Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
ANDREEA84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Tareeee filmuletul. La noi deja s-a facut testul de partnitate, dupa ce am ramas insarcinata imi tot curg ochii dupa vin, ce sa mai, seamana cu tati. Alina 17+ cu gargarita |
16+ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
maya71 spune:
O scriu cu manuta mea poezia sa fiu sigura ca e bine:
De poti by Rudiard Kippling
De poti sa nu/ti pierzi capul cand toti in jurul tau
si l/au pierdut pe/al lor gasindu/ti tie vina,
De poti, atunci cand toti te cred nedemn si rau
Sa nu/ti pierzi nicio clipa increderea in tine,
De poti s/astepti oricat fara sa/ti pierzi rabdarea,
De rabzi sa fii mintit, fara ca tu sa minti
Sau, cand huliti de oameni, tu nu cu razbunare
Sa vrei a le raspunde, dar nici prin rugaminti.
De poti visa, fara sa te robesti visarii
De poti gandi, fara sa/ti faci din asta un tel,
De poti sa nu cazi prada nicicand exasperarii
Succesul si dezastrul priminu/le la fel.
De poti s/auzi cuvantul rostit candva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut,
De poti sa/ti vezi idealul distrus si din ruine,
Sa/ncepi al recladi cu/ardoarea fierbinte din trecut.
De poti risca pe/o carte intreaga ta avere
Si tot ce/ai strans o viata sa pierzi intun minut
Si/atunci, fara a scoate o vorba de durere
Sa/ncepi agoniseala cu calm, de la/nceput.
Iar daca trupul tau uzat si obosit
Il vei putea forta sa/ti mai slujeasca inaca
Numai asa, prin strasnicia vointei tale si astfel,
Sa steie peste veacuri asa cum sta o stanca.
De poti vorbi multimii fara sa minti si daca,
Te poti plimba cu regii, fata a te/ngamfa,
De nici amici, nici dusmani nu pot vre/un rau sa/ti faca
Pentru ca doar dreptatea e calauza ta.
Si daca stii sa umpli minuta trecatoare,
Fara sa pierzi o fila din al vietii tom,
Al tau va fi Pamantul cu bunurile/i toate
Si ceea ce/i mai mult chiar-sa stii- vei fi un OM!
Sper sa va placa. E poezioara mea de suflet si sper sa va dea incredere...
michelle1981 spune:
tina, ti-am vazut burtica, esti foarte frumoasa!
Elena (beluistef), nu iti trebuie bani multi sa vezi lumea. Noi intotdeauna am cheltuit putin in concedii fiindca de 7 ani mergem cu cortul (la mare, la munte, in Europa.. Ungaria, Austria, Elvetia, Croatia). Vara trecuta am stat 3 saptamani (intr-un turneu prin Europa) si am cheltuit mai putin de 1500E cu tot tot tot.
Eu asa ma vad in concediu, cu picioarele in iarba si cu ciripitul pasarelelor in fiecare dimineata
Tin minte ca eram in Hallstatt (Austria) si prinsesem ploaie cat am stat acolo.. si stateam la gura cortului si ascultam ce frumos se aude sunetul ploii in prelata.. si din copacul de langa cort a coborat o veverita care zburda prin preajma.. tare frumos.
Deja ma vad cu bb la sub-brat, si pe-aici ti-e drumul! (la vara nu, dar vara urmatoare cu siguranta)
Apropo de panicat, eu cred ca sunt printre putinele care nu prea s-au stresat cu sarcina.. nici nu prea am respectat toate restrictiile si recomandarile. Asta e, Doamne ajuta in continuare!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
Dragaica spune:
Off topi, fetelor ati citit presa azi cu afisele xenofobe din trenurile franceze, in care spun sa se fereasaca de hotii romani de bagaje
Doamne fereste, astia chiar nu fac nimic pentru tara, chiar suntem vazuti ca ultimii ratati, elvetienii ne fac ciori, italienii nu ne mai scot din tigani iar presa noastra se ocupa de chilotii asa ziselor " vedete" autohtone.
Nu ma mai mira nimic....pacat....mare pacat.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+
maya71 spune:
citat din mesajul lui Dragaica
O sa ne descurcam noi fetelor, aseara am salvat o lista cu cele necesare bebelusilor imediat dupa nastere........mamaaaaa ce lista totul se multiplica cu 2 pentru noi. Salopete, caciulite, costumase, patuturi, saltele la patut, seturi pentru pat, folia aia protectoare pentru saltea, biberoane, sterilizator de biberoane, pompita pentru nas, jucarii, etc Pe barbatamiu il bufneste rasul pe mine plansul, el abia astepta sa se duca sa le cumpere noroc cu mine ca-s mai superstitioasa si-mi mai pun frana dorintei de a le cupara mai ales ca acum sunt reducerile de primavara......auzi primvara......anu trecut in mai eram la capitolul geaca de piele iar fratemiu era la mare La noi e nebunie, au castiga pentru prima data locul I la patinaj artistic pe perechi, numai asta e la televizor http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 14+ |
dDragaico, esti de belea... si vezi ca nu te/am uitat cu Cuba... si nici Ooana. Am zis ca ne luam de manuta si venim peste voi, pe presul de la usa si tot ramanem.
