Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Anuca - mica - buburuza!
Maria sa va traiasca fata, sa creasca mare, sanatoasa si sa fie fericita!!! sa va bucurati de familia frumoasa pe care o aveti!

In alta ordine de idei nu mai suport hainele groase, cizmele, ghetusul, frigul, nimic din toate astea. Vreau primavaraaaa

M-am uitat aseara prin arhiva de poze, anul trecut in 31 martie, my dear Noki, eram amandoua in Cismigiu cu camasuta si sacou, fetele doar in bluze si mai pe seara cu un hanorac si o gecuta usoara Pomii erau o parte infloriti o parte deja infrunziti... sa mai continui? Ooof!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani, Ana frumoasa si dulce si energica!

Maria, sa-ti fie fata sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Sambata raman singura cu fetele si le-as duce la teatru de papusi de la Muzeul Taranului, joaca piesa "Printesa Crizantema" de la ora 11. Dupa aceea as merge putin in parcul Kiselef pt ca se anunta vreme mai bunicica, cu soare. Am putea continua cu un pranz in oras. Mai vine cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumim pentru urari !
Daaa, mamaruta mica a facut deja 2 ani, nu-mi vine sa cred. Si sunt cam trista ca e prima aniversare a copiilor cand nu sunt cu ei acasa toata ziua, de-abia astept sa termin serviciul.
Petrecerea a fost duminica, va trimit acum si poze sa vedeti ce mari am crescut. Am reusit in sfarsit sa adun ceva poze din iarna aceasta, am facut bilantul si cu speranta sa alung iarna si o sa putem lua startul in primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Ana!

Si noi vrem primavara

Cristina 15 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La multi ani Anuca! Sa cresti mare, sanatoasa, voioasa si sa ai parte numai de noroc si bucurii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Iuuuuui, Anuca a mai implinit un anisor!!!! La multi ani pentru gargarita draga, sa fie cumintica, vesela si iubita!

Lavi- of course ca ne bagam. Si-asa ma enerveaza lancezeala asta de pe forum. Cred insa ca zic pas la faza cu masa, ca o s-o duc pe Sarah la mama la pranz dar pana atunci tot avem timp.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani,scumpa Ana!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Noki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si eu vreau, in principiu :) doar ca deocamdata suntem raciti cobza cu totii, ceea ce nu dorim nimanui! Da' ne trece pana sambata! Pe mine ma atrage si masa in orash :)

Anuca multi ani fericiti si zglobii!

eu nu mai apuc sa scriu ca ma delogheaza asta ca nebunu' si scriu, dau send si imi spune ca nu-s logata si m-am enervat. o sa-mi treaca, eventually

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput