Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Maya, iti apar atatea semne in locul diacriticelor.

Alina 17+ cu
gargarita

Bumblebee, am scris/o adineauri eu si cu manutele mele...am vazut dar la vizualizare aparea bine... asa ca acum e OK

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui maya71

O scriu cu manuta mea poezia sa fiu sigura ca e bine:

De poti by Rudiard Kippling

De poti sa nu/ti pierzi capul cand toti in jurul tau
si l/au pierdut pe/al lor gasindu/ti tie vina,
De poti, atunci cand toti te cred nedemn si rau
Sa nu/ti pierzi nicio clipa increderea in tine,
De poti s/astepti oricat fara sa/ti pierzi rabdarea,
De rabzi sa fii mintit, fara ca tu sa minti
Sau, cand huliti de oameni, tu nu cu razbunare
Sa vrei a le raspunde, dar nici prin rugaminti.
De poti visa, fara sa te robesti visarii
De poti gandi, fara sa/ti faci din asta un tel,
De poti sa nu cazi prada nicicand exasperarii
Succesul si dezastrul priminu/le la fel.
De poti s/auzi cuvantul rostit candva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut,
De poti sa/ti vezi idealul distrus si din ruine,
Sa/ncepi al recladi cu/ardoarea fierbinte din trecut.
De poti risca pe/o carte intreaga ta avere
Si tot ce/ai strans o viata sa pierzi intun minut
Si/atunci, fara a scoate o vorba de durere
Sa/ncepi agoniseala cu calm, de la/nceput.
Iar daca trupul tau uzat si obosit
Il vei putea forta sa/ti mai slujeasca inaca
Numai asa, prin strasnicia vointei tale si astfel,
Sa steie peste veacuri asa cum sta o stanca.
De poti vorbi multimii fara sa minti si daca,
Te poti plimba cu regii, fata a te/ngamfa,
De nici amici, nici dusmani nu pot vre/un rau sa/ti faca
Pentru ca doar dreptatea e calauza ta.
Si daca stii sa umpli minuta trecatoare,
Fara sa pierzi o fila din al vietii tom,
Al tau va fi Pamantul cu bunurile/i toate
Si ceea ce/i mai mult chiar-sa stii- vei fi un OM!

Sper sa va placa. E poezioara mea de suflet si sper sa va dea incredere...

Am invatat poezia asta in clasa a 7-a la Cultura civica, stiam ca se numeste "Daca"(sper sa nu ma insel) iar in clasa a -8a am invatat "Anti-Daca".

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

'Daca' e o alta traducere. stiu si 'Anti-Daca' dar ma intristeaza rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:

Neata burtici, la noi ninge, au anuntat ca se indreapta o furtuna de zapada spre noi iar eu am azi ultima ora la condus
Nu-mi place sa conduc, nu stiu ce-am sa ma fac, pana acum nu am avut nevoie sa conduc dar acum cu bebeii trebuie neaparat.
Carla felicitari pentru bebeilini jucausi, offf....am impresia ca nu mai trece timpu pana pe 10 martie sa ma duc sa-i vad

La noi sunt semne clare de primavara, cel putin de 2 zile. Sper sa nu ne amageasca primavara....

In ceea ce priveste condusul o sa vezi ca e greu la inceput, dupa nici nu te mai gandesti.

Suntem colege de suferinta si eu tocmai pe 10 imi vad comoara. Cu cat se apropie data, cu atat asteptarea e mai grea.

Cris 19+ cu

Stiu da macar tu stii ce este, i-ati ales deja numele????
Noi ne pregatim sa alegem nasii......

La noi 'diagnosticul' este provizoriu. La ultima eco dr. a zis ca este probabilitate mare sa fie fetita. De aceea asteptam noi cu atata nerabdare urmatoare eco. Daca este fetita, numele ei va fi Natalia. Avem si nume de baiat de rezerva, Marc. Am optat pt un singur prenume si sa fie de sfinti.
Am o prietena care pana a nascut a crezut ca are fetita. Si la nastere cand i-a zis doctorita 'Sa va traiasca baiatul' a zis ca n-aude bine, s-a uitat in jur sa vada daca a mai nascut vreo fata in sala cu ea... a ramas socata pe moment.

Cat despre nasi, nasa am gasit. Am dat in urmarire generala un nas.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Elena, eu ma intreb oare cum ne vom descurca noi dupa ce vine copilul...Si noi avem rate la casa, si toate cele...pt mine e o necunoscuta cum vom reusi sa ne impartim banii, dar vom vedea.Tu ai 2 copii deja, ai alte prioritati decat noi, cei incepatori.
Al meu face calcule...nu vreti sa stiti cati bani ne tb pana sa se nasca copilul, dar multumim cerului ca deocamdata avem amandoi de lucru.

Paula, 18+ cu

O sa ne descurcam noi fetelor, aseara am salvat o lista cu cele necesare bebelusilor imediat dupa nastere........mamaaaaa ce lista totul se multiplica cu 2 pentru noi.
Salopete, caciulite, costumase, patuturi, saltele la patut, seturi pentru pat, folia aia protectoare pentru saltea, biberoane, sterilizator de biberoane, pompita pentru nas, jucarii, etc
Pe barbatamiu il bufneste rasul pe mine plansul, el abia astepta sa se duca sa le cumpere noroc cu mine ca-s mai superstitioasa si-mi mai pun frana dorintei de a le cupara mai ales ca acum sunt reducerile de primavara......auzi primvara......anu trecut in mai eram la capitolul geaca de piele iar fratemiu era la mare

La noi e nebunie, au castiga pentru prima data locul I la patinaj artistic pe perechi, numai asta e la televizor

dDragaico, esti de belea... si vezi ca nu te/am uitat cu Cuba... si nici Ooana. Am zis ca ne luam de manuta si venim peste voi, pe presul de la usa si tot ramanem.
Alo, Ooana esti pe aici? ridica manutza si sustinema.

Eu te astept daca vrei sa vii la Montreal, numai sa nu vii dupa 1 august ca s-ar putea sa-ti pun un prunc in brate inca din aeroport

Si care/i baiul? Ha, vin in august sa/mi pui pruncul in brate si vin si/n ianuarie sa 'predau stafeta' cu al meu... hai februarie, sa creasca putintel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Dragaica, din pacate asta e crudul adevar, am fost etichetati dupa cei mai nepotriviti indivizi. Ai mei traiesc in Italia, fratele meu invata acolo, a avut mult de suferit in relatia cu unii colegi care si-au insusit xenofobia parintilor... si la noi toate subiectele mondene sunt de un prost gust fantastic, iar cu cele politice eu una nu mai pot, ma doare neuronul migrator.

Alina 17+ cu
gargarita

Nu crec ca toti starinii gandesc la fel despre noi mai ales dupa ce cunosc romani seriosi dar uite ca din pacate......cunosc multi neseriosi. Parca totul merge din rau in mai rau.
Cand le-am spus alor mei ca ne-am pus dosarul de emigrare pentru Canada......frate au urmat saptamani de discutii, certuri, plansete, reprosuri, santaj sentimental, etc....
Prietenii incercau sa ne convinga ca economia "duduie" vorma lui Tariceanu, ca plecam la mama ciorilor ca sa fim maturatori, cate si mai cate. Noi am tinut o pe-a nostra, am avut aici oameni care ne-au incurajat, ne-am impachetat viata, amintirile in 4 valize si-am plecat. Pe aeroport l-am vazut pe tata plangand pentru prima data in viata mea, am pland pana a decolat avionul simteam ca-mi tradam familia ca-i abandonez.
Acum mama a ajuns sa-mi zica:"Binec-ati plecat sa nu ai vedeti ce se intampla aici", e de 8 luni in somaj, nu o angajeaza nimeni nici macar ca femeie de servici, tata e pensionar iar fratele meu student la bucuresti in ultimul an....
Multi din prietenii nostri si-au pierdut job-urile in ultimul an, au ramas cu ratele pe cap iar acum se roaga de noi sa-i ajutam cu dosarul de emigrare.
Gata m-am racorit, va rog sa ma iertati uneori mai dau pe-afara.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Elena, eu ma intreb oare cum ne vom descurca noi dupa ce vine copilul...Si noi avem rate la casa, si toate cele...pt mine e o necunoscuta cum vom reusi sa ne impartim banii, dar vom vedea.Tu ai 2 copii deja, ai alte prioritati decat noi, cei incepatori.
Al meu face calcule...nu vreti sa stiti cati bani ne tb pana sa se nasca copilul, dar multumim cerului ca deocamdata avem amandoi de lucru.

