Mamici si Gravidute ITalia (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Nafi-de as sti unde e pagina cu povestile as pune linkul
deci:in ianuarie 2000 am iesit la o plimbare de una singura,sora mea nu a vrut sa vina cu mine si ma gindeam ca si asa ma intilnesc eu cu cineva pe afara si merg la o cafea
dupa citeva minute de mers nici 5 minute ma intilnesc cu un fost coleg de liceu cu care ma intelegeam f bine si nu ne-am vazut de mult
era impreuna cu A (sotul meu)mergeau in oras
cu povesti cu una alta ne-am dus la cafea
apoi dupa vreo 2 sapt a fost ziua lui de nastere( a colegului) si m-a invitat
eu ca sa nu merg singura am dus-o pe o colega de-a mea cu mine cu gindul ca poate s-o cupla cu A,ea singura,el la fel,eu la fel da nici prin cap nu mi-a trecut si am chemat-o cu scopul de lipeala :))
stam noi ce stam la povesti,la dans pina la vreo 3 dimineata eu cu colegul de liceu,colega de servici cu A si nu stiu cum am facut si ne-am rotat
apoi dimineata m-a condus acasa,ne-am mai dat intilniri,telefoane si am stat impreuna din ianuarie pina la inceputul lunii martie cind el a venit in it
apoi am continuat pina la craciun cu telefoane si scrisori
de sarbatori a venit acasa si in ianuarie 2001 ne-am casatorit
si uite asa e povestea noastra cu Giulia continuarea
si cu prietena mea ridem si acum cind ne vedem ca i-am sapat groapa ei si am cazut eu singura in ea
asa-mi trebuie :)))

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello girls,
Raluk, da faine oferte, dar mie mi s-a parut, la sfarsit, teapa. Ca eu saptamana trecuta, cand am facut simulare pentru bilete , mi-a iesit acelasi pret ca la oferta de ieri
Eu am zburat cu easyjet (de cateva ori ne-a cam zguduit, erau goluri de aer multe, dar avioanele sunt curate, aerisite), cu blue-air, ok, cu alitalia (un avion ruginit, dar cu care am avut un zbor perfect, nici macar aterizarea nu am simtit-o, eu inchisesem ochii si asteptam sa aud hopul de aterizare, cand colo eram aproape de cladirea aeroportului ). Apropo de avioane, am o frica incredibila. La decolare imi ese un fir de par alb pe minut...numai cat ma gandesc la un zbor si ma ia cu palpitatii...Aveti vreun tratament??
Nella, fain ca ti-a placut iesirea. Lasa gentile louis vuiton, eu zic mereu ca atitudinea conteaza!!!
O zi buna!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

KATIA...eu care eram organizata organizatelor...spre rusinea mea nu e gata valiza. Am toate lucrurile, sunt toate puse deoparte, dar nu sunt in valiza. Singura chestie naspa e ca hainutele bebelului sunt pregatite de spalat, dar cum aici a fost tot ploaie zilele astea, am zis ca mai stau cateva zile, ca vreau sa le usuc afara.
Saptamana viitoare vrem sa mergem sa aducem si patutul de la magazin, ca l-am cumparat mai demult, dar nu ne-am agitat sa il luam...sotul meu e mai linistit si le-am cam facut lucrurile in ritmul lui, desi eu tot ma agit.
Astept sa mergem luni sau marti la control la nenea doctorul si apoi vad eu daca ma agit repede sa le pun in valiza .
...eu oricum nu ma grabesc, sa stea el linistit acolo, ca mai trebuie sa se faca mare si puternic!

+36
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Kemsy-am scris aproape deodata
si cu wizz a fost f bine la aterizare,nu prea simti mare lucru si fetele sint toate dragute si baietii ;)

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Alexandra-acum cu tine aproape deodata am scris
pai eu zic sa pregatesti vreo 5 schimburi body si salopetica sau costumas
degeaba zic ei 3 ca nu ajung
incep cu kkrelele alea multe si dese dupa ce maninca si nu ajung
lasa acasa pregatite si iti aduce sotul
si daca el o ia cu calm sa vezi ce se mai agita el cit stati in spital sa fie toate gata
unde nasti la spital unde a nascut Georgy?

