Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Viss,
Eu am patit-o pe 1 septembrie 2009, aveam 12 saptamani cand am aflat. Curaj si de la capat. Este tot ce pot sa spun. Stiu ca e greu, am bocit ascunsa prin colturi zile intregi, am auzit destui binevoitori care ma luau cu "ei, lasa ca nu e un capat de tara, faci altul" si mi-a venit sa ii bat pe toti. CIne nu a trecut prin asta nu stie cum este. Si este groaznic. Indescriptibil de groaznic.

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria_80 spune:

Luminita, imi pare nespus de rau. Poate DD vede cat de mult iti doresti un bb si o sa iti dea aceasta sansa.

Viss, am crezut ca dupa primele probleme pe care le-ai rezolvat ca va fi ok, ca ce a fost mai greu a trecut, mai ales ca ai luptat pentru bb foarte mult. Imi pare foarte rau si sper ca o sa te refaci repede sa o iei din nou de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Of ce zi astazi..

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citesc din urma...

ariciu, eu am facut avortul la Elias, a fost acoperit de asigurari... n-am cheltuit nici un leu, nici macar anestezista n-a vrut sa-mi ia vreun ban cu toate ca a pompat la greu in mine.
Cu ramasul mai greu... nu stiu ce sa spun. Mie mi-au recomandat pauza 6 luni (era si sarcina mare). Dupa 7 luni am inceput monitorizarile... Din iulie anul trecut abia in decembrie am avut endometrul bun ca sa pot face ET. Embrioloaga a fost oripilata cand a auzit ca m-au si chiuretat, m-a intrebat: "A stiut doctorul ca mai vrei sa faci copii?" Un chiuretaj nefacut bine poate distruge endometrul. Din fericire n-a fost cazul meu. Un avort zic eu ca e mai sigur.
Gandeste-te ca sunt femei care raman insarcinate la 3 luni dupa o nastere naturala...

Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Viss,
Eu am patit-o pe 1 septembrie 2009, aveam 12 saptamani cand am aflat. Curaj si de la capat. Este tot ce pot sa spun. Stiu ca e greu, am bocit ascunsa prin colturi zile intregi, am auzit destui binevoitori care ma luau cu "ei, lasa ca nu e un capat de tara, faci altul" si mi-a venit sa ii bat pe toti. CIne nu a trecut prin asta nu stie cum este. Si este groaznic. Indescriptibil de groaznic.

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Eu am patit-o pe 3 septembrie 2009. Eram in 10 saptamani.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Aniast, eu asa am auzit. La tine era altceva. Sarcina era mare.
Pe mine anul trecut la 10 saptamani m-au chiuretat, cu toate ca am ajuns la spital "cu el in col", dupa cum s-au exprimat medicii. Mi-au zis ca asa e cel mai sigur ca nu cumva sa fie avort incomplet. Am simtit ca mor pt ca mi-au facut fara anestezie ca cica nu mai era timp si eu am vrut sa nu contamineze "proba" s-o pot duce la laborator.
N-am facut in viata mea un avort. Niciodata. Am plans atunci de m-am umflat si m-am intrebat de ce eu. N-am gasit raspuns. Si nici nu mi-am gasit echilibrul pana nu am tinut in mana testul de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ariciu, mie pe 3sept mi-a facut chiuretajul. Sarcina era oprita din evolutie de 2 saptamani si eu nu avusesem niciun semn. Nu sangerare, nu nimic. Absolut nimic. Si pe 4 era ziua mea. Va dati seama ce fericire
Oricum, acum am o superstitie, de fapt, ma leg de orice, ca sa raman pozitiva. La Vladut mi-am facut testul si a iesit pozitiv chiar de ziua mea. Acum l-am facut de ziua sotului si a iesit pozitiv. Deci o sa fie bine, ca la Vladut.
Asa ma rog si asa sper.

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Viss, cuvintele sunt de prisos...

Ai grija de tine, iti doresc multa sanatate si putere sa revii cat mai curand in randul burticilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Ariciu, mie pe 3sept mi-a facut chiuretajul. Sarcina era oprita din evolutie de 2 saptamani si eu nu avusesem niciun semn. Nu sangerare, nu nimic. Absolut nimic. Si pe 4 era ziua mea. Va dati seama ce fericire
Oricum, acum am o superstitie, de fapt, ma leg de orice, ca sa raman pozitiva. La Vladut mi-am facut testul si a iesit pozitiv chiar de ziua mea. Acum l-am facut de ziua sotului si a iesit pozitiv. Deci o sa fie bine, ca la Vladut.
Asa ma rog si asa sper.

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Kiti, si mie tot pe 3 sept mi l-a facut. Cica era oprita de 3 sapt. La mine incepusera sangerarile pe 29 august. Dar oricum a trecut mult timp intre momentul in care s-a oprit si cel in care a inceput sa se elimine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Imi pare atat de rau pt fetele care au pierdut sarcinile...
Si eu eram insarcinata si am pierdut-o, altfel am fi fost colege la odisee. La mine este, din pacate, a treia pierduta.

Anaist felicitari!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput