Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 16
Sheritra spune:
Gata, am pus pozele la album cu burtica, nu va speriati, asa-i la doi, kile kklau
!
http://family.webshots.com/photo/2553604590102353487AIXgoA
Shery
18
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
Carla, misca doar fata la mine la greu, "baiatul" e un puturos, la cateva zile da si el un sut la sictir! Dar fetita croseteaza la greu! De aici si teoria mea ca au sexe dif totusi, pt ca e dif mare si de comportament si de dimensiuni!
Shery
18
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
maya71 spune:
Bambolett, Ileana(deveghe) am vazut pozele ... si nu va suparati daca va spun doar atat... no comment... stiti si voi de ce... PENTRU CA SUNT TOPITA (am scris apasand pe taste cat am putut eu de mult sa se imprime tot ce simt...si stiti si asta nu/i asa?)
maya71 spune:
sheritra, haaa... ce haioasa este, pozisorele trebiue sa la savurez pe indelete la o 'clipa' de liniste...
pe burtica
deveghe spune:
btz_ovi, din pacate, in cazul asta e si multa nepasare ca sa nu spun nesimtire din partea medicului. Dar, pentru sanatatea si linistea ta ar trebui sa sondezi bine terenul inainte. Sa nu te rezesti cu vreo surpriza! Iti tin pumnii si succes!
maya, multumesc si sa ti se indeplineasca visul cat mai curand, pentru ca o meriti din plin si ai foarte multe de oferit!
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) &
15+
btz_ovi spune:
DEVEGHE la inceput am crezut ca poate pacienta nu a comunicat cu dr,insa aceasta i-a povestit dr cum fostul ei medic a abandonat-o privind discutiile nasterii,deci doctorita era in cunostinta de cauza.Si totusi s-a spalat si ea pe maini.Mi-am propus sa vorbesc si eu martea viitoare cu dansa,iar in cazul in care primesc un raspuns negativ,ma inscriu la un alt medic
19+
Viitoare mamica fericita
My Baby
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Gata, am pus pozele la album cu burtica, nu va speriati, asa-i la doi, kile kklau http://family.webshots.com/photo/2553604590102353487AIXgoA Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Hehehe!!! Ai o burtica tare frumushica

si o fetitza minunata!Mi-a placut mult albumul "si am plecat la spital".
tina
18+
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica I-am zis mamei ca vreau 3, raspunsul ei:" Eiiii....vrei 3" ![]() ![]() [...] Cand i-am zis ca-s gemeni a urmat o pauza lunga la telefon a gandeam c-a lesinat sau a picat reteaua ![]() ![]() ![]() |

sa-i zici acum ca DUPA gemeni,mai vrei doi!

14+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
aelita spune:
Katalina - cum ai facut tu cu supozitor acasa?cand au inceput durerile,sau cum?si e sigur ca se termina...pana cand trebuie sa fugi la spital ?![]()
Sheri - ce super burtica ai !!! si fetita,o dulceata !!! ce minune sa umpli casa dintr-o data cu trei!!!
sa schimb semnatura.
15 saptamani
14+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)