Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela_80 spune:
Camelia, Cora, sanatate multa!
Camelia, ce-ati mai hotarat cu apartamentul? Ma gandeam la tine ca pe de o parte e bun ajutorul bunicilor cat sunt copiii mici, pe de alta cand incep ei sa umble singuri prin oras, sa vina acasa mai tarziu zona in care stai si distanta fata de centru conteaza mult.
Tania, si Maya pateste asa, o dau cu o crema reparatoare de la Avene, ii trece repede. artistei mici :)
Lavi, si eu, si eu (la pranz mai ales, parc numai daca e soare si cald).
Nici eu nu mai suport frigul, recunosc. La mine a fost pe principiul ai grija ce-ti doresti, ca se poate implini. Nu ma apuc sa caut ce scriam cu un an in urma dar stiu sigur ca m-as lua cu mainile de cap.
Cadouri - asa e si in Germania, maxim 5 euro de copil, fara liste facute, da cine vrea. In Spania nu se accepta chiar nimic. Cand am plecat si ne-am luat la revedere de la educatoare am rugat-o mult sa accepte o cutie de bomboane, ca nu voia deloc. Si dadusem 100 de euro pt rechizite pt tot anul, mi-a dat inapoi 33,33, pana la cent, erau deja pregatiti, in plic.
Maya merge azi cu verisoara ei la ziua unei fetite de la gradinita, tot cate 5 euro de copil se pune. In schimb copiii se concentreaza mult pe facutul manual al unui cadou, muncesc o dupa-amiaza intreaga la tot felul de marionete, margele, colaje, iar acestea se despacheteaza si se admira de toata trupa. Asta mi se pare foarte frumos :)
Ah, si inca un lucru interesant, acolo nu prea se folosesc pungile de cadouri, cica nu muncesti suficient sa-l ambalezi daca il pui in punga. Toate sunt impachetate in hartie :) cu fundite, etc.
Am o intrebare: merge cineva sa inoate intr-un loc ok din Bucuresti? Unde sa fie si sauna, curat, si sa nu fie nevoie de ab pe un an, cum mai e pe la unele hoteluri?
felicia74 spune:
La multi ani, Anuta, sa cresti mare, sa te faci o domnisorica frumoasa si desteapta!
Si eu voiam s-o duc pe Ilinca sambata la teatrul de papusi de la Muzeul Satului, dar nu promit nimic, ca se anunta vreme urata. Daca e frumos, poate ne vedem
Ilinca a intrat intr-o faza cam aiurea cu sanatatea, in ultimele 3 saptamani a fost numai lunea la gradi, ca de marti pana vineri este programata sa boleasca. 2 saptamani la rand a avut viroza, acum e diaree. Of, of.
Mihaela chiar ma gandeam la tine, la cat de nerabdatoare ai fost sa vii acasa, te-a intampinat o iarna brrrr, de-ti vine sa te tot duci... in Canare
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
ioana_77 spune:
La Multi Ani, Mamarutei cu doua bune pe aripioare:) Maria, sa-ti traiasca printesa, sa fiti sanatosi cu totii si sa petreceti cat mai mult timp impreuna.
Si Maria tuseste din toti rarunchii, saptamana asta sta acasa, sper sa o pun pe picioare fara sa merg la doctor.
Si eu vreau caldura, m-am saturat de frig.
Cris, pupam guguloiul mic, l-am vazut in poza de pe mess sa creasca mare si sanatos!
Tania, sanatate printesei!
pupici la toata lumea si sanatate muuuuuulta
mara95 spune:
am cautat crema pentru cicatrice:nu numai ca nu am gasit-o, dar unele farmacii nici nu stiau ca exista!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
meems spune:
Ana scumpa si gingasa, LA MULTI ANI si multe bucurii in familia ta draga!! Maria-Alexia, sa-ti traiasca printesa
Sanatate multa celor bolnaviori!
Miha80, tare-mi place ca tu reusesti sa dai o perspectiva pozitiva situatiilor (vezi comentariul pt Cami)
Si la noi e frig! Nu ma pot plange, comparat cu voi, dar e o iarna lunga si geroasa (pt California).
bb_alinus spune:
Neata si de la noi, tare matinale dupa cum se vede... la o cafeluta.
Am inceput si ieri un mesaj dar cred ca nu s-a trimis, de altfel nu prea mi-a mers forumul. Asa ca eu ori le trimit de 3 ori ori deloc
La Multi Ani Ana!!! Maria Alexia sa va traiasca printesa.
Mara spune-mi daca vrei sa caut de aici o crema de cicatrici. Am nevoie de nume ca eu nu vorbesc olandeza deci trebuie sa intreb la fix daca e. Mama vine sambata la mine si sta 2 saptamani, pot sa trimit prin ea, sau prin posta.`
Ioana si Feli sanatate multa fetelor!
Corap si voua sanatate maxima!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Noki pai da e lancezeala pe forum.....unde e Anda stiti ceva de ea?
Pana la urma am trimis poze cu camera missei in contul comun, nu de alta dar prietenele de aici au fost foarte entuziasmate si nu sunt genul sa o faca doar de dragul meu. Deci pana la urma depinde de gusturi!