Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetelor, va rog un sfat
De cand cu sarcina mi s-au dublat sanii si sutienele pe care le am au devenit inutile. Am citit ca nu e bine sa porti in perioada asta sutien cu sustinere metalica.. Nu sunt fana a sutienelor dantelate, fara niciun suport.. insa trebuie sa ii bag in ceva..

Mergi la inceput

Darene..fii increzatoare si va fi bine. Stiu ca e grea asteptarea insa va merita cand ai sa vezi puiutul acolo. Sunt sigura ca maine ai sa ne dai vesti bune.

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Fetele vin si eu cu vesti asa si asa..in primul rand bebe e bine,zburda pe acolo de mama focului,colul e lung si inchis ... in schimb eu m-am dus cu analizele si nu sunt grozave...hemoglobina e aproape de limita inferioare si iau in continuare vitaminesi mi-a facut recoltare de secretie ca nu a iesit cum trebuie analiza la urina si suspecteaza candida dar abia peste o sapt o sa aflu sigur..partea naspa e ca candida poate afecta bebele dar mia zis ca dupa 13 sapt de sarcina se poate trata...acum astept si sper sa fie bine martea viitoare.A si mi-a interzis dulciurile si sarea..dupa dulciuri nu plang dar sarea...si farapana nu vedem ce-i cu secretia si tratam

Claudia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Hmm... la prima sarcina am purtat doar bustiere, pt ca purtam cupa B. Acum sunt la D si cred ca ajung la E, asa ca bustierele nu ma mai ajuta. Eu port sutiene cu sustinere de sarma, dar sunt foarte comode. Totul este sa le iei marimea potrivita, ca sa stea bine pe sani.

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Clary ma bucur tare ca bebe e bine si vioi.
Sa ai grija de tine in continuare..
Apropos de eu am unda verde dar nici urma de chef.., cica e normal..Deh, astept trim. II..

Pupici

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Apropos de eu am unda verde dar nici urma de chef.., cica e normal..Deh, astept trim. II..

Pupici

Klarisse 8+

Al meu m-a sunat aseara ca vine de pasti acasa si ma intrebat daca avem unde verde ca dupa 3 luni de abstinenta abia asteapta...cat despre chef eu sunt patita..dupa craciun a inceput sa-mi piara cheful(pe atunci nu stiam ca sunt gravi) si nu intelegea de ce nu mai voiam ,mai ales ca pana atunci aproape zilnic aveam activitati recreative si dintr-o data nexam, dupa aia pe 3 ianuarie a plecat si nu mi-am mai batut capul...dar acu' a cam inceput sa vina cheful si nu putem

Claudia 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Pupici

Klarisse 8+

Al meu m-a sunat aseara ca vine de pasti acasa si ma intrebat daca avem unde verde ca dupa 3 luni de abstinenta abia asteapta...cat despre chef eu sunt patita..dupa craciun a inceput sa-mi piara cheful(pe atunci nu stiam ca sunt gravi) si nu intelegea de ce nu mai voiam ,mai ales ca pana atunci aproape zilnic aveam activitati recreative si dintr-o data nexam, dupa aia pe 3 ianuarie a plecat si nu mi-am mai batut capul...dar acu' a cam inceput sa vina cheful si nu putem

Claudia 12+

E mai important acum sa fie sanatos bebe, la fel si tu ca unda verde vine sigur, nu-mi fac griji..
Si oricum pana la Paste mai este un pic....iti tin pumnii.
Am dat un mic search pe google si am citit ca infectia cu candida nu afecteaza bebelu'..sa te mai intresezi si tu.

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Viss, tb sa ai incredere in Dumnezeu. Uite ce scrie aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap7 eu zic ca poate e prea devreme ca sa se auda, poate s-a implantat mai tarziu embrionul. Ai speranta, nu mai fii agitata.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Nu e nici o problema daca porti sutiene cu sarma, eu numai din astea port. Nu sunt recomandate cele care strang sanii.

Eu am avut candida la inceputul sarcinii din cauza ca am luat antibiotic 17 zile inainte de a ramane. Mi-a dat gine Canestan de pus in vagin si am citit pe prospect ca nu are interdictie in sarcina.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Nu te speria, candida apare la multe femei insarcinate, cateodata si fara motive aparente, citeste un pic pe net.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+

Mergi la inceput