Mamici si Gravidute ITalia (66)
Raspunsuri - Pagina 12
kemsy spune:
Andreea, nu te stresa... Intr-adevar, sunt pediatri si pediatri. Copilul trebuie alaptat LA CERERE, cand ii e foame papa. Eu asa am facut, si a avut perioade cand a mancat mai des, la 1,5-2 ore, sau la 3 ore. Asta e, trebuie mai multa rabdare, dar o scoatem noi la capat... Ce pediatra 

Katia: nexa masina, e inca la concessionarie, inlocuitoarea cica e blocata in vama, de o luna...

(iti dai seama ca sunt numai minciuni).
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
slimatei spune:
si acum sa o iau de la capat..sa vad daca imi mai amintesc...sau sa o iau de la capat cu cititul
vad eu pe la ce punct ajung...
incep din nou cu inceputul..![]()
din pacate nu mai stiu ce si cum am spus in mesajul pierdut...asa ca sa nu va suparati daca ma voi repeta sau daca sar cate ceva...mai urat iti vine sa scrii ceva care era deja fapt concret..pb era ca am scris 2 mesaje odata si am dat "trimite" pe cel mai scurt si nu a apucat in timp sa se incarce.....asa mi-a dat eroare..eu n-am salvat..si s-a dus ..ducas'ar..
andreea am vazut pozici cu voi
...felicitari pt botez si micutului crestin..sunteti o familie frumoasa si fericita ..sunteti minunati! despre Ambra n-am cuvinte..o domnisorica ce s-a facut
Giorgio e stupend..dar eu tot zic ca seamana cu tine
iar tu esti o mamicaaaa superbaaa
..cine te vede nu zice ca ai 2 copilasi![]()
![]()
sper sa-ti revii cat mai curand si sa-ti intri in ritm asa cum se cuvine..sa reusesti sa te organizezi bine, sa ai timp de odihna si de tine 
raluca eu tot ii dau cu "el" ..nu mai tin minte daca ai spus ce e..sunt un pic (mai mult confuza)
dar cred ca sper si as vrea sa ne spui ca e un "el" sau cum o vrea DD ..sanatos sa fie "el"![]()
nelia (nustiu daca nu ma repet... )
ma bucur ca ai gasit un spatiu de joaca si distractie pt Cris...chiar daca e pt putin timp ..important e ca isi mai petrece si el timpul printre copilasi si socializeaza...
macar de'as gasi si eu ceva pt stefi pe aici(sau poate este si nu stiu eu
...ar tb sa ma interesez..mersi de idee)
imi imaginez ca baieteii nu sunt asa de cuminciori ca fetitele..dar cine o sa fie soacra mare..ei?![]()
despre fire albe..se zice de persoanele acestea ca sunt foarte inteligente
....cat depre suvite albe..zici si tu ca ti le'ai facut aposta![]()
![]()
Laura-Alexandra..asta imi aduc aminte ca scrisesem...iti facusem complimenti pt fotografiile de la nunta..ai fost o miresica extraordinara ce sa zic...n-am cuvinte..iar despre cel care v-a facut montajul..jos palaria..felicitari si voua ca l-ati gasit!
cat despre listuta ziceam dimineatza ca nu aveam timp..ei acum incerc sa-mi fac..ata e..cine se lungeste mai mult oboseste![]()
ali ocupata ca deobicei.
.nustiu unde mai gasesti atata timp si energie mai ales...
apropopo de Toscana cu Bologna..si cu mama la Colosseum nu prea am inteles eu ce si cum ..da' poate veniti voi odata sa-l vedeti si eventual sa bem si o cafea vera
impreuna pe langa el... sau printre munti ![]()
dana spuneam in mesajul anterior(cel pierdut) ca ma bucur sincer pt voi ! si ca ati gasit ceea ce v-ati dorit din totdeauna
parca mi-o imaginez pe Delia cum turuie la poezioare ..
-ici la principessa cu fustita... si imi pare rau ca nu am fost pe faza la o barfa mica![]()
si acum trimit mesajul DD ajuta
..poaate mai revin..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Berarpiri spune:
georgiana-ai facut bine ca ai intarcat-o,daca asa ai considerat ca e mai bine.Si sunt sigura ca nu va suferi f. mult Giulia,pt. ca tu o sa fii mai linistita,ea o sa se odihneasca mai bine noaptea...pt. sani este un medicament pe care ti-l da ginecologul,si dispare laptele,farta sa ai dureri sau alte probleme.Vorbeste cu ginecologul ca ti-l da el...
andreea
,
Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
hvfcdddd<xùùxùb+è+n +b à .ò . .........................................
............................................................
...........................................................
.......-ù+ù<+ù+ùùùùùùùùùùùùùùùùùùn VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
VVVVVVV
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVvvvvddddfzhhhhhhhhhhhbbbbb
bbb
bb
fcc vx
Vcdz<z<
lllllllldxx
V-a scris si Ambra mesaj ![]()
![]()
.
andreea
,
Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
slimatei spune:
ali..tot in pofte ne tii tu pe noi..mai-mai...![]()
si mie imi place sa fac cacciagione la cuptor cu cartofi spic![]()
na' ca sa nu fii singura![]()
nafi ..ce m-ai distrat cu expresia "prizoniera balonului miscator"...auzi la ea.. ce e o noua carte? sau un film la cinema?
ma bucur ca v-ati distrat!
apropo de "garsoniere"
am vazut burtica sezgsoasa ...wow.. ce bine arati ..desi cam putine foto ..se vede cat de fericita esti
apropo de burtici sezgsoase... eu nu ma mai joc..fac tabara cu alexandra.. imi pare rau ca am sters pozele de pe net..si acum nustiu unde sa le mai gasesc
sa va fi aratat ce "garsoniera" avea Stefi jr...mamaaa ce casaaa avea ...cel putin pe la 40 de sapt..
da' promit ca iau exemplu de la voi pt al doilea
..daca o da Domnul..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
Berarpiri spune:
Din cauza mes. pe care l-a scris Ambra s-a latit pagina?
Ce tre' sa fac sa-si revina?
andreea
,
Ambra si Giorgio
slimatei spune:
si acum ca am mai recuperat din handicap...mai am o tura(vreo 3 pagini)..ca inca n'am reusit sa citesc ce ati scris nici azi
apropo de primavara..permiteti mi sa va
trimit si eu un Martisor
sa aveti parte de zile senine si in suflet multa,multa caldura..cuvinte trimise din adancul inimii
va pup
si va doresc din tot sufletul numai bine!"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Berarpiri Din cauza mes. pe care l-a scris Ambra s-a latit pagina? ![]() Ce tre' sa fac sa-si revina? andreea , Ambra si Giorgio cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.'' |
andreea da modifica mesaj si intre scris(caractere) da cate un space
revin termin de citit si poate mai reusesc sa si raspund...da' na ca s-a trezit si stefi

papa buuun
kemsy spune:
Editeaza mesajul si da un spatiu pe randul lung!!
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
slimatei spune:
multumesc fetelor de urari de bine de sanatate...deja v-am spus eu..dupa ce am terminat cu plansul pe la voi deja m-a simt mai bine..oare de asta?
![]()
va pup sunteti dulci
acum imi aduc aminte ca facusem complimeti si geninei wow 5 lunite si ce bine creste Loris...parca mai inainte ne spuneai ca abia erai insarcinata... ehe...trece timpul...
pt falcau mare si frumos
... mai are rost sa spun cu cine seamana?
mie mi se pare leit mama'sa...![]()
biondo..chiar daca ti-au venit ajutoare..![]()
sper ca nu ne uiti de toc..sa treci oricum din cand in cand sa ne saluti si sa-ti bei cafeaua cu noi
geanina apropo de bucuria care ai avut o ieri...
nu mi se pare deloc jalnica.. e maree lucru, serios,
sa poti sa te gasesti pe aceeasi lungime de unda cu cineva...vorbesc forte serios.. aparte ca nu ne mai vedem de noi cu rutina asta ..dar parca si mintile ni le incuie cand stai si faci mereu aceleasi tb..unde dai si unde te invarti..tu despre tine nu poti spune..dacat casa, copil, schimbat scutec, papine..etc..altceva???...
fac si eu ca raluka ...avem noi timp cand vor face bb-ii 7 ani![]()
da' pana atunci noi nema viata sociala?
apropo de sarbatorit sotiorii de 1 Martie..rutina zilei..
jucat cu copil, papa, curat...etc..nu mai zic nimic..ca ma fugariti![]()
o mai fi ceva ce vroiam sa zic?
ma duc sa ma mai documentez![]()
papa buuun