Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
n_a_n_a spune:
Ioana (arturica), Elena, va multumim
!
Am pus niste poze proaspete cu burtica (la +11 kg) si cu caruciorul. Mai neclare, dar va dati voi seama ce si cum
.
Nana
28+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
Ioana5255 spune:
Salutare si de la noi,
azi sunt tare happy. Mi-am luat sotul de o aripa si am plecat la Carrefour unde am lasat o groaza de bani, dar am luat 8 bodyuri superbe pentru bebeline, o geanta de spital cu olecuta de mov, o bluza mov frumoasa tare, hainutze pentru Alexandra, plus de ale gurii. Cand am ajuns la casa prioritara,desi era magazinul gol si altele stateau, la casa prioritara era ceva animatie, l-am gonit pe un domn, spunandu-i ca e casa prioritara si sa imi faca loc, el foarte politicos, sigur doamna poftiti. In fata mea plateau alti domni bine, dar aveau doar un produs, ca altfel ma infigeam in el. Dupa mine s-au asezat ceva dame si babe bine. Mai mult dama din spatele meu, ptr ca noi avema multe produse mai avea tupeul sa dea din maini si din picioare, batea cu mana in tejghea ca nu mai avea rabdare domle. Nu i-am zis nimic, ca nu am vrut sa ma nervozez inutil. Eram prea fericita cu achizitiile.
Nana sa stapanesti sanatoasa caruciorul. Cadita aceea am avut-o si eu in plan, chiar o comandasem, dar o gasisem pe cea de la Cam mai ieftina. Cei de la babycomfort sunt seriosi, doar ca se misca mai greu cu livrarea. Nu stiu cum e in provincie, de la Buc e mai greu, probabil, ca se ocupa ei de la firma si acopera mai greu zonele.
Carla multumesc de reteta.
Fetelor ca vb de bezele mi-am luat 2 casolete mari, una e terminata deja. Am si uitat ca in sarcina cu Alexandra mancam ca disperatat bezele de la Carrefour, o cutie pe zi.
Eu am inceput sa ma umflu groaznic. Nu mai imi vine nici o pereche de incaltari de a mea, port o perechi de adidasi de la Silviu. Sper sa reusesc sa ajung pe la cumparaturi, sa vad sa imi iau ceva mai de Doamne Ajuta, ca zici ca sunt de capatat cu adidasii astia in picioare.
Virgi spor la mutat si ai grija.
Ati vazut ce s-a dat startul la nasteri la iepurasi?
Va pup.
Sabina
31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Pfii, ce in toi sunt nasterile la odiseea de iepurasi!!!! Urmam noi! Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+ |
Hai ca am fost telepatice. Am vazut si eu. Deja ma ia cu fiori. De maine intru si eu pe ultima suta de metri, ultima luna pana la termen. Incepe sa imi fie teama de nastere.
Sabina
31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
olivia_popa spune:
Ai de mine si eu sunt cu fiori cand ma gandesc la nastere si ce emotii

Nana,sa folositi cu placere caruciorul.
Corina,da...caliatatea este extraordinara,trasportul a fost 0 ca am comandat peste 300 de RON,am mai caomandat si dispozitivul de scutece si un balansoar. Ce ti-ai comandat???
noi suntem bine,bebe misca intr-una,mai ales cand halesc eu dulce
Vremea la Cluj e cu iz de primavara,9 grade,o placere sa te plimbi in soare... de abia astept sa vina vara sa stam cu bebeii la soara![]()
n_a_n_a spune:
Da Ioana, ai dreptate, au cam ajuns programarile la cezariana la scadenta la iepurasi! Imediat incepem si noi
.
Elena, de aici am luat caruciorul. Site-ul e slabut, dar au avut cel mai bun pret, si nici n-am avut probleme cu livrarea.
Nana
28+ cu
arturicii spune:
A, Nana, am vazut caruciorul!!!!!
Ce fain este!!! In primul rand imi place culoarea, apoi ca il poti folosi si doar cu scaunul de masina!!!
Si nu mai zice de alea 11 kile ca nu se vad.
Sabina, ce bine ca ai iesit si tu; sa folositi sanatosi ce ati cumparat.
Si eu am chef de iesit din casa de se mira sotul ca ce m-a apucat; i-am zis ca daca mai stau mult in casa incep sa devin obsedata de praf, curatenie, jucarii imprastiate, etc. Saracii baieti isi lasa LEGO in toata camera insa au baze, forturi, etc si eu ma apuc si fac "ordine".
Asa ca mai bine mai ies din casa....
Nasol cu picioarele umflate, dar lasa ca nasti si o sa iti revii;
Eu inca nu am frica de nastere ptr ca stiu cam ce ma asteapta. Sigur, alt spital, alt dr, alta tara insa tot cezariana e.
Si mai stiu ca ala e doar inceputul partii grele. Pe mine o sa ma termine plansul bebelusei.
Cu noptile nedormite, chiar ma gandeam. De cand am baietii eu nu mai sunt capabila sa dorm toata noaptea; ma trezesc sa ii duc la baie, sa ii invelesc, etc. Si cand (f f f rar) am fost vreo noapte fara ei tot ma trezeam de min 3 ori.
Poate recuperez la pensie.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
n_a_n_a spune:
Sabina, am uitat sa-ti multumesc pentru pontul cu babyconfort, datorita tie i-am gasit
.
Nana
28+ cu
Ioana5255 spune:
Ioana multumim. Aseara nu puteam sa adrom de fericire ca ies azi la Carrefour. M-am bucurat ca un copil. L-am lesinat pe SIlviu saracul, l-am plimbat prin toate standurile. Voia si el o pizza, a zis sa luam, il vad botos, dar abia la iesire mi-a zis ca nu m-am oprit la standul cu pizza. Are asa niste faze. De parca nu putea sa isi puna in carut. 
Mie cu Alex mi-a f f greu sa ma obisnuiesc, cu noptile nedormite, cu trezitul la 3 ore, a fost groaznic, apoi m-am invatat si azi sunt chiar rodata. Si eu rar dorm o noapte legata, ma trezesc sa o invelesc pe Ale, sa ii dau apa, sa faca pipi, sa vina peste noi in pat sau mai stiu eu ce. Daca e bolnavioara nici nu mai zic, nu dorm deloc. Sper ca acum sa fie mai lejera acomodarea cu printesele. Abia le astept intr-un fel, dar imi e teama de nastere, de rahiepidurala, de starile de voma de pe timpul operatiei, dar ma gandesc ca e doar o ora din viata mea si apoi trece totul. Am incredere in dr mea, pe care o ador si este ca o a doua mama ptr mine, se poarta f frumos cu mine, mana a doua o cunosc, e tipa care imi face si eco, e la fel de draguta, iar pe restul ii cunosc de data trecuta. Dar na asa ideea in sine, ma scoate in sarite. Nu imi place sa fiu pusa in sit limita.
Sabina
31+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 9 saptamani sau poate chiar mai putin.
n_a_n_a spune:
Sabina, chiar ma gandeam si eu ce important este sa ai o relatie apropiata cu medicul. Esti o norocoasa! Si eu la fel.
Apropo de bun simt: ultima data cand am fost la medicul de familie cu concediul la vizat, sala de asteptare era ca de obicei, full. Ghici cine m-a invitat sa stau pe scaun, dintre toti de toate felurile: vre-un tanar? nu!; vre-o doamna mai in varsta? nu!; o femeie cu un bebe in brate!!!
Nana
28+ cu
n_a_n_a spune:
Ioana, eu as iesi sa plimb caruciorul gol pe afara
! Ma bucur mai rau ca un copil!
Olivia, va cam invidiez ca sunteti la Cluj, si eu vreau... In sapte martie e ziua de nastere a mamei mele, si cred ca o sa fie primul an in care nu sunt si eu prezenta la tort
. Tot imi fac planuri cum sa ajung. Si daca ma intind pe scaunul din dreapta?! Patru ore nu sunt un capat de tara!
Nana
28+ cu