Mamici si Gravidute ITalia (66)
Raspunsuri - Pagina 4
Raluk31 spune:
Buna,gagici!
Monica,iti trebuie viza pt Londra?Cred ca va fi foarte frumos!
Alexandra,bine ai venit!Am sa incerc sa-mi amintesc intrebarile sa-ti raspund si eu..Sotul meu a stat tot timpul cu mine,pe Anais mi-au dat-o in brate (si la san) imediat dupa nastere (dupa baita si imbracat).Ne-au lasat o vreme singuri,apoi au luat-o la control si mi-au adus-o in salon dupa vreo 2 ore.A stat tot timpul cu mine.In spital am stat 4 zile,cu una mai mult,ca facuse icter si-i tot faceau teste.Puteam primi vizite,dar n-am avut pe cineSotul meu a stat cam 45 % din timp cu noi,desi era un program pt vizite.Cred,totusi,ca depinde de fiecare spital in parte cum se petrec lucrurile.Hainute eu i-am adus (4 schimburi si n-au fost de ajuns!),iar pampersi,lapte (completare la al meu),servetele, tampoane pt mine, betadina si alte consumabile au asigurat ei.Iti doresc oricum sa nasti usor si sa petreci un timp placut in spital.Daca nu sti cum sa procedezi cu baietelul,intreaba,eu m-am simtit foarte incurcata,ca ea dormea mult si nici nu stiam de ex daca ar fi cazul s-o schimb.A mea nu a mancat din prima zi,se zice ca inghit o parte de lichid amniotic si nu le e foame de la inceput.Dar si aici depinde de copil
Nelia,ti l-am vazut pe Marky-Mark!Nu-i asa ca seamana?Foarte simpatic!Mai folositi pampersi???
Andreea,cand te citesc,ma si vad in perspectivaCred,intr-adevar,ca pana nu suntem in situatia cu pricina,nu ne putem imagina cat de greu e cu 2 copii....
Chiar vroiam sa va intreb...credeti ca e o idee buna sa o dau pe Anais la gradi din septembrie?Va avea 2 ani jumate si e o sansa ,in sensul ca mamei,educatoare de profesie si actual pensionara,i s-a propus un post la o gradi privata.Pt Anais cred ca va fi bine (socializarea),dar oare nu e prea mult cu 2 schimbari?Si bb2 si gradinita...Si apoi,ma gandesc ca prinde microbei si se betegesc amandoi.Astept cu interes opiniile voastre.
Va pupacesc pe toate si trimit pana nu se pierde mesajul!
Raluca
de Anais Iasmina si +14
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Raluk31 spune:
Georgy,am vazut ca ai scris intre timp,eu zic ca nu mananca din cauza dintilor.Si a mea facea la fel.Manca cat ii trebuia.Tu nu ii dai tachipirina inainte de culcare?Sa vezi ca va dormi mai bine.Eu i-am dat si vreo 2 luni,ca nu mai stiam ce sa facem si a fost ok.A mea idem,se trezeste si plange noaptea,ar mai fi un rand de masele...Si nici paracetamolul nu mai face mereu fata
Raluca
de Anais Iasmina si +14
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
LAlexandra spune:
BUNA RALUK, mersi de raspunsuri...nici pe mine nu are cine sa ma viziteze, dar atat imi doresc sa stiu ca poate sta sotul putin cu mine. In rest sper sa ma descurc cumva, important sa stiu ca ma pot baza pe el, ca poate fi langa mine, ca la altcineva n-am la cine ma plange...si la asistente degeaba m-oi plange eu in romaneste...ca nu o sa ma inteleaga
FELICITARI PENTRU AL DOILEA BEBE...stii cumva ce va fi?
georgyiuly spune:
Raluca merci pentru raspuns...functioneaza si la noi paracetamolul dar cum ca i l-am tot dat acum vreo 2 sapt. ca avea febra...acum cu dintii nu am mai avut curaj.Sa vedem diseara cum doarme daca reiau si eu paracetamolul.In ceea ce priveste mancarea a mea nu manaca deloc, doar san, mi-a facut sanii franjuri....a devenit foarte apasator alaptatul asta pentru mine si imi pare rau.
Mai pune poze cu Anais ca e o scumpa!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni
georgyiuly spune:
Fetelor...am uitat sa ma laud...fata mea merge de vreo saptamana!
To tmersul de-a busilea e prioritar dar pe zi ce trece merge mai mult....e caraghioasa tare ratusca mea!
Georgiana
11 luni
kemsy spune:
Salutare...tocmai mi-a disparut mesajul
Am intrat sa va salut si va doresc un sfarsit de saptamana placut!
Intrebare: voi aveti depus dosar in tara pentru alocatia copilului? Ca aici nu stiu daca se da alocatie tuturor copiilor...
Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
georgyiuly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Salutare...tocmai mi-a disparut mesajul Am intrat sa va salut si va doresc un sfarsit de saptamana placut! Intrebare: voi aveti depus dosar in tara pentru alocatia copilului? Ca aici nu stiu daca se da alocatie tuturor copiilor... Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
Da , eu am depus dosarul....ti se mai dau niste bani pentru trusoul copilului si prima de nastere parca.Trebuie sa te duci la serviciul socila al primariei de unde apartii.
Georgiana
11 luni
kemsy spune:
Alexandra, bine ai venit!!Eu am nascut acum 5 luni, prin cezariana. Daca ai intrebari, da-le drumul.
andreea, ma bucur ca Ambra e bine!!Pup pe Giorgio!!
Cica le scade pofta de mancare la bb cand ies dintisorii...Deci, georgy, rabdare si nu fi stresata, nu cred ca scaderea in greutate e semnificativa. Pediatrul ce zice?
Vad ca mi-ai raspuns cu alocatia...Exista si termen pebtru depunerea dosarului?
Asa s-a nascut Loris
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Alexandra, bine ai venit!!Eu am nascut acum 5 luni, prin cezariana. Daca ai intrebari, da-le drumul. andreea, ma bucur ca Ambra e bine!!Pup pe Giorgio!! Cica le scade pofta de mancare la bb cand ies dintisorii...Deci, georgy, rabdare si nu fi stresata, nu cred ca scaderea in greutate e semnificativa. Pediatrul ce zice? Vad ca mi-ai raspuns cu alocatia...Exista si termen pebtru depunerea dosarului? Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
Vad ca va interesati de alocatie...voi i-ati facut copilului certificat de nastere romanesc, unde l-ati facut, aici la ambasada sau in tara...si cam cat a durat si ce acte ati avut nevoie?
kemsy spune:
Alexandra, inca nu i-am facut certificatul romanesc. Voi merge aici, la consulat, probabil luna viitoare. Stiu ca dureaza cam 3 luni pana ti-l dau.
Aici ai informatii cu ce iti trebuie la dosar:
http://www.consulatmilano.com/ro/lista-serviciilor-consulare/transcrierea-actelor/201-acte-necesare-pentru-transcrierea-certificatului-de-nastere-italian
Asa s-a nascut Loris