Mamici si Gravidute ITalia (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetele!Uitati aici proaspata, numai buna de savurat!
Giulia inca doarme, ce o fi cu ea!Aseara a adormit singurica in patut cu un maimutoi care canta!..la 11 in schimb! Si ieri a dormit bine dupa amiaza, vreo 2 ore juma!

Multumim fetelor pentru comlplimente si multi!

Nafi ce poveste frumoasa ai cu sotul tau!Si cand va veni si bebe va fi o minunatie totul!

Ely ce mai zici..ti-am vazut si eu oza de la avatar...ai o mica printesa tu acolo!

Ma duc sa mai pun de o cafea ca parca as mai bea una!

Sa aveti o zi frumoasa!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Buna seara fetelor,

Terminai si eu treburile si cumparaturile. maine o fac pe bucatareasa, sper sa-mi iasa ciorba cu perisoare! felul doi inca nu am decis ..Soacra ajunge pe la 15.00 asa ca de dispar vreo 2 zile stiti ca sunt in plimbari...

Georgy - nu am rezistat si am aruncat si eu o privire! simpatica foc cea mica!

LAlexandra - nu te ingrijora, o sa inveti tu limba. prioritatea acum e sa aduci pe lume un bebe frumos si sanatos si tu sa-ti revii repede dupa nastere!
Cat despre curiozitatea ta...nu ma deranjeaza, stai linistita. sotul meu e italian intr-adevar si ne-am cunoscut in Italia cu ocazia unei mini vacante pe am facut-o la Florenta unde la vremea aceea statea o buna prietena a mea. Pe urma, cum eu n-aveam de gand sa plec din tara ptr ca imi era bine unde eram, m-am trezit plocon cu el la usa si asa a stat cu mine in Bucuresti aproape 2 ani pana a primit oferta asta de munca la verona si fiind f importanta ptr cariera lui..am decis sa ne mutam si sa ne intemeiem familia aici. Cam asta ar fi pe scurt...Aa..motivul ptr care e plecat cateva zile si apoi alte cateva e acasa , e ptr ca lucreaza in aviatie.

Acum ma duc la culcare caci maine am o zi luunga!
Pupicei fetelor si un weekend cat mai placut!

35 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Neata, fetelor.
Sa ai spor la munca si sa iasa totul cum trebuie pt mama soacra. Foarte faina povestea de dragoste. E frumos ca sotul lucreaza in aviatie, imi place.... Cred ca ti-e greu totusi putin ca nu e tot timnpul acasa, dar recuperati voi

+35
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

NEATA, Georgi. Pun si eu de o cafeluta. Vad ca fetele tare sunt ocupate azi, s-au nu v-ati trezit . Glumesc, ca deja cred ca ati facut o gramada de azi dimineata, nu ca lenesa de mine .
Azi e soare aici, da Doamne tot asa vreme.
Sa aveti o zi frumoasa!

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buon giorno
am venit la cafea asa mai pe la amiaza :))
Nafi-chiar ca e frumoasa povestea voastra
mai tirziu iti scriu si povestea noastra,ce-i drept noi ne-am scris povestile noastre dar atunci nu erati in zona
ce faina meserie are sotul tau
banuiesc ca e pilot
e nasol ca tot pleaca dar sigur recuperati voi si sinteti fericiti
Georgy-ce fin de Giulia
cred ca te-ai odihnit si tu
eu nu-s cu somnul m-am trezit devreme,am facut curat in casa,am spalat covorul de linga divan ca e deschis la culoare si se vede tot pe el si am intins o tura de haine
vad ca e soare si frumos sper sa tina vremea asa
Nafi-si ca mi-am amintit m-ai distrat tare cu mesajul tau cu visul sotului si cu NASA
imi place ca ai simtul umorului
esti distractiva
o zi buna

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Am intrat rapid sa-mi beau cafelutza cu voi. Dupa curatenia de ieri am dormit ca un bustean! Dimineata m-am cantarit (vinerea e ziua mea de cantareala!) si am cu 400 gr mai putin ca vinerea trecuta! Cred ca pana la urma avea medicul dreptate ca trebuia s-o las mai moale cu dulciurile!

Ma bucur ca v-a placut povestea mea si desigur ar fi f interesant sa le stiu si pe ale voastre. Nu ma deranjeaza faptul ca sotul mai pleaca 2-3 zile, asa sigur nu este loc de monotonie...rutina...Oricum el lucreaza cam 14 zile pe luna asa ca restul suntem impreuna si e chiar mai bine decat daca avea un program normal de 8 ore /zi. In Bucuresti, cand el nu era la lucru, eu eram la birou pana la 6-7 seara iar el saracutzul bantuia prin muzee...isi citea cartile lui de aviatie...facea curat, facea de mancare...(a stiut el cum sa ma conving sa las totul si a ma mut aici cu el)A rezistat eroic , ce sa mai...

Acum fug sa fac de mancare (nu ca vreau sa-mi impresionez soacra dar vreau sa vada si ea ce buna e mancarea noastra!) ! trebuie sa dau si o fuga la Lidl-ul din coltzul blocului caci am ramas fara cartofi!

Va pupic si sa aveti o zi frumoasa!

