Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andreea mercic...acum ca ati voi de celule stem am inceput sa ne gandim si noi la asta...si nu intelegeam ce e cu kilogramele astea. am citit pe net mai multe si am vazut ofertele de la CMU, mi se par ok. o sa vorbesc cu doctorul meu despre asta si o sa ne hotaram si noi ce facem.

si felicitari pentru semnatura noi maine implinim 21 saptamani :)

enik eu nu am facut decat dublu test, dar pentru analizele medicale am fost pe nemancate...aceeasi problema o aveam si eu, dar m-am dus la prima ora (programul era de la 8 eu am ajuns la 7.45 si am avut noroc ca m-a luat inainte...si aveam pachetel la mine sa pap imediat dupa )

btz_ovi bine ca te-ai linistit

la inceput m-am amuzat de povestile cu kk dar acum cand aud de clisma ... brrrr....nu stiam de asta! off, mie imi e cam frica sa ma gandesc la momentul cand o sa nasc...si ma tot gandeam, mama, cat timp mai este...dar astazi cel care imi va fi back-up a realizat ca mai sunt 4 luni si un pic...si 3 maxim cat mai merg la birou...hughh...se apropie usor usor

Bulina 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor..voi ce stiti despre epidurala? ca zilele trecute ma contraziceam cu cineva.. eu stiam ca se face o injectie in coloana si te amorteste de la brau in jos...numai ca exista riscul sa faci injectia si pana isi iese din efect tu sa nu fi nascut.. iar cealalta persoana zicea ca nu-i adevarat ca iti pune ca o perfuzie si picura in vena cat anestezic ai nevoie.. voi cum stiti ca e??

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

iti monteaza in coloana intre vertebre un cateter cu furtunas...si cand e nevoie iti mai pune anestezic...cel putin la mine asa a fost numai ca mi-au pus anestezicul in ultima clipa si nu a avut efect... imi iesise si cateterul din spate in timpul nasterii sper de data asta sa fiu mai norocoasa

Bamboletta 13+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

am vazut burticile care mai de care mai frumoase manechine va vad...toate slabe numai eu balenuta

Maya-in luna martie vei primi cel mai frumos martisor

Asa e Bambolett, ar fi cel mai frumos martisor, mai ales ca s/ar naste in noiembrie (luna de nastere a tatalui meu drag )

Fetelor, daca va spun ce am facut eu acuma... am halit un sandwich dar... pe langa el am pupat o ceapa rosie de apa care am frecat/o cu sare...(noroc ca sunt singura acasa ca e un miros...)de mi/a mers la casa sufletului...ooo ce buna e de imi vine sa mai bag una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Bamboletta si eu am auzit lucruri bune de Dalas,insa si pareri contra,chiar ca a si abandonat cateva gravidute pe la 30 de sapt.CHiar s-a intamplat sa vb cu una din ele si Dalas a lasat-o la 36 de saptamani pe motiv ca fata nu a fost decat de 5 ori la ea (a avut o sarcina super usoara) si nu a intrebat-o daca o va asista direct.CHiar am stat si m-am gandit: pai daca Dalas i-a confirmat sarcina,a monitorizat-o pe parcursul ei,nu era clar ca si la nastere o vroia?E ca si cum ai face scoala de soferi pe o masina ca sa dai pe alta.Si lucrul asta m-a pus pe ganduri cu ea.Nu as vrea sa ma trezesc acum la 20 sapt ca ma lasa asa de izbeliste.
Maya poate Doamne-Doamne va veni la amandoua cu surprize in luna martie: la tine cu bebitza si la mine cu o fetita care se va numi Maya.SI apropo..incearca ceapa rosie la grill.Nu iti pot spune ce gust fantastic are.Deja imi in gura de pofta
19+

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:

fetelor..voi ce stiti despre epidurala? ca zilele trecute ma contraziceam cu cineva.. eu stiam ca se face o injectie in coloana si te amorteste de la brau in jos...numai ca exista riscul sa faci injectia si pana isi iese din efect tu sa nu fi nascut.. iar cealalta persoana zicea ca nu-i adevarat ca iti pune ca o perfuzie si picura in vena cat anestezic ai nevoie.. voi cum stiti ca e??

15+ cu o minune de
poze

iti monteaza in coloana intre vertebre un cateter cu furtunas...si cand e nevoie iti mai pune anestezic...cel putin la mine asa a fost numai ca mi-au pus anestezicul in ultima clipa si nu a avut efect... imi iesise si cateterul din spate in timpul nasterii sper de data asta sa fiu mai norocoasa

de asta mi-era si mie frica..pt ca auzisem multe mamici ca au patit la fel ca si tine.. si au simtit durerea cea mai mare pe viu..nashpa.. sa te ajute DD sa fie ok de data asta...
de aceea stau eu si ma tot gandesc la varianta cu cezariana..

15+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Andreea mercic...acum ca ati voi de celule stem am inceput sa ne gandim si noi la asta...si nu intelegeam ce e cu kilogramele astea. am citit pe net mai multe si am vazut ofertele de la CMU, mi se par ok. o sa vorbesc cu doctorul meu despre asta si o sa ne hotaram si noi ce facem.

si felicitari pentru semnatura noi maine implinim 21 saptamani :)

enik eu nu am facut decat dublu test, dar pentru analizele medicale am fost pe nemancate...aceeasi problema o aveam si eu, dar m-am dus la prima ora (programul era de la 8 eu am ajuns la 7.45 si am avut noroc ca m-a luat inainte...si aveam pachetel la mine sa pap imediat dupa )

btz_ovi bine ca te-ai linistit

la inceput m-am amuzat de povestile cu kk dar acum cand aud de clisma ... brrrr....nu stiam de asta! off, mie imi e cam frica sa ma gandesc la momentul cand o sa nasc...si ma tot gandeam, mama, cat timp mai este...dar astazi cel care imi va fi back-up a realizat ca mai sunt 4 luni si un pic...si 3 maxim cat mai merg la birou...hughh...se apropie usor usor

Bulina 20+ cu

iar in legatura cu mancatul..hmmm.. greu pt ca eu am programare la 8 si 45 de minute.. inainte trebuie sa ma scol sa fac dusulet si o sa dureze ceva..off.. ce rau o sa fie..dar merg cu pungi la mine asa fac tot timpul..am pungi in buzunar in cazul in care ma apuca raul.. si-mi iau si ceva de papa sa bag la mat imediat cum ies...

15+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

va las fetelor...sa ma duc sa fac baita..
noapte buna burtici..

15+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Noapte buna si din partea mea
Si vise placute sa aveti.

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Burtici, pe maine!
Noapte buna!

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

fetelor..eu sambata ma duc sa-mi fac triplu test..oare am voie sa mananc ceva inainte sau trebuie sa ma prezint cu stomacul gol? mi cam frica sa merg nemancata sa nu vomit pe-acolo..

15+ cu o minune de
poze

poti linistita..n-are legatura una cu alta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput