Mamici si Gravidute ITalia (66)
Raspunsuri - Pagina 13
Berarpiri spune:
kemsy-cand trebuia sa fie gata masina?Si noi am avut o experienta urata,am stat 2 luni fara masina...dar a trecut...
Asa e,tre' sa avem multa,multa rabdare...
stefania-multumim pt. complimente!
Am avut grija sa nu ma ingras sarcina asta...in plus m-au ajutata si vecinii,ca nu ma lasau sa dorm,si eram tot timpul cu energia consumata la maxim...la sarcina urmatoare o sa stii si tu,si-o sa vezi ce bine o sa te simti dupa nastere...n-am cuvinte...
Am vrut sa te intreb cum reusesti sa intretii minunatia de par?Imi place f. mult cum arata,eu una nu as reusi sa-l intretin...
andreea
,
Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Mercic frumos ![]() Cu hello kity |
lasa mami, nu fi necajita ca si stefi , prefera mai mult masinutele(special alea telighidate

iote ca am dat si de mesajele voastre dupa monopolul de azi dimineatza cel facusem
geanina ..ma bucur ca reusiti sa rezolvati pb...despre certif medical..nu-mi aduc aminte,sincer..oare l'oi fi platit si atat?

ioana sa fii sigura ca venim

asteptam sa va mai puneti la punct si invitatia
si stefi e la faza nu piace, nu veau, cu mio,mia..tutto suo..mai-mai...sau ioi-ioi
andreea las'o'n pace pe pediatra..asa mi se intampla si mie..cateodata..li per li non ci facio caso...dar dupa unele cuvinte incep sa-mi ajunga unde n'ar trebui..si sa ma deranjeze
ascultati instinctul cum ai facut la ambra(sau depinde si de exigentele lui giorgio ..oricum mi se pare ca Ambra ..dupa instinctul tau nu a iesit male nu?

macar de asta sa nu mai poti tu acum si sa fie totul bine ..si mai ales sa fiti sanatosi cu totii!!

georgeana..acuma na' mi-am dat si eu cu parerea..ce sa zic...
normal ca tu ai facut cum ai simtit... ai sa vezi tu pe parcurs cum va fi..
despre sani.. eu de cand am decis sa nu-mi mai dau... am si inceput sa ma leg strans la sani..m-a legat soatza cu o faza(defapt era un fular) asa cu simt de raspundere..strans,strans( se zice ca nu mai da voie laptelui sa se acumuleze...uneori cand nu mai rezistam imi mai dadeam drumul..ma mai mulgeam artificial..faceam dusuri reci la sani si mai puneam comprese...am mai facut si febra intre timpin rest vreo 3-4 zile asa strans am stat..dupa a trecut de la sine..
a trebuit sa treaca n'avea cum sa nu
cat despre pastile contro pro-lactatie..mie nu au vrut sa ma ajute nici dr. de famile si nici ginecologul... a zis sa stau asa vreo sapt..si daca nu-mi trecea si muream..ma ajutau ele
..mai-mai sau ioi,ioi..."omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgyiuly Daca ai sti cat te inteleg cu prietena..singura mea "prietena" aici m-a intrebat zilele trecute:"fata ...dar cu o chiama pe fiica-ta ca am uitat!" deci poti sa-ti dai seama.Am ajuns la concluzia ca pe nimeni nu intereseaza de nimeni decat de propria persoana( sper ca s-a inteles ceva Din pacate fetele cu care am facut cursurile muncesc si nu prea au timp sa se intalnesca cu casnica de mine! Georgiana mami de Giulia (12.03.2009)11 luni |
s-a inteles..si cum te inteleg....din pacate...daca nu reusim sa gasim persoanele potrivite pe langa noi...cu aceleasi interese si prioritati.. in viata "reala" nu prea avem sanse sa ne dezmortim si sa mai schimbam si noi macar cateva cuvinte decente...
de altfel...parerea mea..daca am aveam in viata reala ..o viata cum ar tb ..nu cred ca ne-am mai aduna aici..
oi vorbi si eu aiurea..ce sa fac..atat imi iese si mie mai bine
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
andreea...
multumesc
daca stii cat de fregvent e intrebarea... am noroc ca-l am de'o viata asa si in plus ca nu e des...mai mereu il leg in coc..caci ma deranjeaza.. si pana nu a crescut stefi nu puteam deloc sa-l las pe spate..mereu ma tragea de el..defapt si acum o face.cate o fata..si-mi zice ..par,par...cred ca are impresia ca e peruca
..caci nu prea avea ocazia sa ma vada cu el pe spate..
sincer nustiu cum mi'ar sta cu un par scurt..dar tare as vrea uneori sa fac o schimbare.. da' daca pana acum nu ma lasa mama sa-l tund acum nu ma lasa soatza.. ei am eu timp la batraneze sa experimentez fel de fel de coafuri![]()
sa stii ca m-am invatat minte cu sarcina...![]()
multumim Ambrei de mesaj
dulceata mica
am noroc de ma mai vedeti pe aici
ca stefi e cu ta'su la plimbare..mare noroc am de soatza asta a mea...imi mai limpezesc si eu un pic creerii..si ma mai destind aici cu voi..cat e de intelegator si bun..cateodata nici nu-mi vine sa cred cat sunt de norocoasa..pacat ca n-are si bani
da' nu le pot avea pe toate, nu?![]()
ma bag un pic la listuta si sper sa mai revin curand...
va pup 

pe toate si numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
mamiciitalia spune:
alexandra esti pe listutza
... in zadar am incercat sa mai modific listutza..ca deobicei o stric mai tare..asa ca ..salvarea e la ioana![]()
slimatei spune:
ioana sper sa-ti faci timp sa vezi ce si cum..caci numai tu stii ce si cum le'ai orientat..eu dau sa aranjez una si stric alta![]()
va pup o seara placuta!
kemsy spune:
Masina, de 4 luni si 3 zile o astept...
Si eu tin parul prins mereu, desi inainte eram doar cu pletele in vant
Acum ma feresc de mainile feciorului, ca m-a saracit de fire bune...
Intr-adevar, mai am o prietena italianca, si cand ne vedem, vorbim doar despre ea, daca nu ma bag in seama. Pentru ea nu exista intrebarea "tu ce ai mai facut?". Dar asta e, sunt multumita si cu atat!
Seara placuta!!
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
slimatei spune:
ioi,ioi geanina..stiu multe cazuri... cu "eu fac..eu am..da' tie ce-ti mai trebuie..da' ai destule
Raluk31 spune:
Salut,gagici!
Scurt asa,ca mi-e foame![]()
Da,Valencia e destinatie finala cu bilete luate (12-16 mai),sper sa fie totul ok,adineauri am primit pe mail de la agentie ditamai polologhia referitoare la femeile insarcinate...
Andreea,eu zic ca am baiat,sotul meu ar vrea si un baiat desigur (sa avem pereche),dar nici unul dintre noi n-ar fi suparat daca bb 2 ar fi fetita!Vroiam sa te intreb,nu e diferit sa te ocupi de un baietel dupa ce ai ingrijit o fetita?Si vreau neaparat sa citesc povestea nasterii!!!![]()
Avem niste nume ,aproape definitive :Yann si Maeva,va plac?![]()
V-am pupacit!
Raluca
de Anais Iasmina si
+16
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
LAlexandra spune:
M-am pus si eu putin la odihna...si ce de-ati scrisssssssss.
Slimatei, stai linistita cu listuta
. Multumim tare mult de martisor, mie mi-a placut tare multttttt. Ce dor mi-e de ghiocei!
Fotografiile iti spun ca sunt tare multumita si eu de ele. Sa vezi albumul cum arata
! Superb! M-a costat ceva, dar nu regret.
Cat de "garsoniera"...poate sa fie ea si vila, ca nu ma deranjeaza. Am eu vreme sa scap de ea
. Tot timpul a fost eu mai plinuta...si la nici 2 luni de sarcina mi s-a interzis sa fac orice fel de miscare...daca vroiam sa pastrez sarcina. Asa ca eu sunt o gravida fericitaaaaaaaa
, ca are mama imediat, un baietel. Probabil cine ma vede...zice:"uite si la asta!", dar nu stie ca eu sunt FERICITAAA! cat timp micutul e bine nimic nu mai conteaza...
.
+35
Nunta noastra
www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...