Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene

Nu te speria, candida apare la multe femei insarcinate, cateodata si fara motive aparente, citeste un pic pe net.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+

Mersi fete..am citit pe net si am vazut ca e ceva frecvent in sarcina..m-am mai linistit..macar stiu ca bebe e ok si nu-l afecteaza...multumesc mult

Claudia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Iony, Luminita, Viss sa va intareasca Dumnezeu sa incepeti din nou cu dragoste lupta de a avea un sufletel al vostru, indiferent cum veti hotari sa faceti asta! Imi pare rau!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Viss, Iony, Luminita, imi pare atat de rau!!!

Nu inteleg de ce se intampla atatea. Deja e mult prea mult. Simt ca ma lasa nervii.

Fetele cu eco azi... bafta multa! Macar voi sa veniti cu vesti bune!

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

fetelor am vazut ca vb de sutiene. toate aveti sanii umflati? ca ai amei sunt moi ca oricand doar sfarcurile putin sensibili la atingere dar in rest ioc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Sanii mei sunt foarte umflati, ma dor cu totul, inclusiv sfarcurile, sunt nopti cand nici nu pot sta pe burta.. E cam neplacut insa am si zile cand durerile sunt mai blande.
Imi vine sa ii las liberi, fara sutien fara nimic..dar mai este pana vine vara..si oricum la birou nu pot aparea fara sutien..

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Iony, Luminita, Viss, nu am cuvinte sa-mi spun durearea, imi pare atat de rau, cand vad asemenea vesti mi se pare ca fac parte din acelasi cosmar. Toate avem aceiasi speranta, ca bebicul nostru sa fie bine,cred ca atunci cand una se simte rau si celelate se simt la fel, cand una se simte bine, este fericita si celelalte simt la fel.
Fetelor sunt alaturi sufleteste de voi indiferent de starile emotionale de bucurie sau de tristete.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate

Ioana, 10+

Mergi la inceput

LilianaR, dublul test se bazeaza si pe analiza corelata a unor markeri determinati din sange cu niste valori statistice corespunzatoare varstei gestationale (printre altele), deci e mai mult decat masurare de parametri ecografic si introdusi in formule.
Apoi, desi prima ta intrebare era retorica, eu am facut o mica, mica cercetare dupa ce am pierdut sarcina asta vara, se pare ca, in primele 12 saptamani, din ce am observat pe DC la fetele inscrise pe la odisei, minim 10% din sarcini se pierd si sunt puse, in general, pe seama selectiei naturale (asa cum a fost si la mine).

Aniast72, felicitari pentru baietel! (desi, intr-adevar, e o prima strigare, posibil sa se mai schimbe) La mine Iosup mi-a spus la 11s4z ca e fetita, iar dupa 13 saptamani cica i-a crescut cuc . Oricum, 'complimentul' ar fi pentru sot, el stie sa faca numai baieti , ca determina sexul, ovulul are tot timpul acelasi tip de cromozom. Bafta la bitest!

Darene, gandeste pozitiv! Fetelor, incercati sa nu mai luati personal necazurile pe care le impartasim aici, pe forum, fiecare sarcina are sansa ei, si daca voi nu credeti in ea, atunci cine?

Klarisse, sunt sutiene speciale de gravide, eu ma impac foarte bine cu Trimph, nici nu iti dai seama ca nu au sustinere metalica (si eu aveam aceeasi problema ca tine). Sau vezi ca e Babyexpo in week-end, mai sunt acolo firme care au lenjerie intima de gravide, am uitat numele acum .. deh, neuronul!

Clary, in primul rand felicitari pentru bebe zburdalnic, asta e cel mai important, restul de rezolva! Continua cu vitaminele si ia in plus Fe sau suplimenteaza alimentele care il contin (legume verzi, galbenus de ou, etc.) Apoi candida nu e asa periculoasa, poate afecta bebele la nasterea naturala, oricum scapi de ea pana atunci. Si eu am avut candida in sarcina cu Gruia in primul trimestru, am tratat-o in trimestrul 2 cu ovule de Lomexim si dusa a fost! Am si uitat de ea, mi-am amintit ieri, cand cautam in arhiva de la odiseea de septembrie-octombrie 2008 despre simptomele mele de sarcina de atunci. Sex puteti face in continuare ca, daca e sa fie candida, e deja si la sot. Dupa ce incepeti tratamentul si pana la aflarea unui nou rezultat, negativ, se recomanda sexul protejat, pentru a evita eventualitatea unei reinfectari. Oricum, tratamentul trebuie sa il faca si sotul, daca e sa fie infectie. Cauta, pana atunci, si ceva remedii naturiste.
Candida apare pe fondul imunitatii mai scazute in sarcina, resursele organismului sunt concentrate in alta directie si nu-l mai protejeaza asa bine. Eu am facut si zona zoster in saptamana 14 din aceasta cauza, asta chiar a fost HORROR!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

fetelor am vazut ca vb de sutiene. toate aveti sanii umflati? ca ai amei sunt moi ca oricand doar sfarcurile putin sensibili la atingere dar in rest ioc.

Ai mei nu s-au umflat mai mult decat erau, insa cu sfacrcurile e de groaza, alaptez cu lacrimi in ochi uneori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Va multumesc din suflet fetelor ca-mi sunteti alaturi.
Luminita imi pare rau.Trebuie sa fim puternice si sa depasim aceste momente
M-a intrebat cineva cate sapt aveam-eram in 7s6z embrionul era dezvoltat dar fara activitate cardiaca la primul control si mi s-a spus sa astept.Dupa o ora au inceput sangerari puternice am mers di nou la urgenta-embrionul era acolo si la un moment dat dr spune imi pare rau dar avortezi chiar in acest moment..
Partea buna este ca nu a fost nevoie de chiuretaj
Viss nu-ti pierde speranta mai asteapta si incearca sa mergi si la un alt eco.Iti tin pumnii sa dea Domnul sa fie bine
Kitzy mersi mult de sfat.O sa merg sa fc toate analizele pe partea de genetica ca restul le-am facut.Dupa aceea vom incerca din nou
Kitzy daca vrei poti sa-mi spui ce analize ai mai facut tu? am vazut ca si tu ai pierdut 3 sarcini si daca poti sa-mi spui mai multe.Te
Va pe toate si sa veniti numai cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Apropos de imunitatea scazuta din sarcina sa va mai povestesc una.
Nu am avut niciodata probleme cu tenul, nici macar in adolescenta. De cand sunt insarcinata am pe obrazul drept 3 buboaie care nu pot fi denumite nici cosuri nici altceva care nu trec deloc. Am dat cu spirt, am dat cu propolis...sunt cu mine zilnic. Lumea zice ca e tot o reactie a organismului ..

Klarisse 8+

Mergi la inceput