BRAVO NIKOL_F SI MRALU! Puf ian-feb 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_mario spune:
a adormit in sfarsit
.....acum e in patut
.. . tre' sa vina preotul si apoi am bag la calcat 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Fetelor se apropie ziua sotului meu si vreau sa ii cumpar un telefon dual sim dar nu stiu nimic despre ele (daca sunt bune, usor de folosit, daca merita bani etc) si as vrea sa fie o surpriza pentru el (deci nu pot sa-l intreb direct ![]() ). Care va pricepeti sau aveti soti priceputi la telefoane sa ma ajutati si pe mine cu un model ceva pls ![]() ![]() .Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
sotul meu a avut unul de la samsung, era f multumit de el!
poate il gasesc pe net sa-ti arat poza
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
Cristies, sunt de acord cu poza!
Am trimis mesaj Al3csei, a spus cas-au mutat l alt spital, bebe a luat in greutate, acum are 1.500 si ca diseara intra sa ne povesteasca mai multe!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu
Bobitza
Andre_lina spune:
HELLO!
Poze de la intalnirea celor 2 number 1:)) uitati si va minunati... au pus tzara la cale!
http://picasaweb.google.com/andreeaprata84/IntalnireaDeGradul3PatriotSiVasi#
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui lorex Cristies, sunt de acord cu poza! Am trimis mesaj Al3csei, a spus cas-au mutat l alt spital, bebe a luat in greutate, acum are 1.500 si ca diseara intra sa ne povesteasca mai multe! _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza |
asteptam cu drag 
de vesti 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina HELLO! Poze de la intalnirea celor 2 number 1:)) uitati si va minunati... au pus tzara la cale! http://picasaweb.google.com/andreeaprata84/IntalnireaDeGradul3PatriotSiVasi# Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |

cat sunt de dulci amandoi...pun pariu ca vor fi prieteni al catarama...se vede deja

despre voi nmk???
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
xela_07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
sotul meu a avut unul de la samsung, era f multumit de el! poate il gasesc pe net sa-ti arat poza _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza |
intre asta
http://www.emag.ro/telefoane_gsm/telefon-mobil-samsung-c5212-dual-sim-blue--pC5212DualSimBlue
si asta
http://www.emag.ro/telefoane_gsm/telefon-mobil-samsung-d780-dual-sim-silver--pD780DualSimSilver
care ar fi mai OK?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
cris_mario spune:
uitasem sa o felicit pe mamidepuiuti ptr stelute

felicitar si la mai multe si colorate 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
xela_07 spune:
lorex - multumim de vestile de la Al3csa
. Abia astept sa ne spuna ca sunt bine.
Andre_lina - f simpatici picii.
Azi sunt visatoare, ma uit la junior si vad clar ca a crescut. Mi se pare atat de frumusel si parca vreau sa opresc timpul in loc sa ramana bebelusul meu
. Of of mai mai 
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
plateea spune:
bre, ce viteza super turbo aveti... umpleti paginile mai repede decat apuc eu sa citesc si sa raspund... si bbTo doarme. cand se trezeste, cum ma mai descurc?
BRAVO MRALU! 
BRAVO NIKOL_F! 
bebei cuminti si sanatosi si necolicosi, sa aveti, pe langa muuult lapte. mai bine mai mult decat prea putin...

PT PUIUL MIC! BAFTA LA OPERATIE! SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE! 
feteleeeeeeeeee... trageti un ochi la lista fetelor de nov dec, aia cu kilele de dat jos, si poate facem si noi un copy paste. ar fi fun... cel putin pt mine. ca sa aveti motiv de ras... o sa fiu mascota voastra...![]()
cristies, si eu au cu crema de fundulet de fiecare data. pt ca iritatia pe care a facut-o puiul, de la scutec a fost. si cum pun de fiecare data scutec, pun si cremuta...
mamidepuiuti... sa vezi ce amuzant e cand stai si ziua si noaptea cu secventa asta... plans, titi, leganat, si mai nou si bibe, daca mami ramane fara lapte... stam cu randul, 4 oameni... eu, sotul, socrul, soacra... si suntem toti zombie, zici ca dansam in club noapte de noapte...
lorex... unele lucruri (adevaruri) barbatii nu trebuie sa le afle niciodata..![]()
Tanaion, e chiar super... daca functioneaza colief-ul. chiar intrebam zilele trecute pe forum daca a incercat careva. singura mea retinere e ca respectiva trebusoara contine lactaza, cea care trebuie sintetizata de bebelusi. habar nu am daca asta nu o sa il deranjeze pe viitor. oare daca ii dau acum supliment, o sa isi sintetizeze apoi cat i-o trebui? nu ramane cu deficienta si apoi sa il apuce colicile iar la 6 luni? iata o intrebare buna pt dr noasta... cand o sun sa intreb, va anunt si pe voi...
xela_07, nu ma pricep prea grozav la telefoanele dual-sim, dar... sunt practice grozav. daca sunt si 3G sunt si mai putin "radiante", si... aaa... singura problema e ca trebuie sa fii grozav de atent de pe ce cartela vorbesti, ca apoi... te trezesti cu surprize. sunt acum pe toate drumurile, si destul de ieftine. gasesti la liber si cu 400 de lei. oricum, ai 2 ani garantie, asa ca... nu mai conteaza ce si cum. depinde dar de gustul fiecaruia in materie de stil si brand, ca in rest... are balta peste!
cristies, in cursul d-nei culcer scrie ca si mamele malnutrite au laptele la fel de bun, asa ca nu conteaza cat si cum mananci. acum, astazi, parerea mea e ca tot ce conteaza e sanatatea mamei, cantitatea de lichide, si... LINISTEA SUFLETEASCA!!! si... Doamne, fato... ce copil precoce ai! ma sperii... al meu nici vb de asa ceva! deocamdata ignora totul din jurul lui, singurele care ii starnesc reactii sunt colicile... (sunt modesta... bineinteles ca e un dragut si sta de vb cu mami si tati, si urla la buni... e copilul meu, nu???) multi 

pt puiul istet, si... la cat mai multi bani lu' mami sa cumpere jucarii perpetuum mobile ![]()
trimit iar, si mai am 3 pagini, poate ajung si eu la zi...
logoreicele lu' mama pui... taaare ma mai bucur ca sunteti pe-aici... ce ma fac eu fara voi cat e sotul la serviciu? cat e sotul acasa, el e omul cu capul pe umeri, stalpul care nu ma lasa sa sugrum ... persoanele non-grata. cat e el la serviciu, ma salvati voi. asa ca daca vedeti ca lipsesc prea mult, ma cautati la stirile de la ora 5... la PRO TV, in fiecare zi... 

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo