Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui meems
Multumesc de ganduri bune! Cu casa... se rezolva. Costa, dar se rezolva. Cu serviciul... mai vedem. Parca nici nu stiu de unde sa incep. Trebuie sa ma organizez un pic.

adevarul e ca nu voi uita niciodata sedinta in care ni s-a spus... intr-o luna...PUNCT. cumplit.
mobilizeaza-te repede, trece perioada asta cum nici nu-ti dai seama!

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Roxi siMeems
Sa vina vremuri mai bune!

Ce bine ca nu fac parte din gasca de martisoare! Abia am trecut cu bine peste perioada de Valentine's Day.

Altfel, fii-mea tuseste de fix o luna si nu stiu daca sa o duc la doctor sau nu. Daca merg, o duc degeba pentru ca refuza sa coopereze si este imposibil sa o consulte. Cam toti copii de pe linga ea tusesc, dar parca la ea se tot prelungeste. In plus, nu mai vrea sa ia sirop de tuse - ii dau din ala homeopat.

Altfel, eu tot stresata cu scoala ei sint si inca nu m-am hotarit. Dar am dus-o la o scoala privata la o evaluare si chiar sint curioasa ce ne vor spune peste doua saptamini.

O noutate in viata Smarandei este ca a inceput sa spuna ca preschool este "boring." Eu una fac parte dina cea categorie de mame care tind sa nu-si ia copiii in serios de prima oara. Mai intii incerc sa aflu daca ceea ce spune este ceea ce simte cu adevarat sau este doar un exercitiu de lingvistica, in car incearca concepte si cuvinte noi. Tind sa cred ca este cazul variantei din urma, ca a tot auzit alti copii ca spun ca e boring.
Voi ce credeti?


Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

se chinuie omul sa ajunga din urma cu citiul, gafaie pe subiece si... ce citeste??

ROXIIII, nasoale vesti. Ai mare grija de tine, are dreptate Mihaela cu oamenii sufletisti... asa esti si tu, poate reusesti sa mai reduci consumul nervos. Si eu imi fac ceva probleme, ca mananc super haotic si, mai nou, am ajuns la cantitati uriase de ciocolata&dulciuri zilnic. Da' io-s omu' ala care nu se duce sa se caute, de frica a ce i se va gasi. Asa ca parca ma vad, ca pana nu imi ajunge cutitu' la os, nu fac nimic. Dar la da sfaturi sunt buna, recunosc!

MEEMS, ce s-au inghesuit toate pe capul vostru? Sper sa fie doar un punct de cotitura si sa carmiti pe un drum si mai bun (mai ales la job, ma refer)

CORALIA, NOKI, da, ne-am dezbiberonat de atunci! E drept, a redus de la 350 la 250 ml/portie, dar e OK, ca acum manca bine si mancare gatita si fructe asa ca nu imi fac probleme. Strategia de succes a fost ca si-a ales EL paharul (cu Fulger), deci, l-am "pacalit" cumva ca e optiunea lui. Normal, o vede pa Anna ca bea din bibe, uneori are nostalgii de gen "mami, parca as mai bea si eu din biberon", dar daca ma uit urat la el imi zice "ok, am glumit!" .

La noi sunt imbunatatiri maaari cu mancaul, n-am crezut sa il vad mancand cu pofta sau cerand insistent mancare! O mare contributie o are gimnastica - merge de 2 ori pe saptamana, la scoala sportiva. Cand il iau de acolo, e ca un lup! Iar sport ii place sa faca, pentru ca il adora pe Sportacus. Nu e rau, ca a ajuns sa imi spuna "mama, azi mi-ai dat prea multa ciocolata (2 milkinies, inainte si dupa ora de sport) si eu vreau sa imi dai maxim 1 pe zi. Si daca se poate, mai bine o bomboana mica, decat ciocolata". Vazuse in Oraselul Lenes ca rau i-a facut zaharul lui Sportacus, asa ca a cerut marire de "bomboane sportive" (aka fructe si legume). Sa-l tina naravul!

Sa va zic si de Anna. Daca frate-su e cu sportul, ea e cu muzica. Frateeee, cand se porneste, n-o mai opresti! Imaginati-va ca, daca o ia flama, poate sa cante si 2-3 ore in pat, inainte sa adoarma. Si are un repertoriu...imens. Mi-au spus si educatoarele, ca nu e cantec, auzit prin gradinita, care sa nu il stie. Asaaaa si ramasesem datoare sa va spun cum sare din patutul cu gratii in patul nostru. Schema e asa: se ridica in maini,pe marginea patutului, pana ajunge cu burta pe margine. Apoi intinde mainile, balanseaza corpul, ridicand picioarele, cade direct in maini si in cap pe patul nostru si, se da peste cap in final. Un fel de flic-flac naucitor, pe care, de cand l-am vazut, nu mai prea indraznesc sa o las singura. Dar si 20 de sec daca lipsesc, ea deja executa figura si e la plimbare prin casa

Hai c-am povestit cat pentru toata iarna...

FELI, ce zici tu pe acolo suna a astenie de primavara. E cazul sa reci la facut planuri, te pot revigora

Fetelor, vreau sa va multumesc pentru condoleantele transmise. A fost foarte ciudat zilele astea, practic, de la inmormantare incoace am zilnic flash-uri din copilarie, de la bunica de acasa. E locul unde am petrecut f mult timp inainte de scoala si apoi, in vacante, iar bunicii ii spuneam "mama". Chiar si acum, mare fiind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

martisoare pt fetitele de la gradinita

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Corap, ft frumoase!! Aici, noi ne dam martisoare unele altora, in grupul de prietene. Cand Rianna a trebuit sa duca valentines la gradi in saptamana cu sarbatoarea, m-a apucat nostalgia amintindu-mi cum incropeam si eu un fel de felicitari pt martisoare...

Tania, si Rianna e fan inrait al muzicii!! Canta in continuu si cand ne urcam in masina, in caz ca nu merge radio-ul, prima ei cerinta e "mami, poti sa pui muzica, please?" Pupam acrobata ta

Cristinamh, nu sunt ft demoralizata de veste, lucrurile erau incerte de la inceputul anului. Trebuie doar sa ma hotarasc incotro s-o apuc. Nu vreau sa raman acasa, de asta mi-e cel mai groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cora, f frumoase martisoarele!noi vom cumpara.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap foarte frumoase martisoarele, bravo!

Eu ma voi ocupa in week-end de cumparat martisoare, sper sa mai gasesc ceva.

Tania felicitari pt dezbiberonare si pentru pofta de mancare a lui Stefan! Si pentru cantareata mica! Anna are > 2 ani, nu v-ati gandit sa renuntati la patutul cu gratii?

Buna ideea cu planurile de viitor, eu ma tot gandesc pe unde sa mergem in week-end-uri cand se mai incalzeste vremea

Bic Prospan aveti pe la voi pe acolo? (sirop de tuse din iedera, fabricat in Germania). In familia mea e foarte eficient, am luat si eu ca am avut o tuse care m-a tinut vreo 2 saptamani si peste. Cand am inceput sa iau Prospan - in cateva zile mi-a trecut.

Ile aniversarea casatoriei - la noi e mai complicat, cea civila si religioasa au fost facute la un an si o luna diferenta. In plus prima, cea civila, a fost cu o zi inainte de ziua mea asa ca uneori le sarbatorim la gramada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

buna fetelor!!!

Nu am mai scris de f mult timp pt ca am trecut prin situatii nasoale in ce priveste sanatatea mea. Si eu am tot evitat sa merg la medic ....de frica rezultatelor... dar iata ca acum platesc destul de scump. Acum am o anemie feriptiva severa si o anchiloza dreapta de aproape 2 saptamani... de care nu ii dam de capat in nici un fel.Au fost dureri groaznice...au fost zile in care nici nu am putut sa merg ...acum e binisor ...dar dupa n analize si radiografii ...tot nu se stie boala si cauza.

Mateea e bine, a crescut mult, merge cu placere la gradinita, stie sa citesca pe litere, face cateva adunari simple si in rest canta si danseaza toata ziua.

Si ce m-a emotionat profund a fost suportul emotional pe care mi l-a dat Mateea pe toata durata bolii. Ma intreba daca am luat medicamentele, daca ma doare tare, imi facea masaj si va spun cu lacrimi in ochi si acum...cand a vazut ca merg tinandu-ma de pereti mi-a oferit manuta si umarul ei drept sprijin. Cand mi-a intins manuta si mi-a spuns "mami spijina-te de mine"...va spun ca am cazut in genunchi si am inceput sa plang de emotie si durere ... si m-am hotarat sa lupt cu boala pentru ea, pt ca, cu siguranta a suferit si ea alaturi de noi, pt ca nu am mai putut sa fecem impreuna micile noastre ghidusii si activitati recreative.

Din urma am citit pe sarite ... asa ca nu va suparati pe mine, dar trimit un gand bun tuturor celor care au nevoie, si sper ca tote pb sa se rezolve cu bine.

Roxi ... sanatate multa si putere sa treci peste aceste incercari ale vietii.

va pup si o sa mai scriu cand voi fi mai bine.

Multa sanatate la toata lumea, o primavara frumoasa, calda si plina de realizari.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:


roxi, of... eu am glicemia mica, 71, bunicul a ajuns la urgente, pe picioarele lui - culmea, cu glicemie 921. Am un coleg de care a scapat de insulina prin regim alimentar, ceea ce iti doresc si tie!

meems, Sa dea Dzeu sa-ti gasesti de lucru cat mai repede.

corap, sanatate! F frumoase martisoarele. La noi se obisnuieste ca de 1 Martie: fetele dau martisoare baietilor, de 8 Martie invers. DIn ce material sunt facute?

Ioana, sanatate lui Stefan si soacrei. Si Elise mi-a facut deja a doua otita, dr. mi-a zis ca e musai sa o operam de polipi , altfel racelile o sa se repete la infinit, daca mai face iarasi otita--> risc de asurzire. Acum... sunt in dubii... dar avand in vedere ca doiul e pe drum...

Eu am visat pana acuma cred ca pe putin de 3 ori ca am nascut fata care semana leit cu Elise.
Vreau sa vina primavara. Nu ca as face ceva iesit din comun, ca sunt in medical cu recomandare de stat in pat cat mai mult cu putinta... dar macar sa nu mai vad zapada si vreme mohorata...

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cris, io zic ca-i baiat
martisoarele sunt din fetru, din pacate cel verde e cam plasticos si m-am luptat cu taiatul, pe spate le-am pus ace de brosa ca sa fie mai "safe" pentru copilasi

uh, gabita, ce mai tragi si tu... multa sanatate

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput