BRAVO NIKOL_F SI MRALU! Puf ian-feb 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

si noi am iesit afara...zeci de carucioare....numai DOAMNA CANGUR CU CU BB LA MARSUPIU...( plateea e baby bjorn f fain...si alexutza zicea de unul de la chicco..iar bb cangur...5 kg)...

cris. d te compatimesc...eu am vrut pe o banca aproape de casa sa-l scot din marsupiu sa stea si el intins..cum l-am scos...a inceput repetitia pt eurovision...
in ceea ce priveste vizita in hypermarket...exact ca tine..ce cascat gura...eram ca in flme ..mergeam si pac de pe raft..al meu se mai uita...io..draga alta data casti gura acu mergem hotarati...ma tot asteptam sa marie din minut in minut dar...a fost cuminte

au..am uitat...azi n-a dormit deloc decat o ora juma in marsupiu si acu..de la 5 ..o ora..nik n-am putut face...offff...RABDACOL,,,.AM INTREBAT LA FARMACII SEgaseste sub forma de picaturi ..se ia fara reteta...de cate ori e nevoie...se pare ca este f cautat...astfel incat se da si compensat...mie 100 ml imi ajung 1 zi....iau in permanenta picatura cu picatura

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

eu, pe langa rabdacol, mai am o "metoda": am decis sa fac chestii prin casa DOAR cand pot, nu cand trebuie. pandesc momente/zile bune si fac ce/cat pot. nu moare nimeni 3 luni de ...vraishte. pana acum nu am cumparat mancare gata facuta (am gatit zilnic sau la 2 zile), nu am angajat menajera. inca merge. desi nu-s toat la locul lor ca inainte, intind rufele in 4 ore, gatesc mai mult la abur/cuptor, ca nu tre sa stau langa elechestii rapide, sau cand e adi acasa.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

buna fetele!
am pus si eu poze cu ratusca pe contul comun pentru album
pentru fetele tehnicute sa treaca pe prima pag am nascut natural la fix 38 sapt si bebe a avut 3300 gr si 49 cm

va pup si merg sa pregatesc de baita pentru bebita

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Cristies - mie nu mi-e inca dor de servici insa ce imi lipseste este cafeaua de dimineata cu sotul meu. Obisnuiam sa plecam impreuna dimineata, o lasam pe mandra la soacra mea si apoi noi ne opream 15-20 min la o cafea inainte sa plece fiecare la el la birou. Era asa frumos, era momentul nostru din zi, fara copil, fara stres si unde mai pui ca eu sunt moarta dupa cafea, despre companie nu mai vorbesc ... Asta imi lipseste f mult.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

irinaa... bebeii nostri parca-s frati...
ma bucur ca sunteti bine!
crestere uoara in continuare...

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

multumim plateea si voi sa cresteti mari si sanatosi.
dr mea a zis ca bebelusii stresati in burtica(asa cum a fost si al meu din cauza problemelor cu tensiunea)au o vointa mai mare si se adapteaza si recupereaza foarte bine.A avut dreptate!
a fost greu pana sa ajungem si noi sa aratam a omishor:la 2500gr un prieten de-al nostru il poreclise Cola, ca era cat o sticla de cola.Am putut sa facem si noi BCG-ul, vaccin pe care majoritatea copiilor il fac in maternitate, apoi am atins pragul celor 3kg- inca o victorie si tot asa.
asa cum am mai spus, totul e altfel la prematuri.

acum o sapt si ceva bebe al meu nu prea crestea.a avut si 2 zile in care nu a luat deloc in greutate.am inceput sa intru in panica.nu mai e bun laptele meu?eram suparata pentru ca avea zile in care vomita foarte mult(nu prea vrea sa dea aerul afara), dar si din cauza buricului:de ce iesise, de ce facuse hernie ombilicala?de ce?stii cum e vorba:toate bubele rele, tot in fundul babei mele!
i-am zis pediatrei ca nu mai ia cum trebuie in greutate si mi-a zis si ea ca asta inseamna ca nu se mai satura cu laptele meu si sa ii dau supliment.nu intelegeam de ce, bebe nu plangea de foame, plangea ca-l durea burtica, se vedea cum se strange si da partzuri.eu lapte aveam.ma simteam ...nici nu am cuvinte sa descriu cum...pe viviana am alaptat-o pana la 1 an si 2 luni si pe el nu puteam sa il alaptez nici 2 luni?am inceput sa beau si mai mult ceai, sa fiu mai relaxata, sa il pun la san si mai des(nu mai tineam cont sa treaca macar 1 ora; si asa si asa, oricum il durea burtica), m-a incurajat si o prietena si s-au umplut sanii cu laptic si bebe ia iar in greutate.
asa cum au perioade de crestere, au si perioade in care mai stagneaza.
starea mamei insa, influenteaza lapticul
plateea e adevarat ca psihicul e 99,9%.Nu renunta!

..plange bebe...ii e foame..am fugit

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

Mergi la inceput

cris.dogorel - ce mai gatesti tu la steamer ca nu l-am mai folosit de ceva vreme si parca l-as scoate la "produs"?

Mergi la inceput

Nikole - Andreea nu s-a sesizat inca de faptul ca eu raman acasa cu Cristi si ea merge la bunica, poate ptr ca a stat f mult la ea cat noi mergeam la munca, nu stiu ... Noi facem asa momentan: luni dim merge la bunica cu sotul si o luam marti seara, miercuri raman eu acasa cu amundoi, joi dim merge iar la bunica si o luam vineri seara. In weekend avem program de iesit cu ea, sambata trecuta am iesit eu cu ea ("fetele cucuiete' cum zice ea ) si duminica a iesit sotul. In rest in fiecare seara stat cu ea, jucat, vorbit, uitat la desene etc. E drept ca facem ca ea ca are fixuri de genul mama sa imi faca laptele (in timp ce ii dau sa suga lui Cristi) sau sa ma culc si eu cu mama in sufragerie etc. Daca vrea ceva si il alaptez pe Cristi ii spun sa astepte sa termin si ii dau/aduc sau daca vrea atunci ii da tata si zice ca asteapta . La culcare stau agatati amundoi de mine, Cristi la san si ea pe "inimoara". In general fac ce zice ea ca nu vreau scandal . Pana acum e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Cris D - e super linkul cu "relax your baby".
Se pare ca functioneaza si la noi. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

irina...estimo tipa puternik si veti fi bine...m-a impresionat ceea ce ai scris...atatea amanunte...
mi-am adus aminte ca la reanimare din cauza ca ma tot foiam am miscat acel cleste de la deget astfel incat aparatul care aratatensiunea arata linii continue....m-am speriat..imi ziceam...aoleu oare mor si nu-mi dau seama?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

fetele imi trimiteti si mie va rog adreasa de la poze + parola...

multumesc anticipat!

si cum zicea plateea ...trebuie sa scriem si noi povestea nasterii....ca sa nu ne para rau pe urma.

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

MESAJ DE LA MESTEACAN:
"AM NASCUT LA ORA 13.25 PE ALEXANDRU MATEI ARE 2.700 KG, E F FRUMUSEL,LUNGUT, NU STIU SCOR APGAR.EU SUNT BINE, A FOST F USOR PT O OPERATIE"

SA FITI SANATOSI!!!!
Am vb cu ea la tel si era bine se vedea ca era dupa op ca vb mai incet si prea mult nu am tinut-o de vb .

35+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

felicitari!!! bun venit bb!!

de vesti

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput