Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

roxi, multumesc pentru laude! ma straduiesc...

crissy, daaa, frumoasa baba!!
dar foarte frumos din partea copiilor tai! uite astea sunt momentele in care poti vedea partea buna a vietii la catedra

alinus, frumos la voi, referitor la cotizatii. ce mi-ar place si mie sa nu avem in sange "asteptarile"...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Încercam sa învatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decât sa câstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vedeti de ce nu mi-am ales eu baba? Ca sa nu stea norocul meu pe un an in mainile unei babe zapacite!

Alinus mie mi se par frumoase sarbatorile noastre deja traditionale de 1 si 8 martie, de ce a mai trebuit sa importam si Valentines si sa "reinventam" Dragobetele? Probabil pentru ca sa se stimuleze vanzarile, ma gandesc.

Din ce povestesti tu acolo la voi in general nu se fac cadouri costisitoare decat din partea familiei apropiate, (de exemplu la ziua cuiva), in Ro obiceiul e altul, asta este.

Crissy ce frumos, inseamna ca te intelegi bine cu copiii. Pacat ca nu te-au anuntat din timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata! V-am mai zis ca urasc iarna? Cred ca da, de vreo mie de ori. Da' v-am zis ca urasc de mooooor iarna...in martie?

Crissy- hai ca chiar a fost frumos din partea copiilor!

Baba mea- a fost vineri, cand s-au declansat zapezile. Dar pe de alta parte asa fain ningea vineri cu fulgi maari si dolofani.

8 martie- niciodata nu mi-a placut sarbatoarea asta. La noi la gradi nu s-a serbat deloc, nu am dus nimic nimanui, ca nu am avut chef.

Roxi- tu cand incepi serviciul?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!

Multumesc, fetelor, pentru raspunsuri si pentru urarile de sanatate! Se pare ca trebuie sa facem si o urocultura cu antibiograma separat pentru ca e ceva in neregula si la sumarul de urina. E posibil sa recidiveze panarama aia de proteus.
Cu siguranta vom face tratamentul medicamentos, azi mergem la dr sa ni-l prescrie, dar voiam ca in paralel sa incercam si "chestii mai naturale".

Alinush, i-am facut analizele pentru ca a facut o urticarie urata si medicul la care am mers atunci (un alergolog) a suspectat parazitii intestinali si ne-a recomandat analize complete.

Crissy, super surporiza ti-au facut copii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

NOKI, ti-ai inceput postarea exact in ton cu starea mea! Nu mai suport nici eu iarna, desi la noi nu sunt zapezile din Bucuresti. Dar e friiiiiggg!!! Si baba mea a fost pe 6, cand a inceput sa ninga

De 8 martie am avut intalnire cu colegele din catedra la un local, f frumos organizat (e prima oara cand iesim de vreo 7 ani incoace), Am fost 11 fete si ne-am distrat super. Cea mai faina idee a fost cu o tombola, in care fiecare trebuia sa aduca de acasa un obiect urat sau nefolositor , insa ambalat frumos! Apoi, dupa extragere, fiecare a trebuit sa vorbeasca cate 3 minute despre ce va face cu obiectul respectiv. Va dati seama ce a iesit, ca erau unele....de nu stiai de unde sa le apuci!

Din pacate, eu am plecat prima, ca m-a sunat sotul ca Anna plange tare, ca zice ca are buba la pasarica. Avea o rana, destul de urata,, chiar la intrare, abia m-a lasat sa o vad . Parca se rupesese pielea, nu stiu ce naiba era acolo! I-am dat cu ceai de galbenele si cu o crema speciala pentru escare. Daca mai aveti idei...sunt chiar binevenite. Ati mai trecut prin asa ceva?

Alinush, iti citesc cu drag postarile, chiar si in 3 exemplare!

ROXI, ma bucur ca iti place pensiunea! De flori e "responsabila" mama, care are o pasiune si talent pentru asa ceva. Eu sunt cu cumparatul, caratul si alte munci adiacente infrumusetarii gradinii si terasei si deja ma apuca disperarea cand ma gandesc ce umblatura ma asteapta. Dar merita, ca toata vara curtea si gradina arata super.

ILENUTZA, abia astept sa mai vii prin Sibiu si sa te prind sa imi povestesti - pe indelete - de Norvegia! Am eu un fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

In ton cu voi: azi a trebuit sa dau gheta jos de pe parbriz ( mey care e cuvantul ca nu il gasesc??) . In fr zic grater..... Erau -2 grade, acum sunt 0 si soare cu dinti. Norocul meu ca nu mi-am despachetat hainele de primavara si asa azi m-am dus tot de iarna imbracata.... yupiiiiiii ca altfel degeram!

Lavinus stii, aici se fac mini serbari ca sa zic, adica la sfarsit de an, sau haloween, sau mai stiu eu cand e carnaval ( copiii adora momentele astea in care merg la scoala imbracati in personajele preferate si stau asa toata ziua), in timpul anului fac din cand in cand mic dejun in care parintii sunt invitati iar copiii cu educatoarele gatesc clatite, sau mai stiu eu ce. Fac expozitii in care parintii viziteaza din cand in cand ce au lucrat copiii, iar ei le canta si spun poezii. Stii de ce prefer asa, ca nu trebuie sa ne stresam de ce dam, cat dam, lucrurile decurg lin, dupa bunul simt al fiecaruia si nimeni nu vrea sa impresioneze.

Tania of sper sa treaca bubita Anei, si missa se mai irita, la un moment dat chiar destul de des, i-am dat doar cu Bephantene si pana acum a trecut ....
Ce imi place pensiunea ta, abia astept sa vin sa ma cazez la voi...Sper ca la anul sa imi aloc mai mult timp pt Ro!

Ma duc la cafea acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

cami, ce fel de analize?si flavi are o alergie cu bubite multe pe fundulet si picioare.i-am facut mereu copro cu rezultat negativ.

....fulgi dolofani.....baba zapacita...."ce m-m mai ras"

as vrea si eu sa vizitez mai indelung sibiul....

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

tania da-i cu bephantene este foarte eficient.

alina pe cand poze , si la noi este un vijgalau de numa..br br

mara poate ma decid si eu in curand asupra cerceilor, am vazut multe siteuri si ma gandeam sa iti arat si tie ce si cum. trebuie sa imi fac timp ..iti trimit pe e-mail.

lavi la noi nu este decat o educatoare si o ingrijitoare si nu se cumpara cadou se dau banii, deci un "cadou" de peste 2200lei si stai ca vine pastele si apoi sf de an .

noki baba ta fu pe 3( 21 august estu tu 2+1=3) . iar 3 a fost o zi foarte frumoasa

mada cum a fost intalnirea? de miru ce ne mai spui?

ile sunt excelente legumele congelate( cele vrac), fasolea verde si galbena, mazarea la fel. fructele nu stiu, nu am luat ca mi s-au parut prea explodat de mari .ceva poze de la sibiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara95

cami, ce fel de analize?si flavi are o alergie cu bubite multe pe fundulet si picioare.i-am facut mereu copro cu rezultat negativ.

....fulgi dolofani.....baba zapacita...."ce m-m mai ras"

as vrea si eu sa vizitez mai indelung sibiul....

Pasiune de Bijoux

Mara, parazitii astia au iesit la coproparazitologic.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

roxi, esti o scumpa, cand vrei tu, ca eu am suficient timp.

cami, multumesc mult! cred ca flavi cochteaza cu dermatita atopica.

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput