Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Scurt, tot pe drumuri.

Prima sarcina: Morfofetala f buna, TT f prost (1:50 grad de risc de SD), n-am facut amniocenteza, nascut copil perfect (4 kg, 52 cm)
A doua sarcina: Morfofetala f buna, TT prost (1:273 grad de risc de SD), am facut amniocenteza, lichid amniotic tulbure, rezultat amniocenteza foarte bun). Sarcina pierduta la 20 sapt, s-a inversat fluxul in cordonul ombilical - motive necunoscute.
A treia sarcina (actuala): Morfofetala f buna, Bi-test - astept rezultatul dar sunt sigura de pe acum ca va fi naspa, voi face amniocenteza cu siguranta si va tin la curent.

Am scris repede asta ca am vazut ca faceti statistici. Gradul de risc de SD creste din cauza varstei, daca sarcina e obtinuta prin FIV, daca mama purtatoare e fumatoare..

nerantula, stiam de faza cu cromozomii ca doar am facut si eu statistici, dintre cei 11 embrioni pe care-i aveam congelati, ce sanse am sa fac baiat si ce sanse sa fie fata. Exprimarea mea a lasat de dorit, recunosc.

Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

buna ziua burtici
ma bag si eu in discutie cu o intrebare: in ce consta TT?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Wow, Aniast, 11 embrioni dintr-o singura stimulare! Esti campioana!

Edit: de fapt mai multi, ca presupun ca ai si pus vreo 3 proaspeti la dospit initial ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

gata, am fost la al 2-lea ecograf, si la a 2-a parere. identica.nu exista activitate cardiaca.maine ma duc sa fac chiuretaj..e ditamai embrionul de 8sapt., dar fara inima.este recenta treaba. a incetat din evolutie ieri, sau azi, ca altfel nu crestea asa bine.am vauzt si cap, si profil, si picioare..nu inteleg de ce nu imi poate provoca avort.oare medicina nu are astfel de medicamente?dc la iony s-a eliminat tot, de ce la mine nu s-ar putea?diferenta nu e decat de o saptamana, nu?
am bocit pana nu am mai avut lacrimi.noroc ca e la mine o matusa, pana maine,ca voi face pauza azi, dar maine o sa ma pot descarca..
va urez bebici sanatosi, sarcini fara probleme, si orice va doriti voi. eu ce mi-am dorit nu am avut..am visat degeaba.cred ca imi poarta ghinion nickname-ul meu.ptr mine cel mai negru cosmar a devenit realitate.din pacate..de ce mi-a fost frica nu am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Viss orice ti-am spune acum nu cred ca ajuta.
Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste si sa va faceti curaj sa mai incercati.
Te pup.

Klarisse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Viss, imi pare atat de rau!

Cu chiuretajul e ok sa stii. E mai sigur asa. Sa curete tot. La Iony a fost avort spontan, d'aia n-a chiuretat-o.

Exista avort prin metoda medicamentoasa dar nu e acoperit de asigurari si se plateste din buzunar. Plus ca am inteles ca nu e f indicat celor care vor sa ramana gravide in scurt timp.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Viss, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere pentru a trece peste si pentru un nou INCEPUT.

Ioana, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fratilor!!!! Ce se intampla aici? Lipsesc o vreme si ce gasesc? Imi vine sa inchid calculatorul!
Nu-mi vine sa cred... Iony, noi eram in acelasi club...nici n-am cuvinte
Luminita, imi pare atat de rau....
Offfffffffffffffffff
8+

Cristina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

viss, imi pare tare tare rau... Trebuie neaparat sa te refaci ca sa o iei de la capat. Nu cred ca e neaparata nevoie de chiuretaj... sa-ti zic despre sarcina mea oprita din evolutie: S-a oprit intr-o sambata sau duminica la 20 sapt. Luni m-am internat, la 8 dimineata dr mi-a introdus o pastila adanc, in vagin (probabil ca a fortat si colul) iar la 15.30 deja au inceput sangerari. A urmat epidurala, perfuzii pentru inducere, efectiv ca o nastere numai ca nu conta cantitatea (ca sa-i faca rau copilului) pt ca oricum era oprit din evolutie. Abia dupa aceea, cu anestezie generala, mi-au facut chiuretaj. Dpdv fizic a fost totul ok... ca nu putem discuta dpdv psihic . Prof Vladareanu a fost medicul meu si a fost profesionist la maxim.

nerantula, au fost 28 foliculi si 14 embrioni obtinuti. Am pus 3 la Vladi, 3 n-au rezistat decongelarii, 3 am pus acum si mai am 5 congelati. O adevarata bogatie, nu?

Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Viss...ai scris exact cand scriam eu.... Nu se poate sa fie numai un vis, trebuie sa se poata, sa te ridici, sa plangi si sa lupti in continuare!

Cristina 7+

Mergi la inceput