Mamici si Gravidute ITalia (66)
Raspunsuri - Pagina 21
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam Alexandra-cind iti vad semnatura ma iau emotiile wow ce putin mai ai ai pregatit valiza? esti gata cu hainite,lucrusoare? Raluca-te cred ca dupa atita munca te-ai trezit cu zapada pe cind sa vina vremea buna vine iarasi iarna eu am zburat cu wizz si sint multumita,asa zic si eu ca si Alexandra,in afara de intirzieri altceva nimic si s-a intimplat de vreo 2-3 ori ca a intirziat in rest a fost mereu in orar Nelia-succes cu inserimento nu te mai uita fatala genti da-le incolo poate-s imitatii felicitari ca ai mai condus ![]() eu acum de voie de nevoie conduc in fiecare zi Mami de Giulia 20/06/07 |
Asa....
Nu am eu treaba cu gentile lor,doamne fereste ca doar toate eram cu sosete in picioare fara papuci si aratam ca niste tate
Isi lasau masinile parcate in fata cresei,am zis si eu sa caut un loc de parcare,ca aici la 12 e un mustatacios de militian mereu baga amenda la geam,ele nu aveau nici o treaba nene
,direct langa poarta...numa eu aia legalaSa va zic ca afara ninge???da.ninge cu tunete...ce fac mamicile care nu au masina,cu ce isi iau copii de le gradi

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
LAlexandra spune:
KEMSY...distractie...
...eu acum nu mai prea am ce sa iti povestesc...momentan ne distram amandoi cu jocuri de calculator, mai mergem prin vecini la o barfa, ne luam cate o pizza, stam in fata Tv-ului, ne inchiriem cate un film sau mergem la cinema. La restaurant am iesit o data, aici nu ne prea incanta, ca noua ne place mancarea noastra de acasa.
Pana acum cum tot faceam naveta la cam 2 saptamani, cand stateam un weekend in Romania, ne distram acasa, acolo aveam locurile noastre de plimbat.
In rest am noroc de un sot caruia ii place pimbarea in doi, desi mie mi-ar placea si in mai multi, dar nu prea avem cu cine...asa ca ne luam (inainte) de nebuni, mergeam ba la Latina sa luam magazinele la rand, ba in Roma ( ca e aproape), sa vedem pt a nu stiu cat oara Colosseum, Fontana di Trevi-sa ne mai punem o dorinta, treptele spaniole, Vaticanul...etc.
Si asa cum ai vazut la ceva timp am pus niste bani deoparte si am recuperat zilele in care doar am stat singurei-fara distractii, prin niste excursii minunate: Egipt, Venetia, Paris, Milano.
De-acum stim ca o perioada vom sta doar noi si bebe, pana va creste putintel, dar nu ma plang..crede-ma ca nici acasa nu as fi facut mai multe, caci deja aproape toate prietenele mele au copii si deja nu mai ieseam asa, discutiile sunt doar de copii 
. Trebuie sa fim constiente ca ne schimbam si noi si viata noastra.
Eu nu cred ca nu mai traiesti la capacitate...in viata cateodata mai tragem din greu, ca sa ne fie apoi bine. Priveste partea frumoasa, viata mi-a dovedit pana acum ca atunci cand crezi ca e rau, de fapt e chiar bine, ca toate se aseaza de la sine.
a, si de piscina...habar nu am unde e aici asa ceva...si oricum la aripioarele mele
...la sala sper sa reusim sa mergem dupa ce nasc eu, ca asa ne-am propus cu sotul...dar pana atunci mai e...discotecile nu mai sunt de noi ![]()
Incearca sa iti scoti sotul macar cate un pic seara la plimbare, mai ales ca vine vreme frumoasa, deja creste si micutul si il poti plimba seara.
+36
Nunta noastra
www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...