Alo, Ooana esti pe aici? ridica manutza si sustinema.
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 O scriu cu manuta mea poezia sa fiu sigura ca e bine: De poti by Rudiard Kippling De poti sa nu/ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l/au pierdut pe/al lor gasindu/ti tie vina, De poti, atunci cand toti te cred nedemn si rau Sa nu/ti pierzi nicio clipa increderea in tine, De poti s/astepti oricat fara sa/ti pierzi rabdarea, De rabzi sa fii mintit, fara ca tu sa minti Sau, cand huliti de oameni, tu nu cu razbunare Sa vrei a le raspunde, dar nici prin rugaminti. De poti visa, fara sa te robesti visarii De poti gandi, fara sa/ti faci din asta un tel, De poti sa nu cazi prada nicicand exasperarii Succesul si dezastrul priminu/le la fel. De poti s/auzi cuvantul rostit candva de tine Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut, De poti sa/ti vezi idealul distrus si din ruine, Sa/ncepi al recladi cu/ardoarea fierbinte din trecut. De poti risca pe/o carte intreaga ta avere Si tot ce/ai strans o viata sa pierzi intun minut Si/atunci, fara a scoate o vorba de durere Sa/ncepi agoniseala cu calm, de la/nceput. Iar daca trupul tau uzat si obosit Il vei putea forta sa/ti mai slujeasca inaca Numai asa, prin strasnicia vointei tale si astfel, Sa steie peste veacuri asa cum sta o stanca. De poti vorbi multimii fara sa minti si daca, Te poti plimba cu regii, fata a te/ngamfa, De nici amici, nici dusmani nu pot vre/un rau sa/ti faca Pentru ca doar dreptatea e calauza ta. Si daca stii sa umpli minuta trecatoare, Fara sa pierzi o fila din al vietii tom, Al tau va fi Pamantul cu bunurile/i toate Si ceea ce/i mai mult chiar-sa stii- vei fi un OM! Sper sa va placa. E poezioara mea de suflet si sper sa va dea incredere... ucenic(aspirant) burtica |
Am invatat poezia asta in clasa a 7-a la Cultura civica, stiam ca se numeste "Daca"(sper sa nu ma insel) iar in clasa a -8a am invatat "Anti-Daca".
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Cris2010
In ceea ce priveste condusul o sa vezi ca e greu la inceput, dupa nici nu te mai gandesti. Cris 19+ cu |
de condus...ce sa zic eu am permis de vreo 4 ani, masina e pe numele meu si eu nu conduc...nu imi place in Bucuresti mi se pare haos si nu imi vine sa ma inham la asa ceva
stiu si eu ca va trebui sa conduc acum cu bebeii, dar ce sa fac ...ca nu imi place....
Bulina 20+ cu
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Maya, cel mai mult admir la tine puterea si optimismul.Unei persoane asa ca tine, e imposibil sa nu-i dea Dumnezeu ce isi doreste.O sa vezi ca luna martie va fi luna ta. Paula, 18+ cu |
Paula, stiam eu ca sunt pupici tai astia de la mine. si citeste poezioara o sa intelegi de ce sunt asa... am 'gasit/o' la un prieten cand aveam 18 ani si de/atunci nu ma despart de ea, cand mi/e greu( si nu numai) O CITESC si ma si vad...incerc sa ma 'ghidez' dupa ea...
Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui maya71
dDragaico, esti de belea... si vezi ca nu te/am uitat cu Cuba... si nici Ooana. Am zis ca ne luam de manuta si venim peste voi, pe presul de la usa si tot ramanem. Alo, Ooana esti pe aici? ridica manutza si sustinema. ucenic(aspirant) burtica |
Eu te astept daca vrei sa vii la Montreal, numai sa nu vii dupa 1 august ca s-ar putea sa-ti pun un prunc in brate inca din aeroport
bumblebee spune:
Dragaica, din pacate asta e crudul adevar, am fost etichetati dupa cei mai nepotriviti indivizi. Ai mei traiesc in Italia, fratele meu invata acolo, a avut mult de suferit in relatia cu unii colegi care si-au insusit xenofobia parintilor... si la noi toate subiectele mondene sunt de un prost gust fantastic, iar cu cele politice eu una nu mai pot, ma doare neuronul migrator.
Alina 17+ cu
gargarita