BRAVO NIKOL_F SI MRALU! Puf ian-feb 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Doame ajuta-l pe David si ai lui parinti sa treaca peste aceasta grea incercare!
Multa sanatate!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

pentru David.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

despre noi... scuze, eram cu patriotul la supt.

Despre noooi... rasul lumii NU NE-A TRECUT NICI ACUM ICTERUL, suntem la tratament pana joi cu fenobarbital, o pastila impartita in 7 pe care toata farmaciile la care am oprit au refuzat sa mi-o taie pe motiv ca nu au cantar cu subdiviziune de gram... asa ca am purces eu cu mama dotate cu un cutit si am taiat profesionist ... romania...

Evident din aceasta cauza nu am facut nici acum (aproape 3 luni) vaccinul de 2 luni pe care urmeaza sa il facem vinerea asta.

Pe langa cel gratuit, dr m-a sfatuit sa cumpar eu Rotarix care se va administra in 2 etape.

Pe de alta parte suntem f bine, avem 6kg, 60 cm, grasuti si sanatosi, radem ne jucam, sugem mana si mai noi degetul... nu vrem suzeta decat la plimbare cand i-o leg eu cu fularul ca sa nu zica nimic.

Ne plimbam destul de des, ne facem cumparaturile impreuna.... de fapt facem totul impreuna...

Ne-am botezat pe 6 februarie cand a nins de a paralizat romania intreaga... de atunci tati nu a mai dat pe la noi... dar suntem o echipa si suntem fericiti amandoi.

De ceva vreme tudor doarme toata noaptea
de la 22- 22.30 pana la 5 -6 apoi papa si mai baga un somn pana la 8, in zilele bune, daca nu... ramanem trezi (eu) caci el se culca in final.
Insa eu am renuntat de muuuuult sa mai dorm ziua, m-am acomodat cu acest program si ma simt "fresh", si fresh a capatat o noua definitie...

Am fost in vizita la prietenul Luca, am stat de vorba si am urlat de l-am speriat... el care plange finutz... si am cunoscut-o si pe nora... si am plans la unison, am dat concert.

Azi vad ca e o zi superba si vreau sa ies...

Sambata am iesit in parcul Tineretului si am vazut o gashca de vreo 5 -6 mame cu carucioarele cu bebei mici, m-am gandit la noi.... poate or fi fetele de pe forum si eu nu stiu... oricum ar trebui sa facem si noi o iesire in parc sa ne admiram "siluetele" in soarele de primavara.

Va pupam, cred ca il imbrac si il scot la aer!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cristies, acum am citit ca pe langa faptul ca e cuminte si precoce, se mai si joaca in liniste cu jucariile... nu vrei sa facem schimb, macar o saptamana? al meu, daca nu are atentia mea neconditionata, am pus-o... inclusiv cand papa la titi... trage cu ochiul la mine. si daca indraznesc in clipa aia sa nu ma uit la el, si ma fura TV-ul... scoate titi din gura, si urla... de zici ca-l tai cu lama. cum ma uit la el, s ii vb, se linisteste, si incepe sa se adape linistit, cu o prvire nevinovataaaa... de ingeras. (da tot cu ochii pe mine sa nu ma fure iar TV-ul)

onitza, si pe mine ma dor... nu numai sfarcurile ci si sanii, cu totul. daca mai folosesc si pompa... nici nu pot sa stau pe o parte, ma ustura efectiv, de nu pot sa adorm... nu am reusit sa rezolv problema, stau doar cu sanii la "soare", si astept... toamna. ca altceva, ce maipot face? ma multumesc sa am laptic, cat de cat, si sa nu fac mastite sau alte nebunii. cu durerile... mi-or trece ele... candva! poate tu ai mai mult noroc si scapi mai repede!

decenuela... si tie ti-au murit laudatorii, fata mamei?

dati-mi bre si mie pass si contul ala cu pozele... sau pe bbTo nu il vreti la adunare??? ce daca e mic? e vanjos, si creste mare... deja are 3 kile...

andre_lina... of, of... pe unde umbli, draguta, de ne uiti asa repede? vezi tu vezi ce papara iti iei, cu , daca nu dai mai des pe la noi... cat siecs poti sa faci de nu mai ai timp de noi?

SI... AJUNSA LA ZI... VREAU SA VA MULTUMESC PT INCUAJARI! DUPA CUM AM MAI SPUS... MA BAZEZ PE SOT SI PE VOI, SI PE PASTAIA MEA DULCE, POATE REUSESC SA ADUC FLUVIUL ALB INAPOI... TUTUROR, FARA EXCEPTIE! si asa, in ciuda... o ciocolata mare, mare... cu spuma de banane! SIC!

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Cris dogarel multumesc pt rsp.

Pt prima pagina de rectificat: am nascut la 41 saptamani si 1 zi.

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Multa sanatate David!!! Ne sa fie operatia un succes.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am aprins candela pt David si Lalitica

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Fetelor se apropie ziua sotului meu si vreau sa ii cumpar un telefon dual sim dar nu stiu nimic despre ele (daca sunt bune, usor de folosit, daca merita bani etc) si as vrea sa fie o surpriza pentru el (deci nu pot sa-l intreb direct ). Care va pricepeti sau aveti soti priceputi la telefoane sa ma ajutati si pe mine cu un model ceva pls .

sotul meu a avut unul de la samsung, era f multumit de el!
poate il gasesc pe net sa-ti arat poza

_

intre asta
http://www.emag.ro/telefoane_gsm/telefon-mobil-samsung-c5212-dual-sim-blue--pC5212DualSimBlue
si asta
http://www.emag.ro/telefoane_gsm/telefon-mobil-samsung-d780-dual-sim-silver--pD780DualSimSilver

care ar fi mai OK?

Al doilea l-a avut!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Doamne ajuta sa fie totul bine!!

am primit zambileeee si eu si printesa si mami...si eu si ghiocei...vine primavaraaaaaaaaa ... de la sot

si am jucat un fotbal cu Mario

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, fetele...
azi nu pap dulce, si nici nu am motive de sarbatoare, pt ca din cauza tensiunii din casa si a permanentelor "incurajari", tocmai imi pierd laptele. repede, si sigur. deja trecem pe formula. asa ca... mai am un pic si incep sa urlu de sperii si lupii din padure.

ma consolez cu gandul ca macar bbTo e bine, si... o sa dea DD sa fie totul ok!

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

nu se poate sa te lasi tu asa...teo e mai important decat soacra si problemele cu ea/sotul. pai, intri la fulgusori si incurajezi pe smaranditza, ai idei o mie cum sa faci sa pape bb lapte bun de mami si tu? aplica tot ce stii/simti tu si da-le reject la aia de comenteaza. pliiiz

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput