Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)
Raspunsuri - Pagina 11
ilenutza spune:
Ola,
asa e , ninge, ninge ca in povesti....
si noi vroiam sa plecam pe undeva dar cred ca o sa stam acasa in weekendul asta!
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
catutza spune:
Morgano , la multi ani sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cele doua minuni
Eu sunt cobza de raceala, abia ma tarasc prin casa, sper sa-mi revin pana luni.
Ce faceti de 8 martie?
meems spune:
Delia draga, La Multi Ani!... linistiti si impliniti si fericiti. Strange-ti printesele in brate si bucura-te de ele. Te imbratisez.
felicia74 spune:
Catutza sanatate! Eu am inceput sa-mi revin, dar avand in vedere vremea de afara, cred ca voi fi perfect sanatoasa abia in iunie, ca mi-e atat de frig de nu-mi vine sa fac nimic.
Ioana ma bucur ca ti-ai gasit un job care sa-ti placa
Madau esti bine? In ultima vreme nu prea mai scrii mare lucru, ma obisnuisem cu postarile tale in care ne povesteai mai multe despre tine sau Miruna.
catutza spune:
Felicia , la asta ma gandeam si eu astazi ca pana la vara nu o sa-mi mai treaca starea asta de rau/frig
Morgano te-am sunat seara trecuta dar nu mi-ai raspuns
Roxana , tu cum te mai simti? Cum stai cu glicemia?
Ce faceti de 8 martie? eu nimic...merg la servici si atat
un vot va rog merci anticipat
lavi02 spune:
Hello,
De abia astept primavara, deja iarna e anacronica rau. Aud ca la Alba Iulia s-a depus o palma de zapada
De 8 martie merg la gradi ca e serbare , prima mea serbare de 8 martie in calitate de mamica , la grupa Silviei nu se facea.
Ina vizualizez la greu, cum altfel?!
Mie mi-e cam urat, Virgil e in State, vine abia duminica viitoare. E soacra-mea la noi care se ocupa de fete iar eu cu munca la greu.
Ioana ma bucur ca-ti place ce faci!
bb_alinus spune:
Va pup rapid si cu dor, mai traim, ne mutam la greu, am avut niste zile pline rau cu mutatul si cu renovatul apartamentului....La servici a trebuit sa ma concentrez pt toata lumea, una din colege era aeriana rau ( tocmai s-a despartit de iubit - si sincer imi pare rau de ea) iar celalta a stat acasa ca era bolnava, adica tusea....Dar acuma gata, ma trog, aproape, am casa plina de cutii, fac incet, incet cat pot. Aseara am terminat de decorat camera missei, sper sa ii fac o surpriza placuta - am decorat-o in stil PIP colletion, tare la moda pe aici. Fac poza si v-o arat. Missa vine azi din vacanta....dupa 2 saptamani de stat la bunici, in Lille.
Nu am mai citit mare lucru, sper ca nu mai sunt bolnaviori!
Si la noi a nins acum 2- 3 nopti, insa per ansamblu e soare dar ....cu dinti, ca si eu ma declar " fed up" de atata iarna!
Lavi uite idee faina de excursie: New York in 2, cateva zile de relax:)) Mda, cam asta e destinatia celor de aici acum la inceput de primavara....se pare ca sunt preturi bune, dar nu le-am verificat!
Roxiut ce mai faci, cum mai esti?
mandyksch spune:
O primavara frumoasa tuturor! Pana la urma va veni ea
Nimic interesant despre noi, doar ca in ajunul zilei de 8 martie Kriszti e bolnav, tuseste, ii curge nasul, azi a avut si febra. Nu stiu daca va prinde serbarea de maine, o sa vedem cum va fi azi si maine. Daca e spre binisor va merge doar la serbare.Eu din pacate nu am cum sa prind serbarea ca ajung acasa doar dupa 5, iar serbarea incepe la 3,30.Of, mi-e ciuda dar nu pot face nimic.
Morgano, fruntea sus, ca toate se rezolva mai devreme sau mai tarziu.Pas cu pas, de la o zi la alta, acum trebuie sa te gandesti doar la ziua de maine, nu iti face planuri pe termen lung.Esti suficient de puternica sa mergi mai departe.
Meems, un sfat pe care il dau celor care raman fara job o perioada mai curta sau mai lunga. Considera pauza asta ca o vacanta, in care ai timp sa te energizezi, sa iti pui in ordine viata, lucrurile, in care ai timp de tine si de familia ta. Eu m-am consumat destul de mult cat am stat acasa, si dupa aceea m-am gandit ca defapt daca lucram cine imi dadea atata vacanta daca aveam nevoie.
Feli, nu stiu daca ti-am mai spus, dar eu daca imi faceam planuri serioase nu prea imi iesea nimic, in schimb mi-au iesit alea pe care nu le-am pregatit prea mult, ci doar aveam in cap o idee sumara. Mi-am format "planul", am reflectat cateva minute si l-am "lansat" in eter. Suna ciudat, dar dupa ce ti se intampla de cateva ori...
Sanatate fetelor bolnave si puisorilor bolnavi. Si numai bine in primavara care vine.
mihaela_80 spune:
La multi ani, dragi mamici, o primavara frumoasa cu mult soare sa aveti!
Morgano, la multi ani si tie, iti doresc sa se linisteasca lucrurile cat mai repede si sa fie bine!
Sanatate bolnaviorilor, mici si mari, si eu am mai avut o gripa-raceala, mi-a trecut dar am ramas cu o tuse tare sacaitoare.
tania-z spune:
sunt de-a dreptul batuta in cap!
FELIIII - La multi ani (in al 53-lea ceas!). Sa ai parte de sanatate (fizica si psihica), de umor si de buna-dispozitie. Restul, vin de la sine!
CRISSY - bina ca nu am asteptat pana nasti, sa iti spun si eu FELICITARI pt bb2 si sarcina usoara
O primavara frumoasa va dorim tuturor!
PS> Daca vreti sa vedeti ce indeletniciri de weekend avem noi, va invit la www.motionbox.com/videos/a499dfb01a14edc42c" target="_blank">Familia muzicala
nu luati in seama comentariul meu obsesiv cu camasa