Copilasi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 21
roberta04 spune:
Hello! Trimitem primavara de la noi, avem un soare adevarat si...da Doamne sa mai tina macar doua zile, azi turnam primul beton
Am vazut poze, Olivia, arati ca o pustoaica , Andreea, ma repet, dar sunteti asa de frumosi iar pozele de grup sunt ca de pe revista, Carmen, Ilinca s-a facut chiar domnisoara
Aseara am fost la niste prieteni, ei cu fetita de 6 ani, alta familie acolo cu doua fetite de 3 si 5 ani. Discutie despre:"te spun lui tati" (ce coincidenta ). Opinia mea a fost ca nu trebuie sa il folosim pe tati drept "bau-bau". Eu am crescut asa, cu tata - sperietoare, ceea ce ne-a indepartat foarte tare de el si ... uneori chiar imi era frica de el...
Si toate trei mamicile am fost de acord ca nu avem autoritate in fata copiilor... Eu innebunesc cat ma chinui sa ma fac auzita de Matei iar Petro ii zice o singura data si executa comanda...
Eu incerc sa gasesc metaoda de a ma face si eu ascultata atunci cand tati nu e cu noi dar inevitabil ajungem la cearta, bataie si lacrimi.
Si nu vreau sa ajung sa nu pot sa rezolv o problema cu propriul copil daca nu intervine barbatul
Simona si mie mi se adreseaza de multe ori Matei cu "te spun lui tati"... daca tati ma cearta pe mine si il pup pe el cand eu sunt suparata ca a facut ceva...
BLUE ANGEL spune:
pai asta incerc sa-ti spun ..bunul simt se invata in familie ...scuze , sa nu ma intelegi gresit ..nu vreau sa insinuez nimic...
si eu am aceeasi problema ...mereu il intreb ..de ce zici/faci asta ? ..ai vazut tu la mine sau la tati ?in aparenta nu-l intereseaza comportamnetul nostru si se simte atras de cele din jur ...dar eu tot insist !!!
la un momnet dat ...ma suparam foarte tare ..ca noi am facut eforturi imense sa ne mutam intr-un cartier civilizat ..are aici un colt de rai pentru copii ..loc de joaca, piscina , verdeata ...de toate ..si el imi spunea ca se plictiseste ..ma apuca groaza !!!eram pur si simplu frustrata ..cum adica ..dar noi facem atatea sacrificii pentru toate astea si tu te plictisesti ???
pana cand ...o psiholoaga (sa zici nu nu sunt buni la asa ceva ) mi-a zis ca ei au alta scara de valori ...
ca nu s-ar mai plictisi daca m-as antrena in jocuri copilaresti cu el ...decat sa-i spun ..hai fugi la piscina ..sa-i zic ..hai sa sarim in piscina si sa facem intrecere ...
deci daca i-as acorda atentia mea ...asta conteaza pentru ei ...
eu intr-un fel am simtit ca gata m-am achitat intr-un fel ..i-am asigurat loc de joaca si il las acolo ... si toata lumea e fericita !!!dar nu-i chiar asa !
si am testat...sunt seri cand am chef si putere sa-i acord toata atentia ...nici nu se uita la jucarii !!!!
hai ca am facut o polologhie aici ...dar cam aceeasi problema ma framanta si pe mine ....de ceva timp ..si am incercat sa-ti spun cate ceva din ce am invatat eu pana acum ...
ca ziceam ca le stiu pe toate
Daria ..macar stii ce-i bagi in gura ...el vrea oua Kinder , hipopotami ,Barni , etc
cristalina spune:
Aaa, nu e cazul sa ma ingrijorez ca si lui John i se urca in cap ...dar daca zic ca le spun parca mai asculta de comenzi, pe mine nici nu ma baga in seama...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Fac cap` nou,revin mintyenash
capitolul 41
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela