Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 11
deveghe spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Incepe sa ma ingrijoreze mai mult clisma decat nasterea ![]() Elena 15+ |

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
15+
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deveghe Dragaica, a cui e "Anti-daca"? Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+ |
Kostas Varnalis
De poti sa faci pe prostul, cand altul te repede
Facand-o pe desteptul, si cu-n cuvant nu-l certi;
De nu te-ncrezi in nimeni, si nimeni nu te crede;
De-ti poti ierta pacatul,dar altora nu-l ierti;
De nu amani o clipa un rau sa-l inplinestii
Si daca minti mai tare cand altii nu spun drept;
De-ti place in iubire cu ura sa izbesti
Si totusi iti pui masca de sfant si de-ntelept;
Daca vrei, o am pe toata... dar e trist...
maya71 spune:
citat din mesajul lui Dragaica
Tot a lui. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 14+ |
E poezia lui Kostas Varnalis ca un raspuns la poezia lui Rudyard Kipling... HMMM!
Dragaica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui maya71
E poezia lui Kostas Varnalis ca un raspuns la poezia lui Rudyard Kipling... HMMM! ucenic(aspirant) burtica ![]() |
ei ma ierti
am mai uitat si eu din clasa a7-a pana acum http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
14+
deveghe spune:
Maya, Dragaica, merci. Am cautat-o si eu pe net. Da', in fine, ce sa spun, e mai mult decat trista, e inutila.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
15+
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Fetelor, multumesc de aprecieri! ![]() Otilia! Cumva la tine am vazut acea poza de la eco unde i se vedeau f clar "bijuteriile" bebelului? Daca am retinut bine, te-as ruga sa o mai atasezi inca o data sa o vada si sotzul meu. Multumesc mult! tina 18+ |
Cred ca la poza aceasta te referi. E cu lacatel albumul acum si nu stiu caum sa-l descui
Dar mie nu mi-a confirmat nimeni nimic, n-am smuls nici cea mai vaga impresie, astept eco peste 2 saptamani.
Maya, sa fie cu spor luna martie! Eu am ramas de doua ori in martie si uite ce fete am
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
racusor2010 spune:
am vazut pe site ca cei de la CMU au oferte daca nasti la ei si vrei si celule stem...
o sa vorbesc cu doctorul meu despre asta...pana atunci ma mai documentez ![]()
Bulina
20+ cu 
tina_80 spune:
citat din mesajul lui Otiliav
Cred ca la poza aceasta te referi. E cu lacatel albumul acum si nu stiu caum sa-l descui Dar mie nu mi-a confirmat nimeni nimic, n-am smuls nici cea mai vaga impresie, astept eco peste 2 saptamani. Maya, sa fie cu spor luna martie! Eu am ramas de doua ori in martie si uite ce fete am Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Da! Aceasta poza o cautam!
Se vede f clar! Merci mult!
In cite sapt. de sarcina erai? 12,13?
tina
18+
Otiliav spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tina_80
Da! Aceasta poza o cautam! Se vede f clar! Merci mult!![]() In cite sapt. de sarcina erai? 12,13? tina 18+ |
In 13s fix .
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

& Beatrice ( 02.06.2003)