Copilasi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
philip spune:
ce copii frumosi am vazut eu: carliontatele lui cristal, frumosii mitzurei, Eva si David. super.
mitzu, si Philip e in faza scheletelor, fantomelor, vampirilor etc. acum vreo cateva seri, incerca sa-i explice bunicii ceva despre o "fantoma de skeleton". am ras de ne-am prapadit, ca si Chirita e el.
in rest, suntem raciti
ioana, ceva poze noi aici:
http://apha.shutterfly.com/
szivarvany spune:
Ce mare e deja Nick circula singur, wow, felicitari
Si sanatate multa si voua, Andreea
Si-mi statea pe varful dejtelor sa scriu weekend fain
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roberta04 spune:
Intru scurt.. iar sunt kamikaze la job
M-am delectat cu pozele,am vazut familia frumoasa de la Sibiu (Mitzu, tu arati ca sora lor mai mare), pe dulceata de Eva, carliontatele Monicai si pozele superbe de la Andreea (sunt super cele din cada). la toata lumea!!!
Azi m-am emotionat toata, colega si prietena mea e insarcinata in 9 saptamani, ea a pierdut o sarcina acum un an si acum ma rog sa fie bine... si sa botezam noi bebele.
In rest, pe mine m-a doborat de tot raceala, nu m-am mai plans dar am ajuns la disperare, nu pot sa iau antibiotice pe cale orala, am vomat la birou, mi-a fost ingrozitor de rau trei zile...
Am o sinuzita urata, ma doare urechea...offf...
Si la Matei la gradi e varicela, chiar un caz la el in grupa, ma termina daca se imbolnaveste.
In rest, casa, casa, casa... Azi am facut contractul pentru tabla, de luni demaram pregatirea terenului si... Doamne ajuta!
Carmen, eu am vazut ceva case gata facute, ce-i drept nu din cele foarte scumpe, dar am fost dezamagita. O colega si-a facut casa si alaturi isi face cumnatul ei. Sotul ei este medic arab si constructorul a crezut ca se ocupa de afaceri imobiliare, ca face o casa pentru vanzare si il intreba direct:"Ce daca e frig, turnam betonul domnul doctor,parca cine o cumparara stie?"
Am gasit in schimb oferte de case care au fost si locuite 1-2 ani si probabil proprietarii le-au facut pentru ei asa cum trebuie, dar pretul mi s-a parut exagerat...
Va pup, o seara buna!
kim222 spune:
Luca ma ignora total..plecam acum la un party nu aveam cum sa refuz..atfel nu vedea el distractie:(
Adela, Debridatul restabileste tranzitul intestinal..il normalizeaza..
Daria ai dreptate..la voi este diferit...
Am vorbit cu psiholoaga..miercuri avem intilnire cu doua, il vad impreuna..nu au f mare experienta dar sa vedem ce sugestii/sfaturi primim..abia astept!
Monicule ce misto ca o poti duce cind vrei tu...
ma duc sa ma imbrac..
edit Alice gresisem titlul..am modificat..nu stiam ca Malice este deja availablecum mai este burtica?
alice2004 spune:
Robi, sanatate multaaaa ! Si bafta in continuare cu casuta !
Andreea, oau, ce distractie acolo la voi, si mie mi-au placut mult pozicile cu baia in grup ! Iar sufrageria arata minunat (era sufrageria, nu ?? acolo unde esti tu cu Nick), maaare si luminoasa si fara o mie de jucarii imprastiate pe jos (ca la mine). Pupici tuturor !
Edit - Olivia, Malice este downloadat de pe torrent, am invatat sa umblu cu asta si e superfain ! Am cautat de mi-a venit rau Crazy Heart (si l-am gasit tot pe torrente, il poti vedea, ti-l recomand, e minunat, Jeff Bridges e super in rolul lui).
Petrecere placuta sa aveti, eu zic sa te destinzi olecutza, il luati si pe Luca alaturi de voi, la party ??
Eu recunosc ca abia astept vestile de la psiholog, sper din suflet sa fie unele bune si sa va dea sfaturi pertinente !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Fetelor, care imi ziceti si mie, cate plicuri de Hidrasec de 30mg pot sa-i dau Marei pe zi? ca nu reusesc sa gasesc pe net decat prospectul celui de 10mg.
I-am dat si Debridat, morcov fiert, orez. Din pacate a mancate niste branza de vaci si cred ca de aceea a facut iar.
Credeam ca si-a revenit dar iar a avut un scaun moale si se plange de burta.
carmenp spune:
gata, am vazut si io pozele de acasa, meyy, ce-au crescut
philip, mama ce casa mare ai! stiu ca te-ai mutat da` nu stiu exact unde...
philip spune:
fetelor, .
daria, merge de-a busilea si se sustine asa de mobila, patut etc, de mers merge insa numai tinut de manute dar cu o vitezaaaa. alice, da, aia e sufrageria, e tare goala ca ne mai trebuie o canapea si mai trebuie sa le rearanjam dar n-are sotul chef . a, si aia nu eram eu ci soacra. hahaha.
multa sanatate marei, lui robi etc si noua
carmenp spune:
http://www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W41576001/HIDRASEC-30-mg.aspx asta am gasit
Doze si mod de administrare
Cale orala.
Doza zilnica; uzuala; se stabileste īn functie de greutatea corporala.
Doza initiala pentru o data este de 1,5 mg racecadotril/kg, care se administreaza de 4 ori pe zi.
Doza zilnica recomandata este de aproximativ 6 mg racecadotril/kg, adica aproximativ 42 mg racecadotril/kg pentru o saptamāna de tratament.
Mod de administrare
Copii cu vārsta de la 30 luni la 9 ani (īntre 13-27 kg):
Prima zi: doza recomandata este de 30 mg racecadortil (1 plic Hidrasec 30 mg) de 4 ori pe zi.
Zilele urmatoare: doza recomandata este de 30 mg racecadortil (1 plic Hidrasec 30 mg) de 3 ori pe zi.
Citat: |
citat din mesajul lui mitzura Fetelor, care imi ziceti si mie, cate plicuri de Hidrasec de 30mg pot sa-i dau Marei pe zi? ca nu reusesc sa gasesc pe net decat prospectul celui de 10mg. I-am dat si Debridat, morcov fiert, orez. Din pacate a mancate niste branza de vaci si cred ca de aceea a facut iar. Credeam ca si-a revenit dar iar a avut un scaun moale si se plange de burta. |
mitzura spune:
Multumesc frumos! Am citit, m-am lamurit.
Philip, sanatate multa si voua, deci asa si voi cu aceleasi preocupari. Al meu e bagat bine de tot in chestia asta si mai nou vad ca o trage si pe sora-sa.
Robi, sanatate si tie, sa te faci bine repede si sa nu ia Matei varicela.