Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(209)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

lala foarte frumos se joaca baietelul tau! ai un blog super interesant; o sa incerc si eu sa pun in practica joculetele voastre daca gasesc sa cumpar "piesele"

in legatura cu olita A cere la olita cand suntem acasa, dar deoarece am inceput "operatiunea" in Nov 2009 si era frigutz afara am amanat pipi la copac pt primavara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

neata !

andreea se pune daca e fetitza? nici stefi nu ma lasa sa o mai sterg de mult...probabil ca s-a invatat sa o spal mereu ...si nu asa are si pretentii dom'soara...nu vrea cu apa calda dar nici rece...tb sa fie potrivita,...ca altfel nu sta
pb e alta cand suntem pe drumuri si atunci tb sa o sterg cu servetelul..da' de unde sa stea ea...avem circ

ar mai fi o problema ...daca zici ca a avut pb cu kk...ma gandesc si de aici cu stefi..eu tb sa-i pun clister...si cine stie ce e in capul ei...poate ca o doare sau crede ca ii fac din nou ...habar n-am..dar ma gandesc ca face ea 2+ 2..
oricum nu ma lasa sa-i ating curuletul(scuzati expresia)..daca nu e cu apa si sapun..atat..si la sters ..numai ea are voie sa se stearga..ehe..avem de combatut...ma bucur ca Eric a inceput sa faca singur...asteptam si noi miracol

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

hm...deci nu doar Eric e rusinos...totusi, avand in vedere constipatia lui din ultima vreme(slava domnului de 5 zile afcem kk, sper ca suntem pe drumul cel bun)...pun pe seama ei frica de a nu sta dezbracat...si eu ii mai faceam microclisme pt copii, care, desi nu-s dureroase, totusi cred ca-l deranjau...acu imi cere mereu pampersul cand il schimb, adica sa-i dau pampersul cat mai repede...saracu...

dar mai am un pitic pe creier...citeam pe net(ca numa minuni citesc si ma leg de orice, mama paranoica ce sunt )ca cosntipatia are ca si cauza infectia urinara sau viceversa...asa ca vineri sper sa reusesc sa-i iau proba de urina si sa-i fac o urocultura...sa ma linistesc...

va pup..mersi de raspunsuri...o seara frumaosa alaturi de ce dragi!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

LA MULTI ANI, JASMIN! SA FII SANATOASA SI FERICITA!

ANDREEA - nu are ce sa ii faca rau semintele de dovlec, f bine sa ii dai; iar de pampers...a mea imi tot spunea in ultimul timp ca o deranjeaza...seara la somn...asa ca am renuntat definitiv; rabdare...fara tutun

de biorezonanta nu zic de bine, ca nu am...si eu am facut...mi-a zis de toate...si incurabile

GINA - e si cazul sa te plangi...dar mai ai un picut! sa fie bine!

Alessia e mai bine, tuseste mai rar, dar tot ff productiv, insa noaptea transpira rau.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Adela, Eric e pe invers...adica imi cere pampersul..nici gand sa scapam prea repede de el...
semintele ii plac lui Eric, dar desigur le prefera pe cele prajite...insa cele neprajite le sfarm cu rasnita de cafea si le pun in paine...asaca tot e bine...

cat despre biorezonanta, si eu am indoieli acum...chiar daca eram entuziasmata la inceput...asta e...

sanatate va dorim! si noapte usoara!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

pussi...cu hainele si noi avem pb...depinde de firma...dar avem haine de 1.5-2 ani care ii sunt bune, unele chair marisoare, altele de 2 jumate...n-am ajuns la cele de 3 ani...nu suntem prea inaltuti....

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

lala,

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

si de la mine pentru LALA!

- ea stie ca sunt cititor fidel si aplic din joculetele lor;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

LA MULTI ANI, JASMIN! SA FII SANATOASA SI FERICITA!

ANDREEA - nu are ce sa ii faca rau semintele de dovlec, f bine sa ii dai; iar de pampers...a mea imi tot spunea in ultimul timp ca o deranjeaza...seara la somn...asa ca am renuntat definitiv; rabdare...fara tutun

de biorezonanta nu zic de bine, ca nu am...si eu am facut...mi-a zis de toate...si incurabile

GINA - e si cazul sa te plangi...dar mai ai un picut! sa fie bine!

Alessia e mai bine, tuseste mai rar, dar tot ff productiv, insa noaptea transpira rau.

Adela, Eric e pe invers...adica imi cere pampersul..nici gand sa scapam prea repede de el...
semintele ii plac lui Eric, dar desigur le prefera pe cele prajite...insa cele neprajite le sfarm cu rasnita de cafea si le pun in paine...asaca tot e bine...

cat despre biorezonanta, si eu am indoieli acum...chiar daca eram entuziasmata la inceput...asta e...

sanatate va dorim! si noapte usoara!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

As vrea si eu blogul lui Lala ... sa le mai dau si eu de lucru piticilor... mai ales acum ca sunt cu ei numai eu non stop .. sa mai stau si eu relaxata putin... si ei sa faca ceva constructiv... mai caut si eu idei de joaca in cartea aceea cu cresterea copilului pana la 6 ani... dar as mai vrea si altele

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc doamnelor.
Ank vezi ca am dat eu link in pagina anterioara.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Multumesc doamnelor.
Ank vezi ca am dat eu link in pagina anterioara.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

multumesc Lala

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaa!
ma bucur sa aud vesti bune despre copilasii bolnaviori!inca odata sanatate tuturor...ca viiine primavara si tre sa fim in forma!
vad ca vb de pampers...noi il folosim in deplasare(depinde unde mergem, daca mergem la prieteni acas, atunci nu...daca prin oras atunci da...) si la somn...si daca are dubii se opreste si ma intreaba...am scutetel? eu zic da/nu...si actionam in consecinta
slimatei...multumim de urari!da, a trecut timpul....mi-am dat seama ca mai tre' sa ma duc la ctrl de 2 ori si gataaa...vine Dimitri!
vasari...da primavara mea va fi una pliiinaaa!
pussi...m-am gandit si eu la faza cu programul de somn...dar mie mi-e greu sa o trezesc cand o vad cum doarme.... atunci ei?!...cred ca ramane totusi Dimitri(fara s)...cu iz rusesc nu latin
sherita...nu stiu daca te-am mai felicitat,nici nu mai conteaza...... ceea ce e acum la tine in burtica e suuuuper!DD ajuta!
bb...ma bucur ca-ti plac numele fiului meu...sper sa ramana in formula asta....oricum , nimeni din fam nu le contesta "pe fata"...ii mai susotesc sotului sa ma convinga sa schimb Dimitri cu ceva...eu ma fac ca n-aud, nu vad! ref la jocuri..eu nu mai iau nimic ...decat de Pasti!sa se distreze cu ce are...plus ca daca mai incepe gradi o sa-si ia portia de "ceva nou"
eladea...da ce idee...pai asa ar trebui sa faca si tati pt. fata lui!
catus76 ...salutareee....sunteti taaaare aproape!ce emotii...zilele astea tre sa punem majoreteeee!
geoionita...taree dulcica Bia...si balansoarul e fain!
lalaD...multumim mult ...blogul tau....tare de tot!
acum ma duc sa mananc....nu stiu inca ce...pe frate-mio nu am reusit inca sa-l trezesc ...ca deh..tre sa plece si el ca are de lucru...Ana inca doarme....dar o voi trezi saracuta pe la 9.30 sa o duc la lab. pt. exudat faringian ...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 27+

Mergi la inceput