Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
viss spune:
stiu fetelor..dar cred ca nu am sa jung curand pe lista burticilor.din pacate..v-am mai zis ca am hepatita.am deja o parte din pastile acasa.dc fac tratament si eu si sotul, sa tratez hepatita( trat. acre dureaza cel putin 5 ani fara intrerupere), e posibil sa nu mai am apoi nici urma de copil, pe care oricum il am greu prin inseminare, ptr ca ovarul care ovuleaza nu are trompa..
dc as sti ca fac cjhiuretajul si peste 3 luni, ma apuc iar, poate ca as lasa bocitul si m-as mobiliza.dar cand ma gandesc ca nici copil nu fac, nici hepatita nu o tratez,si dc o tratez pot sa raman fara copil..nu-mi gasesc nici o alinare, nimic de care sa ma leg.ce sa fac? sa ma consolez cu ideea ca poate nu voi avea copil niciodata? si oare cum sa ma consolez?ariciu-scria ca si-a revenit cand a vazut cele 2 liniute, eu ce sa fac?pot sa fiu puternica, dar fara suflet..
aniast72 spune:
ariciu, ai dreptate.
Decizia doctorilor difera de la situatie la situatie. Important este de gasit un medic care sa stie exact ce e de facut si sa trateze fiecare om in parte ca atare.
Poate eu par putin detasata de situatia mea de atunci, mi-am impus asta pentru ca n-am crezut niciodata ca la 36 de ani voi ajunge sa fac avort (singurul, si la mine) in conditiile in care intotdeauna mi-am dorit al doilea copil. Dar n-as vrea sa personalizez acum discutia, mi se rupe sufletul pentru fetele noastre de la odisee care sunt nevoite sa treaca prin acest necaz fara voia lor. ![]()
Andreea,
in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
viss, hepatita stii ca nu se poate trata... dar daca, prin tratament, tii virusul inactiv, poti face copii oricand. Cunosc 2 mamici care au hepatita B si au bebelusi... sigur, au nascut prin cezariana, bb n-au fost alaptati, au facut vaccinul suplimentar la nastere si n-au nici o problema. Sigur poti ramane insarcinata si mai devreme. 
Edit: Sotul tau are si el hepatita? Daca nu, el trebuie sa aiba grija sa aiba anticorpi, daca nu are ii poate face tot cu o schema de vaccinare si nu se poate infecta nicicum.
Andreea,
in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
LilianaR spune:
Pai, Klarisse (parca), nu garanteaza, ca e doar un calcul statistic DT si TT. Deci nu are cum sa iasa ca sub nicio forma nu poate copilul sa aiba un sindrom de vreun fel, ca se raporteaza la statistici nationale etc. si iese automat un grad de risc mai mare sau mai mic.
Niciodata zero. Dealtfel, asta e statistica, iti arata care sunt sansele sa fie ok si care sunt sansele sa nu fie.
11+
ariciu80 spune:
Aniast, iarta-ma. M-am luat cu toate vestile rele de azi, m-am umplut de ganduri negre si nici nu am apucat sa te felicit.
Sper sa nu fii suparata pe mine
.
Viss, se poate. Si verisoara mea are hepatita B si bb sanatos de 1 an. Nu-ti pierde speranta.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
LilianaR spune:
Uau... am scris mesajul acum 2 ore si pana l-am postat... ati mai scris cateva pagini.
E groaznic sa vezi ca ai pierdut deja un copil, ce mai... 
11+
Klarisse spune:
Fetelor va doresc o seara buna.
Multa sanatate si putere celor care au pierdut sarcinile
..
De la restul sa ne auzim numai cu vesti bune..

Klarisse 8+
chichiutza spune:
oare asa vor fi toate zilele noastre de acum inainte? Imi amintesc de zilele fericite de la inceput, cand toata lumea era fericita pentru cele 2 liniute...![]()
Cristina
8+
ariciu80 spune:
vad ca nimeni nu prea mai are chef de vorba... ce zi oribila
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani