Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

urata ziua de astazi.....
maine la 13.30 ma duc si eu la eco, asa ca maine dupaamiaza va aduc eu niste vesti bune ca sa va mai inveseliti.
va pup pe toate!pastrati-va atitudinea pozitiva!

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Crinutza, merg si eu la echo maine! Sa dea Dumnezeu sa aducem amandoua vesti bune!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Crina, Buburuza, faceti o fapta buna si inveseliti-ne maine. Va rooooooooooooooooog!

Va tin pumnii maine. Bafta multa! La ce ora mergeti?

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

ariciu, am mai intrat eu putin sa zic ca n-am motiv de suparare. Ma retrag ca fi-miu s-a trezit si trebuie sa-i pun masa. Ne "vedem" mai pe seara.

Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

asa e, fetelor, trebuie sa va pastrati atitudinea pozitiva.ca nu aveti alta solutie. nu toate cazurile sunt ca noi, exista si reversul- sarcinile normale si fericite. eu m-am descarcat deocamdata..poate ca am gresit ca v-am scris atat de multe din gandurile mele,m-a luat valul furiei si deznadejdei.o sa va citesc si eu in continuare, cat o sa pot..ma rog sa va fie bine, sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Crina si Buburuza, va rog veniti maine si schimbati atmosfera asta incarcata de aici cu bucurie. Sunt convinsa ca dupa ultimele evenimente fiecare dintre noi s-au stressat macar un pic.
off topic: azi n-am baut cafea si-am fost vraiste. Noroc ca nu prea mai are lumea pretentii de la mine :P

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Crinutza, merg si eu la echo maine! Sa dea Dumnezeu sa aducem amandoua vesti bune!!!

12+

la ce ora te duci maine?
iti tin pumnii!
hai sa aducem maine amandoua o raza de soare ca prea triste au fost zilele acestea!
eu astazi am obtinut si avizul medicului de medicina muncii pentru concediul de risc maternal de 120 zile. mai am decat sa mai fac o cerere si gata.

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Vin si eu cu o veste buna( ca am vazut ca nu prea au fost). Mi-am facut testul de sarcina BHCG si mi-a iesit 452, corespunzator pt 5 saptamani.Sper ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

ingeras26a poti sa-mi spui ce ti-au sugerat medicii sa faci dupa 3 sarcini pierdute? se stie cauza la tine? sau poate ai facut deja investigatii
Cine a facut analizele genetice poate sa-mi spuna daca trebuie sa le faca si sotul? Va multumesc!
Va burtici si aveti grija de voi si sambureii din burtici
Eu mi-am mai revenit si nu voi reunta la lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Offfffff, ce vesti rele, mai fete dragi... nu imi vine sa cred, ce se intampla cu lumea asta ????
Si cand te gandesti cati copii sunt abandonati, ucisi sau maltratati, si cine isi doreste din suflet, nu poate .... ce sa mai zic, mi se rupe sufletul.
Orice as zice, nu am cum sa ofer consolare, nimeni nu poate!

Iony, Luminita, Viss, multe putere

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+7 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput