BRAVO NIKOL_F SI MRALU! Puf ian-feb 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 11
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yasmine Dragelor va scriu foate pe scurt, suntem si noi acasa, suntem bine. Inca nu am apucat sa pun poze, incerc la weekend. Mara Letizia s-a nascut la 38+1, DPN era 28.02.2010, pe 16.02.2010 cu 3000 gr si 49 cm APGAR 10 la spitalul Gesundbrunnen Heilbronn. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
bine ati sosit acasa

. asteptam cu drag poze, macar una pana pe 28 feb, ca face cristies colaj cu toti pufii inainte sa ne mutam de la odisee
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)AMR: 7,9 kile!
poze
povestea noastra
emanuelle spune:
Cu ce m-a ajutat pe mine articolul? Pai 2 seri i-am dat completare, ca mi se parea ca la cat suge nu am lapte destul...
Apoi am incercat sa o pun la san ori de cate ori cere si am constat ca am lapte indeajuns cat sa nu ii mai dau completare.
Intre timp mai strang din dinti ca nu am scapt de ranile la san, cu toate ca de cateva zile folosesc protectiile din silicon ![]()
cris.dogarel spune:
emanuelle, ff bun articolul si...la obiect. ar trebui sa ne punem fraza aia cu "nu va mai uitati la ceas" pe frigider, etc, mare
P.S. cum ai scos diacriticele? vreau si eu sa postez uneori chestii in romana, da' ma las pagubasha, k nu stiu sa le scot
multzam
Cris, mami de
Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!![]()
poze
povestea noastra
lia_2009 spune:
plateea bebeii nostrii seamana f mult cum se manifesta. A mea nu e cuminte deloc vrea tot timpul sa fie cineva langa ea si din somn tresare si daac aude ca esti langa ea se linisteste. La fel eu, sotul, soacra ne invartim pe langa ea ne oboseste pe toti facem tot ce putem sa nu o auzim plangand si ea face ce vrea cu noi. Oare data nasterii influenteaza comportamentul bebelusilor? Noi mai avem problema cu buricul care este inca crud nu s-a vindecat am fost la Grigore Alexandrescu sa-i puna nitrat de argint dar dr nu a vrut a zis ca sa lasam asa liber sa se vindece. Apropo ce vaccinuri va face bb tau? Noi am programat botezul. Ziceti de cadou pentu nasi ca ar fi frumos din partea finilor mai vedem. Oricum daca le iau ceva nu am sa-i intreb ce-si doresc am sa le iau ce pot.
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Yasmine Dragelor va scriu foate pe scurt, suntem si noi acasa, suntem bine. Inca nu am apucat sa pun poze, incerc la weekend. Mara Letizia s-a nascut la 38+1, DPN era 28.02.2010, pe 16.02.2010 cu 3000 gr si 49 cm APGAR 10 la spitalul Gesundbrunnen Heilbronn. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
bine ati venit acasa!!

asteptam poze 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
emanuelle spune:
Cris, ca sa scot diacriticele am copiat articolul intr-un word si am facut replace pentru fiecare diacritica in parte...a durat 2 minute.
O alta solutie ar fi utilizarea programelului:www.softset.ro/diacritice.html" target="_blank">AutoCorect
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui emanuelle Cris, ca sa scot diacriticele am copiat articolul intr-un word si am facut replace pentru fiecare diacritica in parte...a durat 2 minute. O alta solutie ar fi utilizarea programelului:www.softset.ro/diacritice.html" target="_blank">AutoCorect Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) - rechinasul fomistpoze www.youtube.com/profile?user=cristidumitru79" target="_blank">filmuletze |

Cris, mami de
Ana(2003)AMR: 7,9 kile!
poze
povestea noastra
ale1212xa spune:
fetele am fost si noi la plimbarica...asa de frumos e afara....
de abia astept sa vina vara![]()
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
plateea spune:
fetele, 

de incurajari...
lia... trebuie sa reusim. eu una, am inceput sa suplimentez pastilele, ceaiurile, statul la san, tinutul lui tati la telefon la povesti (la noi tati e feng shui si pt bbTo si pt mami), IGNORE la greu la pers care nu ne plac, si... mergem inainte!
emanuelle, saru-mana de articol... il listez, si il tin la indemana...
mi-ai facut un maaare bine!
cris.d... mi-ai dat curaj. poate imbrac si eu juniorul cand vine tati si mergem toti 3 in vizite de 15 minute la nanuta si la bunicii ceilalti... 

pt mami vitezomana super turbo...
yasmine... bine ai revenit, in formula completa!
Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
IATA-I... mai aveam 2 poze se pare ca le-am ratacit prin computer... PATRIOTUL era cam necajit ca nu statea la pupat Iubita lui... Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
Superbi sunt!Cred ca sunteti tare mandre!

_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010

Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)