Mamici si Gravidute ITalia (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buna seara fetelor
eu mereu mor de somn.....numai nu apuc sa ma trintesc ziua in pat macar un pic
fata mea nici ca mai doarme ziua decit o zi 2 pe sapt in rest 0
ieri m-am pus in pat dupa 12 si m-am trezit la 5 iar aseara era rupta
azi tot un dut-e vino,cite-o zi parca e stresanta.....de numai as dormi
abia astept sa vina simbata ca sint de riposo dar si asa nu dorm bine si obisnuita sa ma trezesc devreme imi sare rindul simbata
Monica-tare frumos e Denis,baiat mare ai
ma bucur ca ai avut o zi senina si frumoasa
Alexandra-cel mai bine intreaba la spital unde nasti de ce ai nevoie
sint unele chestii care difera dar in general cam la fel e peste tot
si unde am nascut eu am pregatit hainite in punga cite un complet cu prenumele meu
te lasa sa ai linga tine pe cineva in sala de nastere..si la travaliu dar asa cite putin
si tot nu zici ce astepti? baiat sau fetita?
daca am timp te trec pe listuta maine daca nu apare Stefy intre timp
Andreea-ce rau imi pare pt Ambra,cred ca v-ati speriat ingrozitor si cu bb mic dupa voi imi dau seama ce spaima si stres ati tras
te inteleg cu oboseala,de multe ori ma gindesc ca nu as lua-o de la capat cu treziri dese la inceput....a mea a fost f cuminte minca si dormea nu m-a tinut la nopti albe in veci si totusi nu ma incumet...
asteptam poze cind ai timp,odihneste-te cit poti
Ely-sper ca esti mai bine
Nafi-se gasesc si in farmacii absorbante dopo parto
nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu....
Nelia-ce mai combini?
Stefy-esti datoare cu pozele cu casa daca ai terminat cu aranjatul

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ziceam ca ieri dupa 12 pm m-am pus in pat si trezirea la 5:15,mi-o iau cu comodo pina ma pregatesc,pina beau cafeaua,ca ajung eu in 5 minute la lucru da.....e mare somnul.....
Alexandra-am citit ca ai scris ca o sa aveti un baietel
atunci ce nume ati ales?

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

http://entertainment.webshots.com/album/576847128nNJCrf?start=0

Va las poze pentru maine la cafea

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

momente din viata

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

ziceam ca ieri dupa 12 pm m-am pus in pat si trezirea la 5:15,mi-o iau cu comodo pina ma pregatesc,pina beau cafeaua,ca ajung eu in 5 minute la lucru da.....e mare somnul.....
Alexandra-am citit ca ai scris ca o sa aveti un baietel
atunci ce nume ati ales?

Mami de Giulia 20/06/07

imi pare rau ca esti asa epuizata...nu mai e mult si ma asteapta si pe mine zile si nopti nedormite.
O sa il cheme Alessandro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetteleeeeee....ce mai faceti?

despre noi:nici nush de unde sa incep...k de mult nu am mai intrat...DENISE are 8.400aprx si 75cm...dupa masuratorile mele...creste bine...papa bine,doarme bine nu ma pot plange de nimc...doar k ma simt obosita.o alaptez cam la 3-4 h noaptea..iar ziua pana pe la 9.30 dimineata,apoi la pranz in completare dk nu papa bine din diverse motive(ba nu-i plae,ba dintisorii sunt de vina)dupa merenda la fel dk are chef molfaie de 2-3ori cate putin cred k mai mult de sete..apoi seara inainte de nani papa din ambii sanii..dar papa cu o pofta zici k o elearga cinevabroscutik mea..ii place tzatzi...
de vb vorbeste in limba ei....spune o gramada..canta...danseazama inebuneste cum salta k o mingie..imi vine sa.i pap falcutzelesta in picioruse ff putin singura doar cateva secunde,se desprinde dar cade k o buturuga...ceea ce ma mira este k nu plang...chiar de se loveste...este rezistenta!o mai pun in hamurile din dotatie dar nu prea merge..cel mai mult ii place in premergator k are mainile libere,poate sta in sezut ccat vrea cum vrea,poate umbla unde vrea muschii ei...a inceput sa-mi deschida sertarele,sa-mi scoata ce gaseste,pungi,carti,astazi mi-a scos din geata o borsetuta plina cu de toate..asa m-am speriat pt k aveam fiole de parfum(campion)am zis k dk le baga in gura ma halea balena!imi scoate cheile,de la usile dulapurilor,unde ajunge desiguruffff k nici eu nush cate face si desface..dar o las k de..are mami o fata..uneori ma enervez k nu se stie ce ccombina,dar imi trece rpd...k e micuta oricum imi bat capul degeaba sa-i tot explic k nu evoie acolo sau dincolo...

IN PREMIERA..va spun k aseara a facut plin-plin si pupu la olita...sper sa se mai repete faza,cu toate k m-am cam chinuit sa o fac sa stea asezata(am lasat-o sa scoata din dulapul de la baie,sa fie ocupata)in rest face in pampers...cand nu sunt pe faza..cu toate k incerc sa o urmaresc..vreau k la vara sa stea la prunik goala...prin casa dk va fi cald...vom vedea...
nu mai stiu ce sa va spun..dk imi aduc aminte va povestesc pe parcurs...

monica,katia,stefania,roxali.multumesc tuturor pt gandurile bune...si pt raspunsurile la intrebarile mele...v-am citit pe orizontala,nu am avut rabdarea necesara sa ajung la pagina actuala..sper k sunteti bn in linie generala...k nu am prea retinut nimic...ma iertati voi..promit sa recuperez pe viitor

andreea.doamne fereste ce patanie urata cu AMBRA..cred k ti-a stat inima in loc...ma bucur k a fost numai un virus...uffff...pe toti sa va fie bn...iar tie curaj si capul sus k ambii copii au nevoie de tine!inteleg starea ta de spirit,am trecut si eu prin momente similare...urate sentimente,vezi totul in ceata!

alexandra.bn ai venit in grupul nostru...vad k ai primit deja raspuns la intrebarile tale,nush ce as mai putea adauga...frumos numele strunfului sarcina usoara pana la capat..ce emotii..parca mai ieri eram k tine!dk ai alte intrebari iti raspund cu mare placere...

georgy.voi ce mai faceti?cum sunteti?asteptam vesti...

bionda,irina.in sf a-ti revenit...ce onoare..

am vz cateva pozici..nu mai stiu care,cum...nu mai nominalizez k risc sa incurc borcanele...cert este k am vz bbii frumosi..doamnee ce treceeee timpulllll.....

restul va pup....k nu mai stiu pe cine am omis..oricum va stiti voi..fara numar pt toate

trimit si ma bag la nani..k maine am treaba..."facende di casa"...revin curand...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

p.s:scuzati greselile...m-am grabit ..sper sa prind un pui de somn pana face okii broscutik...

am fugit la nani!

pt toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

sal fetteleeeeee....ce mai faceti?

despre noi:nici nush de unde sa incep...k de mult nu am mai intrat...DENISE are 8.400aprx si 75cm...dupa masuratorile mele...creste bine...papa bine,doarme bine nu ma pot plange de nimc...doar k ma simt obosita.o alaptez cam la 3-4 h noaptea..iar ziua pana pe la 9.30 dimineata,apoi la pranz in completare dk nu papa bine din diverse motive(ba nu-i plae,ba dintisorii sunt de vina)dupa merenda la fel dk are chef molfaie de 2-3ori cate putin cred k mai mult de sete..apoi seara inainte de nani papa din ambii sanii..dar papa cu o pofta zici k o elearga cinevabroscutik mea..ii place tzatzi...
de vb vorbeste in limba ei....spune o gramada..canta...danseazama inebuneste cum salta k o mingie..imi vine sa.i pap falcutzelesta in picioruse ff putin singura doar cateva secunde,se desprinde dar cade k o buturuga...ceea ce ma mira este k nu plang...chiar de se loveste...este rezistenta!o mai pun in hamurile din dotatie dar nu prea merge..cel mai mult ii place in premergator k are mainile libere,poate sta in sezut ccat vrea cum vrea,poate umbla unde vrea muschii ei...a inceput sa-mi deschida sertarele,sa-mi scoata ce gaseste,pungi,carti,astazi mi-a scos din geata o borsetuta plina cu de toate..asa m-am speriat pt k aveam fiole de parfum(campion)am zis k dk le baga in gura ma halea balena!imi scoate cheile,de la usile dulapurilor,unde ajunge desiguruffff k nici eu nush cate face si desface..dar o las k de..are mami o fata..uneori ma enervez k nu se stie ce ccombina,dar imi trece rpd...k e micuta oricum imi bat capul degeaba sa-i tot explic k nu evoie acolo sau dincolo...

IN PREMIERA..va spun k aseara a facut plin-plin si pupu la olita...sper sa se mai repete faza,cu toate k m-am cam chinuit sa o fac sa stea asezata(am lasat-o sa scoata din dulapul de la baie,sa fie ocupata)in rest face in pampers...cand nu sunt pe faza..cu toate k incerc sa o urmaresc..vreau k la vara sa stea la prunik goala...prin casa dk va fi cald...vom vedea...
nu mai stiu ce sa va spun..dk imi aduc aminte va povestesc pe parcurs...

monica,katia,stefania,roxali.multumesc tuturor pt gandurile bune...si pt raspunsurile la intrebarile mele...v-am citit pe orizontala,nu am avut rabdarea necesara sa ajung la pagina actuala..sper k sunteti bn in linie generala...k nu am prea retinut nimic...ma iertati voi..promit sa recuperez pe viitor

andreea.doamne fereste ce patanie urata cu AMBRA..cred k ti-a stat inima in loc...ma bucur k a fost numai un virus...uffff...pe toti sa va fie bn...iar tie curaj si capul sus k ambii copii au nevoie de tine!inteleg starea ta de spirit,am trecut si eu prin momente similare...urate sentimente,vezi totul in ceata!

alexandra.bn ai venit in grupul nostru...vad k ai primit deja raspuns la intrebarile tale,nush ce as mai putea adauga...frumos numele strunfului sarcina usoara pana la capat..ce emotii..parca mai ieri eram k tine!dk ai alte intrebari iti raspund cu mare placere...

georgy.voi ce mai faceti?cum sunteti?asteptam vesti...

bionda,irina.in sf a-ti revenit...ce onoare..

am vz cateva pozici..nu mai stiu care,cum...nu mai nominalizez k risc sa incurc borcanele...cert este k am vz bbii frumosi..doamnee ce treceeee timpulllll.....

restul va pup....k nu mai stiu pe cine am omis..oricum va stiti voi..fara numar pt toate

trimit si ma bag la nani..k maine am treaba..."facende di casa"...revin curand...

ELY m-am uitat si eu la micuta ta, tare scumpica dragalasa. Sa stii ca mi-am cumparat patutul si dulapior si sunt exact ca ale tale. Sper ca ai fost multumite de ele....
Cum mai am ceva intrebarI o sa va scriu repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Hop si eu pe fuguta, beau o cafea cu voi si ma pun sa fac treaba ca imi vine azi cumnatica si treb sa o impresionez

alexandra- bine ai venit cu inarziere

Ely- draguta mea sunt de cv vreme pe aici numai ca tu de data asta ai tras chiulul

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna ziua si de la mine!Scriu repede sa nu se trezeasca mandra mea ca m-a zapacit de cateva saptamani!

Alexandra bine ai venit!
Monica ce grasunel ai , e scump tare si creste asa bine!

Nelia ce baiat mare ai...e un dragalas, cum sta el cuminte e olita!

Bionda nu-ti mai face probleme cu mersul lui Albert, o sa mearga cand o sa fie regatit.Daca pediatru nu imi pune probleme, stai linistita!

Ely bine ai venit in clubul umblaretelor prin sertare si nu numai!!
Felicitari pentru pu-pu! Eu nici macar nu am cumparat olita, ma gandesc pe la vara sa testez terenul..acum ma lupt cu altele! tie si Denisei!

Si ca sa imi justific absenta...sunt varza cu moralul, fata mea e miorlaita rau de tot, nu stiu cati dinti, masele ii ies dar are o perioada proasta tare,nu prea doarme, noaptea se trezeste des...si mai grav( de aici si starea mea proasta) nu mananca!In loc sa ia in greutate a scazut si nu stiu cum sa o fac sa manace, mai ales ca acum nu e nici perioada in care pot insista din cauza dintilor!
Deci la 11 luni avea 8,920( de la 9,060 la 10 luni) si 78 cm.

Ma gandesc sa o intarc, poate incepe si ea sa manace ceva dar iar nu pot acum ca la miorlaiala ei doar sanul o linisteste.Nu stiu ce sa mai zic...astept zile mai bune.

Am pus si eu poze cu ea mai recente!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni

Mergi la inceput