Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Referitor la clisma este o practica destul de neplacuta in special daca ai ...cum am eu... hemoroizi..Problema este ( scuzati detaliile) ca prefer sa fiu constipata decat stricata la burta ca am niste dureri de urc pe pereti, iar la clisma de duci de cateva ori bune la toillet si mi-e groaza de acel moment ...

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Incepe sa ma ingrijoreze mai mult clisma decat nasterea

Elena 15+

hai ca esti tare...clisma va fi apa de ploaie pe langa durerile nasterii... in final o sa preferi prima varianta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Esti tare Eledea... am ras si/mi inchipuiam cum puiutz_mic fuge de clisma...

ucenic(aspirant) burtica

pai cel putin daca fuge, poate se dilata mai repede si vine bb mai usor...tot e bine si asa...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eladea2005 ce strengar frumos ai
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Eladea2005 ce strengar frumos ai
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

MERSI... BINE SPUS STRENGAR...SI CHIAR MAI MULT...UN MIC DRACUSOR ANGELIC...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna burtici.
Am avut o zi frumoasa.Am primit rezultatul la DT care este perfect(risc pt trisomie 18este1:10.000), desi imi faceam griji, le-a vazut si dr.astfel incit nu mai e necesar TT si altele.Am rasuflat usurata.
Dr.mi-a dat sa iau Centrum materna si sa continui cu Pregnium 1/zi.
Tot astazi mi-au sosit blugii cei noi de gravi :asa arata ,vin perfect : http://www.haine-gravide.com.ro/products/Jeans-SLIM.html

Ca tot vorbiti de clisma, n-am experimentat asa ceva la cele 2 nasteri, habar nu am ca se face inca la noi.Prefer sa "ma rezolv" eu acasa cu un supozitor

Despre celulele stem:pai nu se laudau astia ca le poate pastra pina la 18 ani sau cam asa ceva,si le poti folosi la orice virsta,chiar si pt frati, cum adica le poti folosi doar pina face copilul o anume greutate???Mai studiez

Eu cu nasterea ma mai gindesc unde voi naste, oscilez intre Filantropia si Euroclinic, mai este timp.
In rest abia astept sa incep sa fac cumparaturile, dar asta probabil luna viitoare cind poate ne-o arata asta mic ce comoara are intre picioare.
Printre altele ne pregatim sa botezam inca un baietel in aprilie, se apropie aniversarile celor 2 baieti ai mei, avem multa ttreaba.

Voi va laudati cu niste burtici minunate, numai eu ,inca n-am reusit sa fac o poza,of, a mea e maricica, c-aveam si putina shunculita la burtica, si se vede mama mama.

Va pup si ma intorc sa va citesc.Somn usor.

Catalina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

btz_ovi, nu e ceva anormal ca au fost abandonate. Nasterea si toate detaliile despre nastere trebuie discutate macar la nivel de plan si disponibilitate cu cateva luni bune inainte, cel putin 3 dupa parerea mea. Medicii stiu prea bine ca sunt multe gravide care viziteaza 2, 3 medici pana cand se opresc la unul (mai putin in cazurile in care e deja traditie si se discuta doar detaliile). Asa ca cel mai bine sa existe discutiile de disponibilitate de la inceput.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Bamboletta
Maya poate Doamne-Doamne va veni la amandoua cu surprize in luna martie: la tine cu bebitza si la mine cu o fetita care se va numi Maya.SI apropo..incearca ceapa rosie la grill.Nu iti pot spune ce gust fantastic are.Deja imi in gura de pofta
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Suflet, ahh, stai ca nu mai vad tastatura... ce o fi numai sa fie... dar parca tot fetita as inclina... cred ca l/as inmuia si l/as topi pe zapacitul meu.
Cu Maya... m/ai terminat, fata... vrei sa ma aduni cu farasul de pe jos? ai mila de inimuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

enik83, depinde foarte mult de indemanarea, experienta si atentia medicului anestezist. La a doua sarcina mi-am facut epidurala si am fost foarte multumita. Initial mi-a facut injectia in spinare, apoi pe parcurs in functie de cat de mult se intensificau durerile printr-o branula imi mai administra cateva picaturi de anestezic. Si a fost perfect, ea venea din timp in timp sa ma vada, sa imi masoare contractiile pe monitor confruntate cu ce ii spuneam eu. Insa se poate intampla sa iti faca prea tarziu epidurala si sa nu mai aiba nici un efect (adica dupa dilatatie 5, se spune, dar din alte povesti se poate face si la 6/7) sau, dimpotriva, sa iti faca mult prea mult, sa nu mai simti bazinul (deci, contractiile) si nici picioarele si sa nu poti conlucra (adica sa impingi cum trebuie) la scoaterea copilului.
In ce ma priveste, a fost foarte echilibrat, pentru ca simteam numai varfurile contractiilor, iar in rest puteam sa imi trag sufletul si sa ma pregatesc pentru urmatoarea reduta.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Sheritra, tu mi/ai spus de ceaiul de cretisoara?... Am plecat repede de la serviciu sa caut cretisoara.... si cred ca am dat de singurul plafar din orasul acesta care... era inchis. 'ghinion de nesansa'. maine daca nu gasesc, ma duc si plantez eu semintele cu manutele mele si fac cum au facut aia cu canabis de stateau cu lampa cu ultraviolete sa creasca mai repede. le cant, le pun muzica simfonica... glumesc, e imposibil sa nu gasesc la cate plafare sunt. Multumesc si o sa citesc pe net!

ucenic(aspirant) burtica

Da, eu am zis, cretisoara si vin rosu seara, face minuni la ovo si endometru! Bafta!

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Sufletelelor dragi, va si eu de noapte buna! Maine dimineata va astept cu drag la o crasca de vorbusoare numai bune de savurat.
Nu mai sting lumina de data asta, mi/a ajuns culcatul tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Maya numele asta e optiunea noastra finala.Asa ca daca va fi fetita cand o voi striga ma va duce cu gandul si la tine .Iar in legatura cu bebe,cel de sus stie el mai bine ce are de facut,sunt sigura ca atunci cand nu te vei astepta vei primi vestea cea mare.Sa fie cu noroc
Deveghe da ai foarte mare dreptate,trebuie discutat cu medicul,nu te contrazic.Insa dansa a renuntat la aceasta persoana avanad in vedere ca stia problemele ei legate de medicul anterior,cu care patise acelasi lucru.Eu acum sper sa nu trec prin acest lucru,deoarece mi-a inspirat multa incredere si siguranta de la prima intalnire
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput