Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
Onana spune:
Salutare fete dragi!
Semnez si eu condica pe azi, dar pe fuga, ca sunt la birou si am muuuulta treaba.
Ehe, numa primavara nu e, din pacate, o asteptam de maine totusi. Da bine ca nici iarna nu mai e!
Azi am aflat ca se pare ca sefu ajunge de-abia marti, care este...ultima mea zi de munca
inainte de prenatal. Chiar ca va fi distractiv, azi am primit si fisa postului pt...urmatoarele 3 zile, cate mai am la serviciu![]()
![]()
In rest, Matei vine azi acasa de la bunici, nu mai poate de dorul nostru, aseara a intrebat: "mama aude cheama matei?", "mama vine matei?", asa ca imediat dupa serviciu incepem programul de joaca impreuna, dupa aproape 4 zile de pauza![]()
Citesc ce ati mai scris si revin mai tarziu.
o zi frumoasa.
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
30+ Tudor
bubu30 spune:
la Cluj e soare, si foarte placut afara, dar pare sa se innoreze spre dupamasa 
cel putin am avut parte de vreme frumoasa jumatate de zi 
Ruxi
27 + cu

anca16 spune:
Salutam toate burticutele 
Fetelor, am si eu, ca de obicei, o intrebare.Una din prietenele mele este si ea insarcinata si i s-a recomandat de catre dr.ginecolog sa faca vaccinul antitetanos.Am citit pe net ca se recomanda in trecut, datorita conditiilor in care se desfasurau nasterile, medii nesterile etc.Voua vi s-a spus sa faceti acest vaccin? Eu una nu am primit , inca, astfel de recomandare si nu stiu daca as avea curaj sa il fac....adica sunt de principiul cat mai putine medicamente, doar ce e neaparat.
Am trimis pe mailul comun cateva pdf-uri cu retete, remedii naturiste s.a, nici eu nu am apucat sa ma uit pe toate, sper sa gasiti lucruri interesante si folositoare.
tuturor
27 + cu
Razvan
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolett2445 si noi ne laudam cu o data cat de cat probabila,10 mai 2010 operatie cezariana fetita mamei NIKOL 28+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)numaratoarea inversa incepe AMR 12 saptamani |

poze
Cristina
cu Seby 29+
cris_09 spune:
Hello gravidutze melancolice
Am intrat si eu sa va salut si sa semnez condica pe ziua de azi;tocmai ce m-am intors de la faimosul BABY EXPO!
Lume multa..copii de asemenea..produse care mai de care mai de care mai colorate si atragatoare..Preturi..ca si in magazine,spre surprinderea mea nu sunt asa piperate.A meritat vizita
,a fost draguta;prima mea experienta de genul acesta
poze
Cristina
cu Seby 29+
n_a_n_a spune:
Salutare burtici
!
Am citit pana acuma asa, in mare si sincer nu am retinut mare lucru
. Ar trebui sa fac si eu ca Mary, sa dau reply cu quote imediat dupa mesajul la care ma refer.
Multumesc tuturor fetelor care s-au bucurat alaturi de mine pentru vestile bune de la medic
!
Virgi, a mea e posterioara - col acoperit total - parerea medicului: "placenta nu face picioare" - parerea mea: sunt sigura ce o sa nasc normal, placenta mea face picioare ![]()
Anca, mie nu mi-a zis nimeni nimic despre antitetanos.
Clujencele mele au dreptate, acuma am vorbit cu mama si la Cluj e privara; la Arad intunecat, ploios, aiurea de tot ... totusi caldut.
Mi-a sosit caruciorul!!! E atat de frumos!!! Doar ca mi se pare mai greu decat in specificatiile tehnice, dar nici nu am incercat sa-l ridic, sa pot face o estimare; sincer insa, are 7,5 kg cu tot cu landou cum sunt si eu fata mare
. Dar e super manevrabil, no comment aici. Si are niste roti in spate, ca un tractor
! Are toate minunile: geanta mare pt scutece cu salteluta de infasat, huse pentru picioruse pt landou, sport si scaun auto, pompa pentru roti, husa de tantari, husa de ploaie... Am invatat cum sa-l fac si sa-l desfac, e simplu, nici n-ai nevoie de instructiuni, de fapt. Am incercat sa fac niste poze, dar fara blit e cam intuneric, cu tot cu becurile aprinse (tare innorat pe-afara!), iar cu blit are niste dungulite din alea reflectorizante, de sclipesc in poza. O sa le descarc sa vad daca pot alege ceva sa pun pe webshots, daca nu, asteptam o zi mai senina...
Nu am noroc deloc in ceea ce priveste cadita cu masa de infasat de la Cam... Se pare ca nici cei de la nscmall nu pot face rost de ea, ramasese sa ma sune azi pana la ora doua, si inca nu au sunat. Asa ca am comandat-o pe www.babycomfort.ro/produse/280-sanatate-hranire/269-baie-copii/1640-set-imbaiere-bebelusi-suzie-green.html" target="_blank">aceasta, dupa ce am stat pe capul lor la telefon de au verificat daca o au in stoc sau nu, ca nu mai cred in faze cu va sunam noi. Au promis ca o voi avea acasa luni sau cel tarziu marti. Sper sa fie la fel de parolisti ca si cei de la care am comandat caruciorul.
Sunt rupta de oboseala, am cam exagerat de bucurie ca am primit caruciorul, acum il asteptam pe tati, sa-l vedem cum se bucura, ca de data asta i-am facut noi o surpriza (nu stie de carucior).
Nana
28+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
arturicii spune:
Nana, felicitari pentru carucior! Sa il stapaniti sanatosi!
Vreau si eu sa vad poza :-)
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
tigruta spune:
Nana sa stapanesti sanatoasa caruciorul..de pe ce site l-ai comandat?
Ce credeti ca am facut pana acum: TIRAMISU..acum l-am dat la rece, trebuie sa mai astept
elena
23+
Luca
arturicii spune:
Pfii, ce in toi sunt nasterile la odiseea de iepurasi!!!!
Urmam noi!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+

(15 MAI 2006)