Mamici si Gravidute ITalia (66)
Raspunsuri - Pagina 16
LAlexandra spune:
GEORGIANA, acum am realizat ca stai f aproape de mine. Vroiam sa te intreb unde ai nascut?, la ce spital?
+35
Nunta noastra
www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...
georgyiuly spune:
Neata fetele!Poftiti la
!
Alexandra ..da stam aproape!L-am intrebat e sotul meu unde e Priverno si mi-a spus ca am fost pe acolo de multe ori in plimbarile noastre( Sermoneta, Norma).
Eu am nascut aici la Velletri, eu am avut o nastere frumoasa!Cred ca e important sa ai si o moasa buna cu tine care sa stie sa te faca sa iti pastrezi calmul si sa te incurajeze.
Te duci la cursurile pre-parto?Sunt foarte bune sa stii!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
11 luni
katiapam spune:
Buon giorno ragazze :)
da ce va mai umbla minutele :))
va pun poze imediat ca abia am reusit sa le incarc,merge cam greu
abia astept sa ne mute abonamentul de net al nostru ca asta nu ma prea incinta si e Alice care cica e bun....
Alexandra-daca intri la profil personal sau la mesaje private da optiunea activeaza pm sa iti trimit parola de la album
eu incerc sa iti trimit dar poate nu primesti
eu imi tin pozele pe privat
fetele stiu parola si cind pun poze stiu
mai citesc si revin ![]()
pina termina de incarcat pozele mai citesc
Mami de Giulia 20/06/07
georgyiuly spune:
Alexandra Uite aici nasterea Giuliei...adica povestea nasterii ei , asa mai cu sentiment
!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
11 luni
georgyiuly spune:
Buna dimineata Katia....esti dupa amiaza la servici?Giulia ce nazdravanii mai face?
Aspet pozele!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
11 luni
katiapam spune:
Georgy-gogosica ta face un an imediat
la ce v-ati gindit?
noi vrem sa-i luam de pasti sau de ziua ei o bici ca vine caldura si are loc in curte destul sa se invete
sa vad ce idei mai imi vin pina atunci
ma bucur ca ai reusit sa o intarci fara probleme
cred ca o sa incepi sa te simti mai bine si tu
am vazut si eu pozele,se vede ca i-a placut zapada si vorba Stefaniei esti o slabanoaga si ce ine iti sta
n-ai treaba cu kg in plus 
eu sint la fel nu am mai pus pe mine,poate am mai slabit un pic dar de mincat maninc de toate nu ma dau inapoi de la nimic :))
ce fain ca locuiti aproape tu cu alexandra,poate va intilniti si va cunoasteti personal
mai sti ca nu se iveste o prietenie intre voi?
ca tot se vb de prietenii eu am prietena mea de suflet aici,ne cunoastem din prima zi de liceu de cind aveam 14-15 ani ;)
cind am venit aici dupa 6 luni am rezolvat sa vina si ea si sintem prieten f bune,vb orice,ne spunem orice fara sa ne suparam si ne intelegm f bine
Ely-ai o poza la avatar minunata,e o papusa adevarata Denise
Roxali-iar ai probleme cu munca?...
ce mai combina Soniuta?
Mami de Giulia 20/06/07
katiapam spune:
Georgy-eu lucrez dimineata devreme deaia ma mai pling ca mi-e somn citeodata ca fata asta a mea nu vrea sa doarma de amiaz decit o data sau de doua orii pe sapt. mai nou nu vrea nicium
nu mereu stau mai mult sau dupamasa
si pina nu am ce face cu piti nici nu ma arunc asa tare in cimpul muncii
astept sa termine de incarcat pozele si pun linkul
Mami de Giulia 20/06/07
katiapam spune:
Georgy-ce mai face Giulia?
pai toata ziua se joaca la bucataria ei cu apaaaaaa de ma dispera...
toarna si uda peste tot cica face papa
apoi tot ce vede la tv ca sint dulciuri ca sint jucarii o auzi cum zice mio tutto mio tutto Giulia ![]()
vb tot mai multe cuvinte,e o figura de fata,ne distreaza mult dar ma si dispera ca nu mai doarme ziua deloc ![]()
Mami de Giulia 20/06/07
LAlexandra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katiapam Buon giorno ragazze :) da ce va mai umbla minutele :)) va pun poze imediat ca abia am reusit sa le incarc,merge cam greu abia astept sa ne mute abonamentul de net al nostru ca asta nu ma prea incinta si e Alice care cica e bun.... Alexandra-daca intri la profil personal sau la mesaje private da optiunea activeaza pm sa iti trimit parola de la album eu incerc sa iti trimit dar poate nu primesti eu imi tin pozele pe privat fetele stiu parola si cind pun poze stiu mai citesc si revin pina termina de incarcat pozele mai citesc Mami de Giulia 20/06/07 |
am activat acum pt mesaje private
sper sa mearga.
mersi.

+35Nunta noastra
LAlexandra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgyiuly Neata fetele!Poftiti la !Alexandra ..da stam aproape!L-am intrebat e sotul meu unde e Priverno si mi-a spus ca am fost pe acolo de multe ori in plimbarile noastre( Sermoneta, Norma). Eu am nascut aici la Velletri, eu am avut o nastere frumoasa!Cred ca e important sa ai si o moasa buna cu tine care sa stie sa te faca sa iti pastrezi calmul si sa te incurajeze. Te duci la cursurile pre-parto?Sunt foarte bune sa stii! ![]() ![]() Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)11 luni |
te cred ca sunt foarte bune cursurile...dar atata timp cat eu cam acum invat italiana...cam greu. Pana acum am stat in Romania, iar acolo nu am mai avut cand sa merg la cursuri, iar acum ca am timp m-as duce degeaba ca nu as intelege nimic...
+35Nunta noastra