Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Referitor la clisma este o practica destul de neplacuta in special daca ai ...cum am eu... hemoroizi..Problema este ( scuzati detaliile) ca prefer sa fiu constipata decat stricata la burta ca am niste dureri de urc pe pereti, iar la clisma de duci de cateva ori bune la toillet si mi-e groaza de acel moment ...

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Incepe sa ma ingrijoreze mai mult clisma decat nasterea

Elena 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Referitor la clisma este o practica destul de neplacuta in special daca ai ...cum am eu... hemoroizi..Problema este ( scuzati detaliile) ca prefer sa fiu constipata decat stricata la burta ca am niste dureri de urc pe pereti, iar la clisma de duci de cateva ori bune la toillet si mi-e groaza de acel moment ...

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Incepe sa ma ingrijoreze mai mult clisma decat nasterea

Elena 15+

Aici nu se face asta a ingrijoreaza pe mine

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Salut burtici cu delfinasi!

Am fost ieri la TT,de fapt mi-a luat sange(rez find gata pe maine!!!!am niste emotii!!!!) ,iar eco pt TT mi-l face la 18 sapt si atunci analizeaza dr rezultatul(sange+eco).Voua asa v-a facut????
IN fine ,eu oricum am cerut sa-mi vad bebeii,si maaaama ce ne-am mai distrat.Amandoi faceau tumbe,dansau,fetita ii dadea capace la baietel,ii dadea coate si picioare,deschidea gurita si il certa ca nu sta cuminte, iar prichindelu i-a raspuns prinzandu-se de lutza(putza) Apoi pitica ne-a pozat,s-a intors pe toate partile,facea figuri,o face mama manechina! Putzica nu s-a lasat mai prejos si i-a facut la mami cu manutza!!!Imi venea sa-i pap de dulci ce sunt!!!
Aaaaa si au venit la final ceva studenti la medicina,asa ca fiind cobai am mai putut sa ma bucur cateva minute bune de imaginea giumbuslucurilor celor 2 poznasi!!!

De-abia astept sa mergem iar peste 2 sapt la eco ,mai ales ca facem 4D si o sa vedem si pe cine seamana.Sa va mai zic o chestie,dr mi-a spus ca dupa dimensiunile si forma craniilor ,fetita va semana cu tata si baietelul pe mama!!!!Acum inteleg de ce fetita e mai isterica

Denisa
16+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Denisa, te cred ca a fost o incantare! Sa fie sanatosi amandoi - si fetita manechina si dragalasul de putzica!

Succes la rezultate la TT!

Elena 15+

Mergi la inceput

Citat:

Puiutz dar ai burtica frumoasa.Lasa ca si mie mi se umfla stomacelul mai ales seara ,nu te agita!!

Denisa

Multumesc Denisa! Oricum tu esti in top. Si cred ca sunt in asentimentul tuturor fetelor din delfinariu!

Elena 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:

Puiutz dar ai burtica frumoasa.Lasa ca si mie mi se umfla stomacelul mai ales seara ,nu te agita!!

Denisa

Multumesc Denisa! Oricum tu esti in top. Si cred ca sunt in asentimentul tuturor fetelor din delfinariu!

Elena 15+

Daaa......eu i-a mai facut complimente si m-am oprit sa nu creada lumea altceva
Oricum, dupa ce m-am uitat la toate pozele am ajuns la o concluzie, numai fete una si una, sunt fete care au deja 1-2 bebei si o silueta de invidiat

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

Am printesa bolnavioara...toata noaptea am pazit-o sa nu creasca febra...am fost la pediatra si are rosu in gat...
Dupa 2-3 ani in care nu am baut pepsi sau coca cola...azi am comis-o am fost la supermarket si nu m-am putut abtine sa nu iau o sticla de pepsi

btz_ovi-cum te simti azi? nu o cunosc personal pe d-na doctor Dalas...dar am auzit de bine de ea...sarcina usoara

Maya-

Ramo-tare bancul
despre celulele stem...chiar imi parea rau ca nu am recoltat la prima sarcina...am citit pareri pro si contra...inca nu m-am decis...daca recoltam sau nu...

Carla-cred ca te-ai topit cand i-ai vazut

as vrea si eu parola sa vad pozele...

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Maurice, probele de sange chiar daca sunt supuse unei anumite testari la 2 saptamani, proba este procesata dupa recoltare. La facultatea de medicina te invata ca se proceseaza in 15 minute, daca dureaza mai mult, rezultatele pot fi eronate. In orice caz, sangele nu sta in recipientul in care a fost recoltat 2 sapt. Pe de alta parte, depinde f mult si de calitatea reactivilor care sunt folositi, daca dupa ce se termina de analizat o proba se dezinfecteaza cum trebuie. Nu e cazul testelor DT,TT, dar in orice caz, sunt foarte multi factori, cert e ca la noi se poate lua teapa la multe laboratoare. Totusi cat de nesimtiti sa fie sa incaseze banii pt analize care nu au dreptul sa le faca? Poate mai spui mamicilor unde ai primit rezultatele gresite ca sa stie sa se fereasca.

Alina 17+ cu
gargarita

Nu stiu daca nu au dreptul sa le faca, sau daca e doar o scapare in legislatie. Nu scrie nicaieri pe test, in cele 3 pagini, daca sunt acreditati, sau daca programul lor e acreditat.
Pe testul cu rezultatul bun scrie ca sunt acreditati de acelasi institut (FMF)cu care colaboreaza si spitalul Filantropia, v-am pus mai jos un paragraf pe care l-am gasit azi pe site-ul spitalului:

"DMF – este unul din proiectele de dezvoltare de la Spitalul Filantropia din Bucuresti, proiecte initiate si coordonate de directorul spitalului, Profesor Dr. Gheorghe Peltecu. Acest proiect se desfosoara in colaborare directa cu Profesorul Kypros Nicolaides si Fundatia de Medicina Fetala (FMF – Fetal Medicine Foundation) de la Londra, lideri mondiali în domeniul ecografiei obstetricale si al evaluarii precoce a sarcinii (screening de trimestrul I). "

Cat despre centrul care mi-a dat rezultatul neplacut, se numeste Dacia, si fac testele la un laborator de analize al spitalului Panduri.
Problema nu este numai faptul ca dureaza 2 saptamani pana bafa proba la testare, dar softul pe care-l folosesc se pare ca nu e agreat decat la noi, in Romania

racusor, scriai pe undeva ca vei naste la CMU, si eu tot acolo! O sa fii inaintea mea, asa ca abia astept detalii!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele :)

Ati auzit de angelsounds? Aparatul portabil de ascultat inima lui bebe de la 12-16 saptamani? Oare o fi bun?

Am de gand sa il comand ca mi-ar place sa il aud pe bebe in fiecare zi

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Dragaico, vrei sa lesin si eu cum a facut mama ta la telefon... dar eu de ras. Vrei sa/mi sparg dintii in cadere... vb la tel.cu o prietena din Brasov care acum ceva timp si/a facut dantura din portelan si se plangea 'aoleu farfariile mele, aoleu sa nu cad si sa se sparga, 2000 E unde se duc' si acum i/a cazut lucrarea si ...'rad' de ea 'Aoleu farfuriile tale...aoleu mai bine ne plimbam de ei si/ti faceam mancare pasata'. acum o costa 2000 Ron asa ca 'poate sa cada'... glumeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Salutare burtici

Am printesa bolnavioara...toata noaptea am pazit-o sa nu creasca febra...am fost la pediatra si are rosu in gat...
Dupa 2-3 ani in care nu am baut pepsi sau coca cola...azi am comis-o am fost la supermarket si nu m-am putut abtine sa nu iau o sticla de pepsi

btz_ovi-cum te simti azi? nu o cunosc personal pe d-na doctor Dalas...dar am auzit de bine de ea...sarcina usoara

Maya-

Ramo-tare bancul
despre celulele stem...chiar imi parea rau ca nu am recoltat la prima sarcina...am citit pareri pro si contra...inca nu m-am decis...daca recoltam sau nu...

Carla-cred ca te-ai topit cand i-ai vazut

as vrea si eu parola sa vad pozele...

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

bamboletta, sunt cu fata spre tine, iti fac cu mana si/ti trimit ma vezi? uuu, va vad pe toate, hai sa facem valuri in delfinariuuuu.

Mergi la inceput