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Hello girls,
Raluk, da faine oferte, dar mie mi s-a parut, la sfarsit, teapa. Ca eu saptamana trecuta, cand am facut simulare pentru bilete , mi-a iesit acelasi pret ca la oferta de ieri
Eu am zburat cu easyjet (de cateva ori ne-a cam zguduit, erau goluri de aer multe, dar avioanele sunt curate, aerisite), cu blue-air, ok, cu alitalia (un avion ruginit, dar cu care am avut un zbor perfect, nici macar aterizarea nu am simtit-o, eu inchisesem ochii si asteptam sa aud hopul de aterizare, cand colo eram aproape de cladirea aeroportului ). Apropo de avioane, am o frica incredibila. La decolare imi ese un fir de par alb pe minut...numai cat ma gandesc la un zbor si ma ia cu palpitatii...Aveti vreun tratament??
Nella, fain ca ti-a placut iesirea. Lasa gentile louis vuiton, eu zic mereu ca atitudinea conteaza!!!
O zi buna!

Asa s-a nascut Loris

saracuta de tine...eu cand am zburat prima data, sa vin la sotul in Italia, eram si singura, aveam o frica ca poate mi-e rau naibii si ma fac de minune. Dupa cateva minute de zbor, daca nu aveam cu cine sa povestesc, eram si obosita ca ma trezisem devreme, auzeam doar zgomotul motorului...m-a luat un somn, ca m-am mai trezit cand a zis stewardesa ca aterizam. Si de atunci zbor mereu, fara probleme, nici in timpul sarcinii nu mi-a fost rau pe avion. N-are rost sa te agiti ca zbori...tratament...o sticla de ceva .
Daca stiu fetele cumva...eu nu m-am interesat ca n-am probleme...
Cat de golurile de aer, se mai intampla, depinde de vreme. A fost si cand am aflat ca in timpul zborului am fost loviti de fulger, dar uite ca suntem sanatosi, daca Domnul vrea sa traim ii dam inainte, nu depinde oricum de noi.
Daca sunteti la primul zbor si se intampla vreun gol de aer nu va agitati, nu inseamna ca toate zborurile sunt la fel. Eu daca am zburat mult am cam trecut prin toate, am stat si 5 ore in aeroport, insarcinata fiind...avionul a venit spre Roma, a lovit un stol de pasari, au trebuit sa trimita alt avion...se mai intampla, dar astea trec toate...E viata de zi cu zi...nu toate ies la fix cum le programam noi.

+36

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

si daca el o ia cu calm sa vezi ce se mai agita el cit stati in spital sa fie toate gata

Mami de Giulia 20/06/07

Asa e, fa 3-4 schimburi pentru bb (eu le-am legat in pungute), si apoi stai calma ca se agita si sotul. Eu cat am stat in spital a trebuit sa ii dau la spalat o camasa de noapte, ca luasem doar 3, plus alte chestii pe care poate nu le poti prevede, si de care se va ocupa sotz.

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

Mami de Giulia 20/06/07

O sa nasc la spital la Latina, e intre mine si Geory. Aici unde stau eu au desfiintat de vreun an-doi maternitatea. Am zis si eu ca mai bine pregatesc mai multe hainite, sa fie...
Mai...sotul meu e oltean, eu ardeleanca...dar eu ma agit mai tare ca el...el molcom, incet cu treaba buna...doar cand merge se grabeste...si cand m-a cerut de nevasta...dupa nici cateva luni...

+36

Mergi la inceput

KATIA...am citit poveste voastra...na...vezi de unde sare iepurele ...nici nu te asteptai. Asa e cel mai frumos!
Intr-una din zile ma apuc si eu sa va scriu pe scurt povestea noastra...care mie mi se pare frumoasa si pe care nu as fi anticipat-o nicicand.
Oricum nu m-am gandit vreodata pe ce meleaguri ajung eu si mai ales ca o sa fac naveta de Italia-Romania...eu care nici nu visam sa ies din tara...

+36

Mergi la inceput

Ca sa deviez putin discutia:
Spuneti-mi si mie cum va distrati voi aici, in Italia? Ce activitati aveti, iesit in oras, la piscina, la sala, in discoteca?? (de parca as mai putea iesi ). Eu am impresia ca trece viata pe langa mine, si o traiesc la capacitate 30 % . In tara as fi avut cu cine sa ies la o pizza, la un suc...aici nu, doar cu sotz, care e si mai comod (desi la cat munceste, il cred ca nu mai are chef de zbucium si duminica).
Mi-ar place sa merg la munte, 2-3 zile, sau in alt fel de excursii...

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput