Mamici si Gravidute ITalia (66)
Raspunsuri - Pagina 14
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Am trecut sa vad ce mai faceti...si sa va salut!
Eu sunt cam ametita ca nu am dormit bine. Sotul meu a prins un virus ceva si aseara a facut febra 38.5. Ii era rau de la stomac si a trebuit sa duc munca de lamurire cu el, sa-si bage degetele pe gat sa-si goleasca stomacul...Pana la urma m-a ascultat si i-a fost mai bine. Dar tot era ca lovit tren, avea frisoane...nu a dormit bine...plus ca a visat ca trebuia sa se nasca Riccardo care urma sa fie lansat pe orbita!!!

Iar el se gandea..in visul lui acolo...ca nu e posibil...caci eu trebuia sa-l nasc impingand usurel, nu putea fi lansat copilul ca racheta pe orbita! 

Asa ii trebuie daca citeste toata ziua despre astronauti si NASA!
Oricum azi am reusit sa-l pun pe picioare cat de cat si sa se poate duce la munca...caci nu voia sa sune sa-si ia liber!
Acum incerc sa-mi revin si eu...
Slimatei..ma bucur ca ti-au placut pozele..sunt putine ptr ca le-am facut singura. Sotul meu are multe calitati dar pe cea de fotograf nu! si in plus..cand l-am rugat sa-mi faca poze la burta ...in loc sa ma pozeze statea acolo si se minuna " ce mare a crescut...uite cum misca..." pe urma il apuca vorbitul cu Riccardo...si imi facea o poza in care se vedea orice numai burta mea nu. asa ca am renuntat!
In rest...am continuat sa bantuim in cautarea apartamentului ideal...ieri am facut o oferta ptr unul care ne-a placut cel mai mult si asteptam raspunsul...Nu cred ca va accepta avand in vedere ca am oferit cam cu 30.000 e mai putin decat cerea..dar pana la urma nu avem nimic de pierdut. sincera sa fiu nu am vazut cozi pe la usile agentiilor imobiliare asa ca e posibil sa obtinem un pret destul de bun!
Raluk - frumoasa destinatia aleasa! Iti doresc de pe acum distractie placuta! cat despre nume, Yann mi se pare superb! Maeva e ceva mai neobisnuit ca nume...inseamna "bun venit" nu mai stiu in ce limba...dar cu siguranta e un nume greu de uitat.
kemsy - inca mai astepti masina?!
Incredibil cat trebuie sa astepti!
pana ti-o livreaza astia intri cu ea direct la masini de epoca!
Ma opresc aici cu comentariile ca am inceput sa vad crucis...Va imbratisez cu drag si va doresc o noapte odihnitoare si cu vise frumoase!

34 +
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Berarpiri spune:
stefania-asa era si sotul,fixat sa am parul lung,dupa ce a a mai crescut Ambra m-a lasat sa ma tund cum am vrut eu...cred ca se saturase sa ma vada TOT TIMPUL cu parul prins.
Poate ca asa sunt barbatii romani,care au facut sacrificii prin strainatate...zic asa,pt. ca si sotul e un barbat de milioane.Nu stiu ce m-as face fara ajutorul lui.A inceput sa ma ajute in casa,din perioada cand lucram f. mult.Apoi s-a nascut Ambra,si de atunci face orice este de facut prin casa,mi-a sters si geamuri,cand eram gravida cu Giorgio...ca sa nu mai zic cat se ocupa de copii...Mare noroc avem cu asa soti!
Si eu exagerat cu prima sarcina,ca altfel nu stiam cu a doua sa am grija...din greseli invata omul...
raluca-sa stii ca si eu imi puneam intrebarea asta,si eram sigura ca va fi diferit.Intr-un fel eram preaocupata ca o sa fac diferenta intre ei,din cauza asta,dar sa stii ca din momentul in care mi l-au pus in brate cand l-am nascut a fost si e la fel ca si cu Ambra.Nu simt nici macar o diferenta.
Sper sa am timp sa povestesc cum am nascut,poate dupa ce mai creste Giorgio...ca acum n-am nici o sansa,chiar daca e f. cuminte,ziua tre' sa ma ocup de el,altfel plange f. tare cand il doare burtica.Daca il tin in brate in momentele alea nu plange...noaptea mananca sidoarme...e f. cuminte,nici nu ma asteptam sa avem asa un baietel,dupa experienta cu Ambra,care plangea zi si noapte primele 2 luni.
Noapte buna!!!
andreea
,
Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
neliaCris spune:
Noapte buna gagici
Ne auzim maine la cafea,sau ceiuc![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
georgyiuly spune:
Neata...poftiti la
!
Noi suntem matinale ca si-a schimbat Giulia programul de vreo 2 zile, adoarme la 9.30 seara si se trezeste la 7.45 fix
! Asa ce am baut deja o cafea, dar mai fac una ca ziua e lunga!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
11 luni
neliaCris spune:
primim cafeaua,primim
Si Cris a reusit sa se trezeasca singur la ora 8 dimineata,si sa adoarma la 23si 15 min...e mai bine asa...revin
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
nafi spune:
Neata' fetelor! 
Foarte buna
! Eu m-am trezit ca puturosii la 9.30...dar aveam de recuperat de noaptea trecuta cand nu prea am dormit!
Acum vreau sa merg in oras sa fac un tur de magazine...poate mai cumpar ceva ptr Riccardo (sau ptr ptr mama lui Riccardo![]()
)..
O zi buna fetelor! A dopo!

35 +
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
kemsy spune:
Neata!!!
nafi, mai pune niste poze
Si daca nu-ti face sotul, foloseste-te de functia aia a aparatului, care iti face poza dupa n secunde. Eu asa faceam ![]()
Iar e urat afara ![]()
O zi buna!
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
LAlexandra spune:
Neata, fetelor!
Spre rusinea mea
...nu de mult m-am trezit, adica m-am tot trezit, am vazut ca afara e urat, ca bate vantul si m-am intors pe partea cealalta
.
Imi fac si eu un capuccino
si sa mai fac ceva treaba prin casa
.
Sa aveti o zi faina|
+35
Nunta noastra
www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LAlexandra Neata, fetelor! Spre rusinea mea Imi fac si eu un capuccino si sa mai fac ceva treaba prin casaSa aveti o zi faina| ![]() +35Nunta noastra |
Dormi graviduto,dormi
somn in rate)pupiciAnul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nafi Neata' fetelor! ![]() Foarte buna ! Eu m-am trezit ca puturosii la 9.30...dar aveam de recuperat de noaptea trecuta cand nu prea am dormit! Acum vreau sa merg in oras sa fac un tur de magazine...poate mai cumpar ceva ptr Riccardo (sau ptr ptr mama lui Riccardo O zi buna fetelor! A dopo! ![]() ![]() 35 + Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/ |
Foarte bine,asa sa faci

momente din viata