Paula, 18+ cu

O sa ne descurcam noi fetelor, aseara am salvat o lista cu cele necesare bebelusilor imediat dupa nastere........mamaaaaa ce lista totul se multiplica cu 2 pentru noi.
Salopete, caciulite, costumase, patuturi, saltele la patut, seturi pentru pat, folia aia protectoare pentru saltea, biberoane, sterilizator de biberoane, pompita pentru nas, jucarii, etc
Pe barbatamiu il bufneste rasul pe mine plansul, el abia astepta sa se duca sa le cumpere noroc cu mine ca-s mai superstitioasa si-mi mai pun frana dorintei de a le cupara mai ales ca acum sunt reducerile de primavara......auzi primvara......anu trecut in mai eram la capitolul geaca de piele iar fratemiu era la mare

La noi e nebunie, au castiga pentru prima data locul I la patinaj artistic pe perechi, numai asta e la televizor

dDragaico, esti de belea... si vezi ca nu te/am uitat cu Cuba... si nici Ooana. Am zis ca ne luam de manuta si venim peste voi, pe presul de la usa si tot ramanem.

Eu te astept daca vrei sa vii la Montreal, numai sa nu vii dupa 1 august ca s-ar putea sa-ti pun un prunc in brate inca din aeroport

Si care/i baiul? Ha, vin in august sa/mi pui pruncul in brate si vin si/n ianuarie sa 'predau stafeta' cu al meu... hai februarie, sa creasca putintel

Aaaa, si Dragaico, la cati ani ai (15)nu ma mai mir ca ia invatat poezia in clasa a 7a. Pe vremea mea, ceausista... astfel de poezioare erau interzise...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Neata burtici, la noi ninge, au anuntat ca se indreapta o furtuna de zapada spre noi iar eu am azi ultima ora la condus
Nu-mi place sa conduc, nu stiu ce-am sa ma fac, pana acum nu am avut nevoie sa conduc dar acum cu bebeii trebuie neaparat.
Carla felicitari pentru bebeilini jucausi, offf....am impresia ca nu mai trece timpu pana pe 10 martie sa ma duc sa-i vad

La noi sunt semne clare de primavara, cel putin de 2 zile. Sper sa nu ne amageasca primavara....

In ceea ce priveste condusul o sa vezi ca e greu la inceput, dupa nici nu te mai gandesti.

Suntem colege de suferinta si eu tocmai pe 10 imi vad comoara. Cu cat se apropie data, cu atat asteptarea e mai grea.

Cris 19+ cu

Stiu da macar tu stii ce este, i-ati ales deja numele????
Noi ne pregatim sa alegem nasii......

La noi 'diagnosticul' este provizoriu. La ultima eco dr. a zis ca este probabilitate mare sa fie fetita. De aceea asteptam noi cu atata nerabdare urmatoare eco. Daca este fetita, numele ei va fi Natalia. Avem si nume de baiat de rezerva, Marc. Am optat pt un singur prenume si sa fie de sfinti.
Am o prietena care pana a nascut a crezut ca are fetita. Si la nastere cand i-a zis doctorita 'Sa va traiasca baiatul' a zis ca n-aude bine, s-a uitat in jur sa vada daca a mai nascut vreo fata in sala cu ea... a ramas socata pe moment.

Cat despre nasi, nasa am gasit. Am dat in urmarire generala un nas.

Cris 19+ cu

Eu doi nasi, de fapt mai am unu de gasit

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Paula, 18+ cu

ucenic(aspirant) burtica

Aaaa, si Dragaico, la cati ani ai (15)nu ma mai mir ca ia invatat poezia in clasa a 7a. Pe vremea mea, ceausista... astfel de poezioare erau interzise...

ucenic(aspirant) burtica

ce tare esti, nu-s asa tinerica, m-apropii de 30 cu pasi repezi, am terminat a 8-a in '97.

Mergi la inceput

Dragaica, stii ca glumesc cu 15 dar asa scrie la profil...Arunci cu rosii in mine?

Mergi la inceput

Citat:

Dragaica, stii ca glumesc cu 15 dar asa scrie la profil...Arunci cu rosii in mine?

ucenic(aspirant) burtica

Doamne fereste, cum s-arunc cu rosii, cred c-am raas cu pata pusa de la mama care-i spune mereu ca-s prea tanara sa fac copii
Nu stiu da parca mamele noastre au ramas cu multe sechele legate de sarcina, frica asta de a avea mai multi copii.
I-am zis mamei ca vreau 3, raspunsul ei:" Eiiii....vrei 3"
Cand i-am zis ca-s gemeni a urmat o pauza lunga la telefon a gandeam c-a lesinat sau a picat reteaua

Mergi la inceput