Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

aniast72 si clary va tin pumnii pentru eco
sper sa veniti doar cu vesti bune

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Oh, Doamne, nu imi vine sa cred
Atatea sperante sfaramate. De ce se intampla asta atat de des
Fetelor, nu am cuvinte. Pot sa va spun doar ca imi pare rau. Tare, tare rau.

Va pup

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Viss, doar stii cat am plans... si nu mai pot.. asa ca mai incearca in alta parte... Clary are dreptate (sa fie dezvoltat bine si sa nu...) asa ca... fa/ma sa rad de fericire si vreau sa stiu ca macar cei din jur sunt bine. Te rogggg!!!!!
Daca voi sunteti bine, sunt si eu si am sperante mai mari... asa ca rog ... am nevoie de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

nu stiucum sunteti voi, dar eu parca sunt de pe luna!
de la sarcina, cred ca deja m-a parasit neuronu, uit TOT!
m-a sunat sefa si m-a rugat sa ii dau trei chestii. m-am prezentat senina cu una . noroc ca e o sefa ok!
si a venit ea la mine sa ia restul, sa nu mai cobor pe scari!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am iesit de la echo morfofetala, am dat si sange pentru bi-test, acum asteptam rezultatul. Bb e bine, la prima strigare e baietel... se pare ca eu doar baieti stiu sa fac
Revin pe seara sa citesc din urma si sa povestesc detalii. Pupici

Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

aniast, felicitari!
te astepam cu vestile bune pe seara!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Aniast felicitari:) In sfarsit niste vesti bune pe ziua de azi

Klarisse 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Aniast, macar de la tine vesti bune.
Sa fie sanatos piticutul si sa auzim numai de bine.

Kiti, 7+ si mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna fetelor,
Nu-mi vine sa cred ce citesc !
Iony, Luminita, imi pare atat de rau. Va imbratisez cu drag ! Nu va lasati cuprinse de tristete, daca nu ati facut chiuretaj, e bine sa incercati imediat sa ramaneti insarcinate. Santem mai fertile imediat dupa avort.
Viss eu zic sa cauti cel mai performant ecograf din Bucuresti;si mie mi se pare ciudat ca s-a dezvoltat confom varstei fara sa-i bata inimioara. Depinde foarte mult de doctor, aparat, de pozitia lui bebe. In cel mai rau caz, mai asteapta o saptamana,mai fa un eco pana la chiuretaj. Am o colega la scutece care a sangerat foarte mult - nu mai stiu in ce saptamana si doctorul i-a spus ca trebuie sa faca chiuretaj - dar a refuzat - si a nascut un bebe frumos si sanatos.
Aniast felicitari !

Abia astept eco de maine, seara la 18:30 (16:30 ora Romaniei)am programare. Sotul trebuia sa vina azi si m-a sunat aseara sa-mi zica ca vine miercuri dimineata. M-a intrebat cum o sa fac cu injectia de azi asa ca i-am spus ce s-a intamplat si ca am facut deja injectia. Bineinteles ca e super ingrijorat acum.
Deja ma vad la eco cu un sac gol pe ecran, of.

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty07 spune:

Si eu sunt de parere ca Viss ar trebui sa mearga la un alt medic pt ecograf. Eventual cere o ecografie transvaginala (daca nu iti e cumva contraindicata), ca la asta se vede mult mai bine. Stiu ca, de exemplu, o sarcina mica nu se vede deloc la eco abdominala, in schimb se vede la cea intravaginala. Oricum, o a doua parere e obligatorie. Am citit o gramada de povesti aici (la odiseea nasterilor) in care mamicile spuneau ca au avut sangerari si alte probleme si li s-a recomandat chiuretaj, dar au cerut o a doua opinie si pana la urma a fost ok, iar acum au bebei sanatosi.

Mergi la inceput