Mamici si Gravidute ITalia (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

V-am pove ca l-am inscris pe Cris la spazio familia?adica e o activitate deschisa de toate comunele nu doar aici,und eiti duci copilul la joaca si tot tu il spionezi.Azi m-au sunat iar vineri la 9 jumatate ne prezentam frumosi si dragastosi ca la prima zi de scoala.Am emotii.e si prima mea zi unde pot conversa cu cineva 2 ore si sa nu fie moldoveanca,olteanca,ardeleanca(adica intr-un cuv ramanii nostrii) no ofence,mai ies si eu din rutina...Va pup

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

[/quote]

Dormi graviduto,dormi(ca mai e un pic si ai sa vezi tu somn in rate)pupici

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

[/quote]

Nelia, uite chiar nu stiu din ce zona esti din Italia...ca aici unde sunt eu e tot vreme de somn...si imi facusem atatea planuri pt azi .
Ma bucur ca te vei duce cu micutul in lume.

+35
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ale,sunt in Lombardia,langa Bergamo mai exact,mai e milano la 100 de km,unde ai fost la DUOMO

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Ce norocoasa esti Nelia ca stai unde stai ...comuna mea nu are asa activitati din pacate!

Asa e Alexandra cu somnul...dormiti fetelor gravidute acum ca dupa aceea program de nesomn .Partea buna e ca dupa o perioada se obisnuieste si organismul si o sa fie mai bine!

Am mai trecut o noapte cu bine de cand cu intarcatul...am ajuns sa cred ca dependenta de san eram eu nu fiica-mea...eu care imi inchipuiam ca Giulia nu stie sa adoarma fara san....adoarme si inca foarte repede.Azi noapte a avut doar o trezire la 2.30, am adormit-o in 5 minute( nu a vrut nimic)si apoi s-a mai ttrezit la 7.45!Sper sa fie mereu asa !

fug la mancare!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni

Mergi la inceput

GEORGY, sa o tina naravul pe miculuta Giulia.
cu somnul stiu ca ma rasfat acum, niciodata nu am dormit atata ca in sarcina...m-am lenevit, mai ales ca la inceput aveam voie doar sa stau in pat . Dar mi-e dor de activitate, asa ca il asteptam pe miculutul nostru gingas .

+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna...sau somn usor gagici

M-au cautat colegii din liceu...am zis ca mor ...facem 20 de ani de la terminarea lui...cand au trecut??

Kemsy mai omorat cu prietena ta...pai vb singura ca tv

Slimatei nu ma pot duce la Roma ptr pasaport, din cauza ca Toscana acu depinde de Bologna(consulat)...cand am fost anu trecut nu ma vroiati

Nelia ce zici tu acolo...ai copiloi strumf?pai sti care copii sant cuminti??Aia ai celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Raluk , deci bagati destrabalare...mie imi plac numele copiilor, sant ptr cele un pic "anormale" cum zice poporul

LAlexandra lucrez de cand am sosit, in fabrica cu familionul...accesori de tot felul

Se vb de prietenie/prietene...am de toate natiile...albaneze, ita, napoli(nu le consider ita) , indience, marochini, romance etc...in fabrica avm marochini si indieni...cand plimbam copiloiul ma socializam repede cu toate"casnicele" din sat...ducandu-se la scoala juniorul alta "lipeala"...dar cea de suflet e o romancuta , pe care a lasat-o macaronarul cand avea fata 2 ani...in general 3 romancute le am ca pritene bune(cu limitele familiare)

Cand nu prea merge munca , uit de avocata...inca nu ma cautat

numai bine fetelor

Mergi la inceput

Roxali... la doi copii si sa mai si lucrezi in strainatate...nu cred ca iti e usor. Daca inteleg bine, macar mai ai familionul...sau e doar sotul si copii?

Imi cer scuze, poate sunt indiscreta, dar ce s-a intamplat de vorbesti de avocata? Sper sa nu fie ceva grav...

+35

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raluk31

Salut,gagici!
Scurt asa,ca mi-e foame

Da,Valencia e destinatie finala cu bilete luate (12-16 mai),sper sa fie totul ok,adineauri am primit pe mail de la agentie ditamai polologhia referitoare la femeile insarcinate...

Raluca

de Anais Iasmina si +16

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Acum imi aminti sa iti scriu, referitor la femei insarcinate si zboruri, eu am zburat inclusiv in saptamana 33-34 si nu s-a legat nimeni de mine, si nu e nici periculos decat daca e avion din acela mic, de zboara la inaltime joasa.

+35

Mergi la inceput

acum m-am dezmeticit...am uitat sa va spun
BUNA DIMINEATA!
Sunt matinala azi...toata noaptea am stat de paza...facu sotul meu o raceala zdravana (el care nu se raceste niciodata), n-a reusit saracul sa doarma aproape deloc si acum a si plecat la munca. Sper sa isi revina azi.

+35

Mergi la inceput