Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Morgano, la multi ani !si numai impliniri iti doresc!

flavi a avut serbarea de 8 Martie,f frumos!toti, dar toti copiii si-au spus poeziile, nu au avut trac. am aflat si eu cat de multe stie flavi, pentru ca ea acaza zice franturi.au avut programel de cantece si poezii in engleza, apoi in romana, cu versuri care m-au emotionat de mi s-a pus un nod in gat, si la final programul de dans, cu pamatufuri de majorete, ceea ce a fost deliciul tuturor. desi e cea mai mic din grupa, se descurca f bine, e sociabila, bine integrata.

andru s-a impiedicat si s-a lovit cu gura de muchia noptierei, are o taietura sub buza si una prin interior, de la dinti. ne-am speriat ingrozitor, am vazut reculul capului lui.desi eram amandoi parintii langa el, totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda. el e bine, dintii sunt k, probabil va ramane un mic semn.vom vedea.

acum sunt putin muciosi, dar bine.
aseara am petrecut organizat si noi in cinstea zilei de 8 Martie, incercam sa ne mai agatam de astfel de evenimente, ca altfel nu stim decat casa si copii.

va doresc o zi placuta!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mandy sanatate lui Kriszti!

Citat:
nu stiu daca ti-am mai spus, dar eu daca imi faceam planuri serioase nu prea imi iesea nimic, in schimb mi-au iesit alea pe care nu le-am pregatit prea mult, ci doar aveam in cap o idee sumara. Mi-am format "planul", am reflectat cateva minute si l-am "lansat" in eter. Suna ciudat, dar dupa ce ti se intampla de cateva ori...

nu suna deloc ciudat la fel mi se intampla si mie, s-a ales praful de orice plan mi l-am facut. Si in final ce sa vezi, am dedus ca era mai bine cum pica decat cum voiam eu sa fie.
Mai ales in cazul vacantelor nu-mi iese, de aceea eu nu prea planific nimic.

Tot ce am mai dedus eu, e ca deciziile luate la nervi au fost cele mai proaste. De aceea incerc sa ma linistesc intotdeauna de a spune/stabili ceva, insa pe de alta parte si daca reflectez prea mult sunt incapabila sa ma hotarasc. Deci, in consecinta, nu prea iau decizii, asa ca in viata m-am lasat mai mul purtata de val.

Apropo de destin, sa va zic ceva ce mie mi se pare amuzant: in toate horoscoapele pe care le citesc de cand trec "perioada gri" a vietii mele scrie ca sunt intr-o faza foarte importanta a vietii mele, ca tot ce intreprind mi se poate indeplini, toate astrele imi sunt favorabile bla-bla. Aiurea in tramvai, in ultima vreme am pierdut bani, un colectiv de munca super, sefi super si o munca interesanta, avand in schimb parte de tot mai multe ore peste program. Ma rog, nu s-a terminat anul, dar deja am inceput sa ma amuz rau de tot si (macar) sa nu-mi mai iau viata asa de in serios. O iesi soarele pe strada mea (macar la pensie, daca o mai apuc).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mara wow, saracul andru ce s-a mai lovit. Vezi daca poti face rost de crema de care zicea Anda, si care impiedica formarea cicatricelor (sau le estompeaza macar).

Mama, ni s-a pus si nr prietenilor sub user, la ce o folosi oare?

Tania multumesc

BB_alinus spor la mutat si sa pui poze cu camera Missei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Tania,

mara, pt Flavi cea descurcareata si nazdravanului pt "taietura". Martisoarele lucrate de Flavia cand ni le arati ?

miha, sanatate! Si Elise la fel, tot tuse sacaitoare dar din acest motiv nu ne primeste la gradi.

mandy, sanatate lui Kriszti!

bb_alinush, spor la mutat!

lavi, si la noi e zapada de-o palma si inca ninge... La gradi la Elise anul asta nu se mai face serbare de 8 Martie, dar anul trecut am avut Atelier.

Cristina 15 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mara reparare rapida lui Andru!

Mady sanatate lui Kristi!

Alinus spor la despachetat, abia astept poze din noua casa.
Vacanta la NY multumesc de idee dar e foarte scump pentru noi, adica e foarte scump avionul. Am inteles ca e scumpa si cazarea, deci per total probabil iesi la costuri duble pe zi fata de Europa ceea ce din punctul meu de vedere nu se merita deloc. Si nici nu e pe sufletul meu America, nu ma tenteaza.
Idei am si eu o gramada, pacat ca n-am timpul si banii sa le materializez pe toate.

Crissy 15s deja?! super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Felicia, La multi ani, multe bucurii! (scuze de intarziere)

cristina, multumesc!

mara, of, of! Crema de cicatrice - eu o dau in continuare cu Cimeosil, cea pe care am cumparat-o chiar atunci, in seara cu accidentul, si a facut minuni, dungulita e rosie, dar e neteda. M-am mai linistit, cred ca n-o sa se mai vada deloc peste ceva timp.

Fata mea e in Nemtia, la bunici, unde are curte, verisori, caini, zapada si e foarte incantata. Produce stupoare in familie prin raspunsurile ei tipice.
Dimineata se bagase, cica, sub masa cu un verisor de 2 ani jumate, care furase de pe masa pachetul de tigari si bricheta bunicii.
La un moment dat Maya incepe sa urle: Omaaa (bunica), vino repede.

Oma, vine, vede, o lauda ca a chemat-o, pt ca Patrick nu are voie sa ii ia tigarile, ca poate sa i le strice, si nici bricheta, ca e periculos.

Maya: Mie mi-e egal daca iti strica sau nu tigarile, dar cand l-am vazut umbland cu bricheta am crezut ca vrea sa fumeze si asta nu e bine pentru sanatate. Ceea ce ar trebui sa stii si tu, la varsta ta.

Am vorbit ieri cu ea, cand am sunat azi a zis ca nu are timp sa vorbeasca cu mine, e ocupata cu ceva important dar ca maine dimineata sigur gaseste un moment liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy!

Delia, La multi ani, sa ai parte de multe bucurii pe viitor, sa treci intr-o etapa mai roz si mai vesela a vietii si sa ai mereu alaturi de tine pe fetele tale dragi!

Mara- un pusi mare pentru bietul andru accidentat!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Delia cu intarziere La Multi Ani si sa stii ca imi pare tare rau sa aud ca s-a ajuns asa de departe cu problmele .....multa putere sa treci peste asta!

Mara, aie aie ce cazatura! Bine ca dintii sunt ok si sper sa nu ramana semn!

Miha mai zic de Maya ca e absolut mortala?

Poze cu camera missei am hotarat sa nu pun ca se pare ca sunt considerate prea indraznete....maica-mea a strambat rau din nas cand i-am aratat, ca ce atata rosu si fucsia, ca ei nu i se pare cine stie ce, ca enerveaza copilul, etc, etc....Mie sincer imi place tare mult cum a iesit, cred ca am dat-o prea mult pe gusturile olandezilor, astora le plac culorile vii, de sar in ochi. Missa in schimb a fost tare incantata, dar deh, sunt culorile ei preferate si pana la urma asta conteaza!

Mai e zapada pe la voi? Aici e soare si senin insa frig, frig.....am fost la mare azi si mi-au ingetat toate in mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Delia cu intarziere La Multi Ani si sa stii ca imi pare tare rau sa aud ca s-a ajuns asa de departe cu problmele .....multa putere sa treci peste asta!

Mara, aie aie ce cazatura! Bine ca dintii sunt ok si sper sa nu ramana semn!

Miha mai zic de Maya ca e absolut mortala?

Poze cu camera missei am hotarat sa nu pun ca se pare ca sunt considerate prea indraznete....maica-mea a strambat rau din nas cand i-am aratat, ca ce atata rosu si fucsia, ca ei nu i se pare cine stie ce, ca enerveaza copilul, etc, etc....Mie sincer imi place tare mult cum a iesit, cred ca am dat-o prea mult pe gusturile olandezilor, astora le plac culorile vii, de sar in ochi. Missa in schimb a fost tare incantata, dar deh, sunt culorile ei preferate si pana la urma asta conteaza!

Mai e zapada pe la voi? Aici e soare si senin insa frig, frig.....am fost la mare azi si mi-au ingetat toate in mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noi am fost doua zile la zapada, e prima data cand Rianna are de-a face cu asa ceva, deci incantarea a fost maxima. Am trimis poze in contul comun.

Mandy, Multumesc de sfaturi. Se intrezareste o oportunitate sa raman in firma, dar pe o alta pozitie. Inca nimic concret, astept detalii in viitorul apropiat.

Mara, offf... Andru

Miha80, fata ta ma da gata.

Alinush, pune mama poze ca eu vreau sa le vad! Si promit ca nu o sa le critic

Mergi la inceput