Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Andreea si mama mea a facut un test de biorezonanta ... si nu vrei sa stii cate n-spe boli avea(insuficienta cardiaca stanga... inceput de diabet ... hepatita ascunsa..calculi renali)..de a inebunit saraca femeie si si-a facut toate analizele cap coada(inclusiv hepatitele si EKG)... si la sfasit a intrebato medicul de interne de ce a venit la el totusi.. ca nu are nimic
Eu cred ca sunt niste tampenii ...nu prea cred ca ai cum sa citesti atatea doar cu niste casti puse pe urechii

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

va dau cafeluta rapid..

ANk, mersi de info... sincer nici io nu prea cred, da m-a zapacit mama(care merge la tipa asta) si am zis hai sa vad ce ne zice...de-asta i-am si facut antigenul, sa vad daca pusca rez....dupa cum se vede, nu...

acu am alta pb...pt mamicile cu baieti...
cand il schimb, Eric nu prea ma lasa sa-l sterg la putzulica...adica se fereste, se trage...acu io ma intreb o fi rece servetelul(desi incerc sa-l incalzesc putin) sau poate sa-l doara???

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

fetele voi ce jucarii mai veniti??? vreau sa ii mai cumpar un joc interesant si nu stiu care.....vreo recomandare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

Neata !!!
Multa sanatate la copilasii bolnaviori!
Cristian tot la mama e in cursul saptamanii, doar la sfarsit de sapt sta cu noi ( o sa-l aduc dupa nastere), e un dulce care ne surprinde mereu. Probleme cu olita avem si noi, in sensul ca a facut o perioada zilnic, acum se pare ca iar face ceva figuri...deci tot pampers purtam
Ma plang si eu pe aici de dureri...de duda, de oasele bazinului, de mijloc, de arsuri pe gat (noaptea mai ales), de burtica pietroi...dar le suport cu stoicism gandindu-ma ca mai e f putin si imi voi tine baietelul in brate!
Sapt aceasta trebuia sa fie ultima la serv, urmand sa intru in concediu medical de la 1 martie, dar dr mi-a recomandat mai bine sa stau acasa ( e plecat din tara sapt asta) si asvoi face pt ca deja maine implinesc 38 sapt si orice e posibil

Pe 1 martie cand voi merge la control vom stabili si data operatiei de cezariana, sper eu cat mai aproape de 40 de sapt! Bebe e tot transversal asezat si inca se sbenguie de zor...dovada ca inca mai are spatiu la dispozitie( e cam micut la gramaj)
Va citesc cu mare drag si nerabdare sa aflu vesti noi si va trimit pupici la toate

GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de TEODOR-MATEI in martie 2010!

Mergi la inceput

wowww gina ce putin mai ai!!!! sa ai o nastere usoara iti doresc! in sapt 38 la servici??? wowww ...
poze cu burtica nu ne pui??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Neata si de la noi!
Ma dus si eu repede sa imi fac o cana cu ness ca acum mi-am adus aminte ca nu mai am cafea... Bia mea se uita la Oraselul lenes, ultimul cd aparut, ce cuminte sta pe canapea

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Am vrut sa zic ca ma duc...scuze, am scris repede, ca abia astept sa beau o gura!

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Am citit din urma dar am uitat tot
Pup fetele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

bb mersi, inca nu m-aqm uitat peste el. Tustele de lego nu se satura... si de iepuras cred ca v-or primi tot lego + triciclete!
Alessia, Mariuca cum se simt?

voi cand luati hainute pt. ce varsta luati?... Eu am luat de 3 ani, bluzitele sunt bune.... dar pantalonasii lungi, cei de 2 ani sunt scurti, mai ales la Eni!

Mergi la inceput