Copilasi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
Andries spune:
Buna dimineata si La multi ani de 1 Martie!!
Azi se pare ca pot sa dau eu prima tura de cafea ! Sunt virusata cobza, abia mai imi tin capul pe umeri, dar sotul mi-a facut o surpriza, chiar mi-a dat un martisor!! Super!!
Si copilul cel mare mi-a dat un martisor, cumparat special...dar o sa radeti, grija lui cea mare era sa cumpere un martisor special pentru dulcineea lui si daca tot l-a batut pe ta-su la cap uite asa au ajuns ei la targul de martisoare!
Andries
roxanaz spune:
buna dimineata
sa fiti fericite dragele mele!
Oliv unde a fost petrecerea? mare locul de joaca, imi place.
Andries, sanatate multa de tot!
Mani, eu cred ca ar fi fost frumos sa ii arat traditia cu martisoarele. doar asa, ca sa vada cum e. nu te intrista, pupici multi!
ma duc la trebi.. sa aveti o zi excelenta!
szivarvany spune:
Si de la noi pentru voi, cate un martisor
Olivia, sper sa aveti o zi inseninata dtpdv
Andries, sanatate la voi
Rox, spor la munci
Si la restu` de fete, spor la treaba
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
g_ioana spune:
NeatzaO primavara fericita si plina de zile insorite va doresc!!!Sa fiti iubite si sanatoase!
Maria este blindata de martisoare...de fiecare data cand iese afara trebuie sa-i cumpar cate unul...pentru colegii de gradi a ales cate o cutiuta mica in care este un..coshar...dimineatza doamna le lipea cate un ghiocel in piept(format din buline albe si rosii)...erau asa de frumosi toti...si fiecare avea cate o punguta in mana si impartea martisoare la prieteni
Noi am primit de aseara martisoare,ghiocei si zambile de la taticul nostru iubit
Hai sa avem o zi exzcelenta!!...sunt in zona pana seara...am ore si poate reusesc sa repar laptopul ca a murit saracul la datorie
kim222 spune:
Este cel mai urit 1 Martie..noi nu ne laudam decit cu criza zilnica (desi azi ii promisesem ca daca nu plinge ii cumparam un animalut)..si cu asta nu va voi mai povesti despre asta..deja nu ma mai suport eu Asta dupa ce ieri am fost la teatrul de papusi (super!), apoi vizita la bunici si alergat in parc.
Rox este la OMV..
edit azi am inceput diabetul..si ne-au trimis acasa..cica sa revenim luni..asa se face medicina pe aici..
ati vazut ce parc de distractii pt copii de face?...gen Prater
szivarvany spune:
Kim, o mare imbratisare pt tine.
Macar il surprindeti placut pe Luca, daca tot nu stati la munca
Unde, ce parc ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
Luca va merge la gradi.nu ar intelege acest stat acasa..ar fi si mai rau..
In Buc se face parc in stil vienez.
BLUE ANGEL spune:
salutare dragutzelor!!
va doresc sa aveti o primavara insorita fara griji si cu multa iubire in suflete !!!!
pentru voi si un martisor virtual
nu am apucat sa citesc mai nimic ...sper sa recuperez azi ...
pupici
cristalina spune:
O floare de la noi pentru toate doamnele si domnisoarele!
Va uram sa aveti o primavara frumoasa si calda!
Noi in weekend am tras o sperietura pentru ca pe Maria au luat-o vomele si dureri de burta de sambata dimineata (la 5! eram capiatzi amandoi!)
Sambata a fost galbena si moale toata ziua, deja faceam scenarii, ieri si-a revenit si a sarit ca o capra toata ziua asa ca am ajuns la concluzia ca a fost ceva de la mancare/suc.
John zicea sa nu o ducem la gardinitza dar eu am insistat, sper sa nu-mi para rau
Olivia
Andries, sanatate!
Bunny, poti sa-i povestesti...nu inseamna ca ii impui ceva, ii spui cum este la noi, despre martisoare, despre ghiocei...
Am vazut un fir de soare!...:) Cred ca e de bine!
O saptamana excelenta si o primavara minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
o primavara frumoasa, doamnelor!
olivia, ia`o pe partea cealalta, cit timp exista sanatate restu` se rezolva de la sine