Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineata si va doresc o primavara frumoasa plina de bucurii, sanatate si relizari!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

O zi de martisor cu soare si bucurii va doresc tuturor!

Andreea a avut vineri carnavalul.O ora jumate de dansuri,cantecele,organizare impecabila,cred ca a fost cea mai reusita serbare de gradi de cand e Andreea aici.Nu ca celelalte nu mi/ar fi placut,dar acum s/a tinut intr/o locatie cu spatiu mare,nu a fost inghesuiala deloc,copii s/au desfasurat in voie si parintii la fel .Andreea a dansat .A fost printesa cu aripi (i-am adaptat rochita de ingeras,am adaugat cateva accesorii si am transformat-o in printesa ),asta dupa ce am umblat toata saptamana sa-i inchiriey un costum..dar ori nu am gasit pe mariema ei,ori celel care erau nu mi-au placut deloc.

In schimb sambata dimineatza hop surpriza,domnisoara s-a trezit imbujorata si cand i-am luat temperatura avea 39 .Tosmai cand ziceam ca aproape a trecut iarna si a mers (fara o zi) tot timpul la gradi fara evenimente neplacute...Dar spre norocul nostru n-a tinut decat sambata febra,duminica deja facea in jur de 37 cu ceva,iar azi dimineatza fresh fara febra deloc.O fi fost vreo viroza de o zi..speram...Azi ar trebui sa inceapa si inotul..sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuuuhuhuuuuuuu...PRIMAVARA!

Va doresc sa fiti vesele, iubite si sa aveti parte de toate bucuriile dorite in aceasta primavara!

Mitzo, ohohoh, lume noua! Shtocacoi? Cand ne mai vedem si noi?

Sanatate multa copilasilor raciti!

Madau- of, io cred ca ai magnet de hoti!

Joy - adaptare usoara la noile conditii de lucru!Imi place ca postarea ta e optimista!

Ando - ce mai faci, nene? Slaba activitate in ultima vreme... cand ne mai vedme si noi?

Fetelor, nu bagam si noi o intalnire de 1-8 martie ca fetele, intr-un club....ceva? Baieti si plozi free, evident.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Stiti cumva o mtd de ascoate guma de mestecat de pe pantaloni?sau daca se mai scoate...

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pui pantalonii in congelator, ca sa inghete pata, apoi extragi fara probleme restul de guma de mestecat. Ar trebui sa iasa fara sa lase pete.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Noki, ms, ii bag acum la -17 grade...

ma inscriu, organizezi tu?ca esti mai tanara, deh...

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Va doresc copii sanatosi, liniste sufleteasca si sa vi se indeplineasca toate dorintele!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

felicia, LA MULTI ANI tot ce-ti doresti sa ti se implineasca, sanatate,fericire si multa iubire!O primavara minunata!

mada, nu ai gasit actele? ce nasol cu camerele puse doar de forma. Miruna ce mai face?

sunt la servici fara chef de munca...am auzit pe radio-sant ca se fac disponibilizari(39 posturi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

FELICIA, la multi ani, sanatate si fericire! sa te bucuri de tot ce e frumos in jur, in special de fetita ta minunata si de sot! Sotul meu tot azi se sarbatoreste, tu tot din 1974 esti?

tuturor, din suflet, va doresc o primavara minunata, cu copii sanatosi si fericiti!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, fetelor, sa fiti iubite si fericite!

Soanso, Bianca multumesc de urari, da, sunt tot de '74 si cica anul acesta ar trebui sa fie unul super tare pentru mine Ma indoiesc

Bianca, sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti o mie de ani!

Joy poate se mai linistesc lucrurile in timp, deocamdata e lumea incantata ca s-a mai deschis un mall, de parca s-ar da ceva gratis.

Ioana77 imi pare rau ca nu am apucat sa raspund la apelul tau, am ajuns prea tarziu, dar intr-un fel e mai bine, ca eram destul de suparata la acel moment. Multumesc oricum de telefon, esti o draguta.

Gabitaco sper sa te simtimai bine de acum incolo. Pupici Mateii miloase!

Primesc un telefon, revin

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput