Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Plang,m/am emotionat si sunt suficient de proasta ca sa plang... vedeti ce/mi faceti cu delfinariu vostru drag.... dar n/am glumit si vreau sa vad valuri, valuri de delfinasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Racusor, dar noi ce tot racim gura p'acilea de pomana, un om normal trebuie sa bea apa minim 2 litri/zi, o gravida 4 litri/zi. Asa creste bebe mare si voinic in burtic!
Maya, da-i cu ceai de cretisoara face bine la ovare, regleaza, ovuleaza, alea-alea, sa vezi ce-o pui tu luna asta!~
Paulam stai linistita cu dormitul noaptea, te va tine prichindelul, o sa te rogi de el sa doarma ca sa atipesti si tu!

Ref la celule stem, la Alesia s-au recoltat bune pt 64 kg, al meu serios comenta ca sa n-o lasam in viata sa se ingrase mai mult de atat, sa-i explicam ca nu-i sanatos !

Yuhuuu, am curent! Aau venit doi muncitori jegosi (de care ne rugam de trei zile) au sapat, au lipit, au suturat, m-au usurat de 10 mil (au fost cei mai ieftini, pe praful asta nici nu se dau jos din pat decat pt sume mari!), si au plecat, acu sunt asa bucuroasa ca-mi vine sa-mi bag degetele in priza sa ma conving ca nu visez!

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Gata, plec spre casa ca azi am cam frecat menta la munca si am avut probleme si cu tiparul... m/au pus sa tai frunze la caini si sa trag mata de cada, saraca... Se apropie sf de luna si la noi ori este agitatie de nu ne intelegem om cu mo ori e liniste de nu vezi tipenie. care mai de care cu 'treaba' prin alta parte, cica suntem pe teren ...acum e a doua varianta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, multumesc de aprecieri!

Carla, felicitari pt vestile bune!...mi i-am imaginat si m-ai facut sa zimbesc!

Otilia! Cumva la tine am vazut acea poza de la eco unde i se vedeau f clar "bijuteriile" bebelului? Daca am retinut bine, te-as ruga sa o mai atasezi inca o data sa o vada si sotzul meu. Multumesc mult!

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

michelle 1981, multumesc si tie iti doresc sa te bucuri cu si de copil/copii
si de viata voastra! Inca ceva. Este ideal sa nu te panichezi si sa te stresezi cat mai putin. Felicitari pentru asta! Copilasii se descurca, se apara si au grija de ei mai mult decat ne inchipuim noi.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Dragaica, a cui e "Anti-daca"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Dragaico, vrei sa lesin si eu cum a facut mama ta la telefon... dar eu de ras. Vrei sa/mi sparg dintii in cadere... vb la tel.cu o prietena din Brasov care acum ceva timp si/a facut dantura din portelan si se plangea 'aoleu farfariile mele, aoleu sa nu cad si sa se sparga, 2000 E unde se duc' si acum i/a cazut lucrarea si ...'rad' de ea 'Aoleu farfuriile tale...aoleu mai bine ne plimbam de ei si/ti faceam mancare pasata'. acum o costa 2000 Ron asa ca 'poate sa cada'... glumeste.

ucenic(aspirant) burtica

Am si eu ulte lucrari de portelan, cand mestec mai muternic imi scartaie in gura

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Racusor, dar noi ce tot racim gura p'acilea de pomana, un om normal trebuie sa bea apa minim 2 litri/zi, o gravida 4 litri/zi. Asa creste bebe mare si voinic in burtic!
Maya, da-i cu ceai de cretisoara face bine la ovare, regleaza, ovuleaza, alea-alea, sa vezi ce-o pui tu luna asta!~
Paulam stai linistita cu dormitul noaptea, te va tine prichindelul, o sa te rogi de el sa doarma ca sa atipesti si tu!

Ref la celule stem, la Alesia s-au recoltat bune pt 64 kg, al meu serios comenta ca sa n-o lasam in viata sa se ingrase mai mult de atat, sa-i explicam ca nu-i sanatos !

Yuhuuu, am curent! Aau venit doi muncitori jegosi (de care ne rugam de trei zile) au sapat, au lipit, au suturat, m-au usurat de 10 mil (au fost cei mai ieftini, pe praful asta nici nu se dau jos din pat decat pt sume mari!), si au plecat, acu sunt asa bucuroasa ca-mi vine sa-mi bag degetele in priza sa ma conving ca nu visez!

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Sheritra, ultimul CM a fost pe 1 febr. ovulatia a fost aprox pe 15... am zis sa marcam in perioada aceasta 11-16 dar... se pare ca mi/a venit astazi pacostea... nu mai suport tampoanele astea... nu mai vreau sa le vad in fata ochilor -PROTEST-
... Si de ce pe 23, cred ca pana se regleaza 'situatia' in organism. Azi vb cu doua colege care au avut ciclu pe perioada sarcinii... una pana la 4 luni si cealalta toata perioada... asa ca se poate si o sa bag in mine ceai de cretisoara pana.... luna viitoare ca atunci o sa fie... sau poate sunt deja... cine stie. oricum o sa/mi fac testul si sper sa vad dublu... de fapt o sa vad cvadublu ca o sa de fericire. Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

maurice te tin la curent

eu cunosc 2 persoane care au nascut la CMU si au fost multumite...curatenie, au stat mereu dupa fundul lor Doamne ajuta sa fie totul in regula!

Sheri 4l de apa pe zi ??? off, eu pana acum am baut maxim 2l; de acum ma gandeam sa incerc sa ma bag la 2.5l si daca pot 3 ar fi ceva!!!

Bulina 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Dragaica, a cui e "Anti-daca"?

Tot a lui.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Mergi la inceput