Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

si noi ne laudam cu o data cat de cat probabila,10 mai 2010 operatie cezariana

fetita mamei
NIKOL28+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

numaratoarea inversa incepe AMR 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

[quote]citat din mesajul lui nikolett2445

buna fetelor,priviti aici http://www.youtube.com/watch?v=PU84rDbdu8Q&feature=player_embedded

Super.

elena 23+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Carla cred ca e prea tarziu acum , deja ti-ai cumparat, dar sunt camasi de alaptat la magazinul de gravide din Mihai Viteazul, de langa mini center si am mai gasit la magazinul Sofiaman din Polus

Ruxi 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Ref camasi de noapte pt. spital, eu am inteles ca este bine sa ai si o pijama. Pt ca atunci cand te duci la alaptat iti dau ei un halat special si tr. sa dai camasa de noapte jos. Daca ai pijama, ramai in pantaloni, pe cand daca ai camasa de noapte ramai in chiloti.
Pentru nastere si imediat dupa tr. sa ai o camasa de noapte ca sa nu te jeneze pantalonii.
Asta la spitalul unde o sa nasc eu. Nu stiu la alte spitale cum este.

Diana, 26+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata burticute dragi,
Mi-a adus si mie mama fasole fierte, le fac la pranz cu ceapa si rosii prajite.
nana, felicitari pentru vestile bune!
Arturicii, felicitari pentru data (aproape) stabilita! Sper sa treaca si alergia de pe burtic cat mai repede. In sarcina cu Cami nu am facut deloc, de data asta parca aveam un inceput de mancarimi prin luna 4, dar au trecut de la sine. Desi e pe fond de hormoni sau sarcina, oricum incerc sa nu exagerez cu citricile si mancarea spicy.
Dienuta, asa e cu carut cu o singura roata in fata, e greu sa tii echilibrul doar pe o roata. Eu foloseam urmatoarea metoda: la coborare - tineam carutul de maner si il coboram pe rotile din spate, iar cand urcam - ma intoarceam cu spatele la scari si il trageam dupa mine tot pe rotile din spate.

Eu noaptea asta am visat ca purtam un bebe in wrap-up! Parca baietel era. Si iata ca fetele posteaza si clipul cu bebe in sling. Da cum arata mamicile alea, nici nu zici ca au nascut de cateva luni!!!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Salutare burtici!

Intram si noi sa semnam condica de prezenta pt ziua de azi

tigruta, n_a_n_a, arturicii felicitari pt vestile bune de la control/ecografie!

Gabriela10 , merci pt info referitor la reducerile de la carrefour, aruncam un ochi si pe acolo. Tie multa sanatate, sa se rezolve repede problemele!

olivia_popa, m-ai cucerit cu hainutele pe care le-ai comandat de la lunababymall Mi-am ales si eu cate ceva deja. Tie ti-a venit comanda? Esti multumita de calitate? Cat te-a costat transportul?

Dienutza si la mine merge mai greu site-ul lunababymall, tre sa dau refresh uneori.

Special pentru fetele nostalgice: www.fitbuff.com/wp-content/uploads/2007/12/how-to-be-happy.gif" target="_blank">ZAMBITI MAI MULT!
In afara de asta, ati putea sa va distrati cu un film bun, o baie calduta si aromata, muzica buna, sedinta de tuns/coafat/manichiura/pedichiura si multe-multe ganduri pozitive despre bebei, imagini cu ei dormind dulce, zambind in somn, apucand degetul vostru cu manuta mica-mica si altele in acelasi spirit

pt o dispozitie cat mai buna!

Corina 22s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ce-i cu linistea asta pe aci'?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Si eu vroiam sa intreb acelasi lucru, e tare pustiu pe-aici!

Cred ca cu vremea asta de primavara toate burticile sunt pe-afara la o plimbare

Ruxi 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata

care vreme de primavara???

Uf, la noi e o zapada de-aia uda; ba ninge cu niste fulgi maaari si faini ba ploua asa ca va imaginati;
Atat ca la noi pe strada (stam pe un mini munte) e un peisaj superb superb, cu toti copacii incarcati de zapada si totul alb. Insa cand cobori in oras s-a dus feeria.

Carla, ce nu cred ca stii tu e ca Clujul e orasul copilariei mele asa ca acolo, oricand, cu bucurie si placere.

Virginia, la 19 sapt era praevia centrala si la 28 de sapt era praevia anterioara care acopera totusi colul complet. Insa si dr meu (a verificat-o si ieri la echo) si a zis ca e tot asa, a zis ca e ok ca e posterioara ca scad "sansele" unei sangerari masive la operatie. Asa ca m-am mai linistit.
Si din cate zici si la tine e tot posterioara asa ca o sa fie ok.
Spor la mutat! Nu exagera insa ca pericol de hemoragie e.

Pt spital eu am 2 camasute de noapte cu ceva nasturi in fata insa mi-am luat 2 pijamale mult mai mari decat imi trebe si o sa le fol cel mai probabil pe ele. O sa iau si una si alta si o sa vad acolo.

A, ieri i-am luat Sabinei 3 body-uri (roz cu maro), pe primul din set scrie "I love Daddy" si un pantalonas asortat la ele. Si i-am luat si o salopetica pe care scrie "Daddy's little flower", toate de la GAP. 3 body cu 9$ si salopeta 15$ si panatonasii 5$.

Am ajuns mai repede la dr si ce era sa fac si eu..... Cum va ziceam, zic ca nu iau nimic insa nu ma pot abtine...

Fugim la scoala si revin

tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Si eu vroiam sa intreb acelasi lucru, e tare pustiu pe-aici!

Cred ca cu vremea asta de primavara toate burticile sunt pe-afara la o plimbare

Ruxi 27 + cu

Nu stiu cum e la Cluj, dar la Bucuresti e vreme de toamna-iarna, mai degraba decat de primavara. E intunecat, ceata, umezeala si rece.

Diana, 27+ cu Eva Alessia

Mergi la inceput