35 + Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Nafi-spor la gatit atunci
tare buna e ciorba de perisoare si cu smintina
ne faci tu noua pofte pe aici
vroiam sa-ti zic ca ai trasaturi de pe aici :) zici ca esti italianca
Alexandra-lasa ca o sa mai aveti timp de plimbari
e drept ca se mai schimba prioritatile
si daca nu ai nici un ajutor aici musai sa-l cri dupa tine peste tot si asa se invata si copilul
uite ai nostri sint maricei deja si nascuti aici si ne-am descurcat fara ajutoare
eu nu stiu ce sa mai gatesc deseara,pina atunci gasesc eu ceva

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!

Kemsy,da,sa mor ,nu alta cand am vazut oferta la Blue Air,ca am luat deja biletele spre Valencia.Apropo,n-am mai zburat pana acum cu low cost si am ceva emotii,voi ce experienta aveti cu companiile astea?

Alexandra,pe cand eram gravi cu printesa,am venit in luna a 7-a (decembrie) in tara,sa fac Craciunul cu ai mei.Am schimbat 2 avioane si n-am putut ateriza la Sibiu,ci la Timisoara,iar de acolo brrr,brrr cu autobuzul 6 ore pana acasa..si ,slava Domnului,totul a fost ok.Acuma sper sa n-am probleme de data asta.

Georgy,ai o frumoasa mica acolo..imi amintesc cu drag aniversarea lui Anais de 1 an si uite ca iti scriu cum imi scria mie Dana (Daraban),a carei fetita e mai mare cu un an decat a meaE o luna faina martie,nu-i asa?

Nafi,e bine daca nu te deranjeaza sa ramai si singurica,poate o sa simti mai mult lipsa lui cand o sa ai nevoie de ajutor la bb.

Roxali,ma bucur ca mai scrii din cand in cand,sper ca esti bine!

Gagici, m-am lasat prinsa mai nou de activitatile ruraleStiti voi (sau poate nu),martie e luna de gradinarit si cand imi luasem eu rolul mai in serios,m-am trezit azi cu gradina sub zapada!Imi vine sa urlu ca lupul la luna..Dar asta e!Sper ca la voi se simte primavara in aer...

V-am pupat,aveti grija de voi,copilasi si burtici!

Raluca

de Anais Iasmina si +17

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna...frumoasa zi astazi,,,
Ieri se anuntase ploaie mare,vijelie,si sotul mi-a lasat masina acasa,si sa dus cu fratele lui cu masina.Am ajuns bine la nido,dupa ce nu am mai condus din ziua cand i-a facut vaccinul de 16 luni lui Cris(e ca mersul pe bicicleta,nu se uita niciodata).Si Da,ERA SOARE AFARA,FRUMOS,NICI MACAR un strop de ploaie
A fost o super distractie,bineinteles,intrarea in colectivitate e mai grea a mea decat a lui cris,multe mamici cu jentute de luis vuitoane,figuri,dar pe ansamblu binisor...o schimbare...si Cris s-a jucat mai mult cu jucariile decat cu copiii,deci scopul meu de a-l face mai comunicativ inca nu s-a implinit..rabdare si iar rabdare.
acum ma bag iar la gatit,asta mic e supi pe caninul care il deranjeaza,mai are un pic si scapam,e ultimul...apoi asteptam maselutele...
Va pup si intru mai tarziu sa mai vb si cu voi nu numai despre mine

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

KATIA...ce sa mai gatesti . Sa-ti povestesc ca aseara am facut de mancare pt azi, sa isi ia sotul la munca si sa avem si noi de papa...si l-a luat o foameeeeee aseara ca mi-a zis ca ce-i pun de mancare azi ca ce facusem inainte a terminat tot.... Asa ca m-am apucat sa fac iar de mancare aseara, dar iar nu mai am nimic pe azi...si nu stiu ce sa mai combin...(cred ca de nu, ramanem la o paine cu dulceata )

RALUK eu am zburat mereu cu wizz air si cu easy jet,(zeci de zboruri). Eu sunt multumita, se mai intampla intarzieri, dar crede-ma nu e ca ei vor sau ca sunt incompetenti, dar cand vremea nu te lasa sa zbori, pai n-ai ce face. In rest personalul dragut, avioane mari, curate. La zbor de cate 1-2 ore nu iti trebuie mai multe.

NELIA lasa ca incet-incet se invata micutul cu copilasii...de n-o sa il mai poti lua de acolo. Si ce daca aveau genti de firma...la naiba ca doar nu le iau cu ele pe lumea ailalta .

+36

Mergi la inceput

Alexandra-cind iti vad semnatura ma iau emotiile
wow ce putin mai ai
ai pregatit valiza? esti gata cu hainite,lucrusoare?
Raluca-te cred ca dupa atita munca te-ai trezit cu zapada
pe cind sa vina vremea buna vine iarasi iarna
eu am zburat cu wizz si sint multumita,asa zic si eu ca si Alexandra,in afara de intirzieri altceva nimic si s-a intimplat de vreo 2-3 ori ca a intirziat in rest a fost mereu in orar
Nelia-succes cu inserimento
nu te mai uita fatala genti da-le incolo
poate-s imitatii cine stie.....sau de nu doar nu deaia te-ai dus sa te simti mai inferioara cu sau fara geanta
felicitari ca ai mai condus
eu acum de voie de nevoie conduc in fiecare zi

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput