Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata !
si de la noi asa rapid...la cafelutza..
eu tot cu intarziere...
Jasmin La multi ani fericiti mamico! ...multa sanatate si multe impliniri iti doresc!...
mai intra si tu...te rugam, sa ne spui ce mai faci si cum ti-ai petrecut aniversariul...

lavi...eu chiar nustiu ce jucarii sa mai caut pt stefi...daca gaseti tu ceva..mai da'ne si noua cate o idee

gina(catus)bine ai revenit!
wow...nastere usoara si un bb cumincioor si papacios..in caz ca nu mai apuc sa-ti urez...DD ajuta sa fie totul bine

georgiana cum a fost cafelutza?

andreea se pune daca e fetitza? nici stefi nu ma lasa sa o mai sterg de mult...probabil ca s-a invatat sa o spal mereu ...si nu asa are si pretentii dom'soara...nu vrea cu apa calda dar nici rece...tb sa fie potrivita,...ca altfel nu sta
pb e alta cand suntem pe drumuri si atunci tb sa o sterg cu servetelul..da' de unde sa stea ea...avem circ

ar mai fi o problema ...daca zici ca a avut pb cu kk...ma gandesc si de aici cu stefi..eu tb sa-i pun clister...si cine stie ce e in capul ei...poate ca o doare sau crede ca ii fac din nou ...habar n-am..dar ma gandesc ca face ea 2+ 2..
oricum nu ma lasa sa-i ating curuletul(scuzati expresia)..daca nu e cu apa si sapun..atat..si la sters ..numai ea are voie sa se stearga..ehe..avem de combatut...ma bucur ca Eric a inceput sa faca singur...asteptam si noi miracol

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI, JASMIN! SA FII SANATOASA SI FERICITA!

ANDREEA - nu are ce sa ii faca rau semintele de dovlec, f bine sa ii dai; iar de pampers...a mea imi tot spunea in ultimul timp ca o deranjeaza...seara la somn...asa ca am renuntat definitiv; rabdare...fara tutun

de biorezonanta nu zic de bine, ca nu am...si eu am facut...mi-a zis de toate...si incurabile

GINA - e si cazul sa te plangi...dar mai ai un picut! sa fie bine!

Alessia e mai bine, tuseste mai rar, dar tot ff productiv, insa noaptea transpira rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Iote pe cine am gasit

http://family.webshots.com/photo/2553604590102353487AIXgoA

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Multumesc de cafea, am baut si de la voi ca nessul nu mi-a ajuns...f. buna ai facut-o Stefania, cu suflet
Am pus cateva poza la semnatura cu Bi!

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Iote pe cine am gasit

http://family.webshots.com/photo/2553604590102353487AIXgoA

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

buneeeeeeeeee, dar burtica e cu tenta violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu am observat asta

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am fost plecata sa mai cumpar ceva jucarii...jocuri.. am cumparat o tablita de scris cu stampile si un puzzel de lemn si actibilde de lipit ...azi si maine nu am treaba

aaaa si m-am inspirat si de pe blogul lu' LALA , mi-a spus de el adela si am pus intr-un castronel paste micute si celalalt gol. si iasmi cu o lingura pune dintr-unul in altul ! e tare interesata!!

pussi eu haine iau pt 3-4 ani.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Intr-adevar blogul Laleieste foarte interesant si plin de idei, referitor la idei de joaca pentru copii, la carti pentru ei...
Poate intra Lala si ne spune si noua de unde cumpara toate aceste jucarii interactive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Intr-adevar blogul Laleieste foarte interesant si plin de idei, referitor la idei de joaca pentru copii, la carti pentru ei...
Poate intra Lala si ne spune si noua de unde cumpara toate aceste jucarii interactive.

Sunteti dragute.
In general la fiecare post pus pe blog la rubrica montessori , la comentarii am raspuns de pe unde am cumparat jucariile/materialele didactice.
Imi este mai simplu sa ma intrebati fix in postul care va intereseaza ( prin comentariu) ca asa indentific si eu despre care e vorba
Ma bucur ca va este de folos.
Aici gasiti activitatile noastre ( pentru cine nu stie) : http://avlaudum.blogspot.com/search/label/montessori

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lala,

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput