Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Enik, la marea majoritate a mamicilor am auzit ca mergi mancata, asa am auzit!

Cat despre clisma, eu am avut onoarea...cand m-am operat de hernie, pe vremea lui Ceausescu, horror. Dar mai bine cu intestinele curate. Alternativa e , dupa cum am spus, sa luam Fortrax inainte cu o zi, ala se da si in unele spitale inainte de operatii. Dar oricum, asta mi se pare cea mai mica problema, cand ma gandesc ca ori epiziotomie, ori cezariana, dar tot taietura, ma cam strange-n spate

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

da unde ati disparut toate?? ca monopolizez pagina...

va zic doar ca mi-am schimbat semnatura...arata mai bine asa...

va pup!!!!!! o seara faina!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Oaaau! 21 de saptamani! Multe inainte, cu multa sanatate si bebe la termen!

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..voi ce stiti despre epidurala? ca zilele trecute ma contraziceam cu cineva.. eu stiam ca se face o injectie in coloana si te amorteste de la brau in jos...numai ca exista riscul sa faci injectia si pana isi iese din efect tu sa nu fi nascut.. iar cealalta persoana zicea ca nu-i adevarat ca iti pune ca o perfuzie si picura in vena cat anestezic ai nevoie.. voi cum stiti ca e??

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Dragaica, a cui e "Anti-daca"?

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Tot a lui.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

E poezia lui Kostas Varnalis ca un raspuns la poezia lui Rudyard Kipling... HMMM!

ei ma ierti am mai uitat si eu din clasa a7-a pana acum

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

sufletoi, nu ai voie la cei 15 anisori ai tai, in clasa a7-a aveai 13 ani... deci acum 2 ani ai invatat/o... LALALALA, te iert daca ma iei in Cubaaa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Maya, Dragaica, merci. Am cautat-o si eu pe net. Da', in fine, ce sa spun, e mai mult decat trista, e inutila.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Anti-Daca asa este... dar 'Daca' (De Poti) e fenomenala (parerea mea. desigur ca mai sunt si altele si-mai-si...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor..voi ce stiti despre epidurala? ca zilele trecute ma contraziceam cu cineva.. eu stiam ca se face o injectie in coloana si te amorteste de la brau in jos...numai ca exista riscul sa faci injectia si pana isi iese din efect tu sa nu fi nascut.. iar cealalta persoana zicea ca nu-i adevarat ca iti pune ca o perfuzie si picura in vena cat anestezic ai nevoie.. voi cum stiti ca e??

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Varianta celeilalte persoane

tina 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Maya! Iti tin pumnii! Abia astept sa vii cu vestea cea mare

tina 18+

Tina, Multam Fain! oooo

Mergi la inceput

Sheritra, tu mi/ai spus de ceaiul de cretisoara?... Am plecat repede de la serviciu sa caut cretisoara.... si cred ca am dat de singurul plafar din orasul acesta care... era inchis. 'ghinion de nesansa'. maine daca nu gasesc, ma duc si plantez eu semintele cu manutele mele si fac cum au facut aia cu canabis de stateau cu lampa cu ultraviolete sa creasca mai repede. le cant, le pun muzica simfonica... glumesc, e imposibil sa nu gasesc la cate plafare sunt. Multumesc si o sa citesc pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara burticute.Astazi ma simt mult mai bine si sunt mult mai relaxata.Eu eram asa speriata ca bebe nu misca,insa dupa o vizita la o prietena foarte buna care acusi va naste m-am lamurit cu multe chestii.In legatura cu dimensiunea burtii: cred ca eram si eu disperata ca nu creste,dar de fapt asta era in capul meu.Am ceva burtica,insa nu destul de mare comparativ cu nr de mese si greutatea+inaltimea mea.Dar este timp sa creasca
Si cu miscarile: eu de 2 saptamani simteam ca bate ceva acolo,ca si cum era inima,insa mi-a zis prietena mea ca asa simti pe bebe la inceput.Si eu prostuta imi faceam griji ca nu misca deloc,insa de fapt e un activ.Deci e totul in regula multumita lui Dumnezeu
19+
P.S. Luni seara sunt programata la morfofetala asa ca atunci voi afla daca am putzica sau cuculete.Abia astept

Viitoare mamica fericita
My Baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Referitor la clisma este o practica destul de neplacuta in special daca ai ...cum am eu... hemoroizi..Problema este ( scuzati detaliile) ca prefer sa fiu constipata decat stricata la burta ca am niste dureri de urc pe pereti, iar la clisma de duci de cateva ori bune la toillet si mi-e groaza de acel moment ...

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Incepe sa ma ingrijoreze mai mult clisma decat nasterea

Elena 15+

hai ca esti tare...clisma va fi apa de ploaie pe langa durerile nasterii... in final o sa preferi prima varianta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Esti tare Eledea... am ras si/mi inchipuiam cum puiutz_mic fuge de clisma...

Mergi la inceput