Mamici si Gravidute ITalia (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am pierdut ditamai mesajul........
nu ma mai joc..tb sa o iau de la capat...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

off doamne tb sa o iau de la capat si am pierdut o ora..acum s-a trezit si stefi...ufaaa.. las pe alta data..ma scuzati...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!!
Slimatei, multumesc de info despre permis.Intr-adevar, a fost sotul la ACI ieri, si ne facem cum ai zis tu. Costa 90 euro plus 30 euro vizita medicala.
Imi pare rau ca nu te simti bine...Fa-ti niste controale, ca sanatatea e cea mai importanta
Va doresc o zi buna!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buon giorno ragazze!
da ce spor aveti la scris nu gluma :)
Georgy-asa zic si eu cu greutatea,nu e mare diferenta si in plus ei recupereaza una doua cind stau mai bine
a mea citeodata abia maninca si citeodata te sperii unde intra atita mincare
eu o las dupa cum vrea ea,nu o fortez ca si asa degeaba ma crizez
Kemsy-fain de plimbarica si de prietena ta!
ma bucur ca mai ai cu cine iesi la o poveste
eu cu prietena mea ne mai intilneam in giro dar de aici de unde ne-am mutat e departe pina in zona unde ne plimbarim noi
musai masina ci vuole :))
apropo ti-a venit masina? au schimbat interni?
ce scump e loris,am vazut pozicile
iti seamana tare bine
Nelia-sa vezi ce figura a fost Giulia cind ma uitam la pozele tale
imediat a inceput hello kitty mio
eu tot pe privat tineam pozele
Roxali-asa colorat de vestirea primaverii
Stefy-eu m-am mai odihnit,nu mai sint asa rupta :)))
am avut citeva zile ca lucram si mai mult si cu mutatul dar acum deja le-am asezat toate la locul lor
te astept in vizita la kebab cind dai pe aici
Ely-cred ca e tare scumpa Denise cite iti face :)
si noi am trecut prin faza asta
Raluca-asteptam sa vedem la urmatoare eco cu ce vesti vi
felicitari cu succesul la olita!
in rest a mea tot ce vede la tv vrea
vede ceva ii cumpar,apoi gaseste altceva
va dau un ex kinder bueno-ea: mama tutto mio
poi vede alta reclama iara mio mio tutto mio
daca ii zic ca ai in dulap si nu vrei nu-i bai e tutto suo uguale
nesquick ca il dau si ori zice buono cind are chef ori no pace
vb multe amestecat un cuvint it unu rom da ne intelegem noi
ne mai auzim,cind am timp pun ceva pozici

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Stefy-ai uitat sa completezi listuta sa o treci pe Alexandra

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumim la toate pt. complimente!

Ieri am fost la control cu Giorgio.Are 5 300kg si 57 cm.A crescut f. bine,intr-o luna jum. a pus 2kg si a crescut 6 cm.Am venit cam dezamagita de acolo ,ca pediatra e cu alaptatul la orar,si eu i-am zis ca nu reusesc,daca ii e foame,ii dau a manance...si ea a zis ca-mi spune pt. binele lui Giorgio (i-am zis ca vomita de fiecare data cand mananca),si ca daca nu reusesc inseamna ca nu stiu SA-MI EDUC COPILUL.I-am zis doar ca nu e asa,ca la Ambra stiu sa-i spun NU,ca e mai mare,cu Giorgio e diferit,ca e micutz.Si am lasat-o asa...pe moment nici nu mi-am dat seama cat de tare m-a deranjat ce mi-a zis,acasa tot acolo m-am gandit...si m-am mai gandit ca poate ii fac rau la Giorgio(mi-a zis pediatra ca poate sa-i arda esofagul acidul pe care il elimina cand vomita),dar cred ca daca ar fiasa,nu ar creste asa de bine,nu ar fi linistit,si nu ar dormi noaptea...Asa ca eu imi ascult instinctul,si ii dau sa manance cand ii e foame,poate sa zica pediatra ce vrea.Oricum i-am zis ca nu o sa reusesc sa-i fac orarul pe care mi l-a dat ea...asa ca...

Vroiam sa mai scriu,dar nu ma mai lasa Ambra...

andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna, fetelor!
Slimatei, mersi tare, tare mult de informatiile cu certificatul de nastere.
VA DORESC LA TOATE O ZI FAINA!

eu ma pun sa ma odihnesc putin, ca azi am fost sa iau ultimele lucruri de nastere...si cam obosi. Mai am cateva nimicuri, dar ma bucur ca aproape am terminat listuta.

+35
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

elycred ca nu ai timp sa te plictisesti,cu cate face Denise...bucura-te acum,cat mai poti ca sta in girello,ca dupa ce umbla...
stefania-multa sanatate!Cred ca ti-e f. greu cu atatea...dureri,Stefy s.a.m.d....te admir ca reusesti sa le faci pe toate!Sper sa reusim sa povestim...cine stie cand ,eu o sa te mai sun,cand am ocazia.
katia-ma bucur ca v-ati mutat,si ca esti multumita.Nu am inteles daca o mai duci pe Giulia la gradi...scuze,dar in perioada asta sunt pe alta planeta .Cand ai timp,pune poze cu Giulia,ca mi-e dor s-o vad.
alexandra-iti spun si eu bun venit!cu intarziere...
Cred ca te-au lamurit fetele,nu iti mai raspund si eu la intrebari...
Frumoase pozele!
raluca-mi-a fost f. greu canda aplecat sora mea (a sta o luna jum. la noi),ma simteam singura...n-am cuvinte sa explic ce aveam in suflet...
Ce isi doreste sotul tau,sa fie baiatel sau fetita?Al meu si-a dorit f. mult baiat,si a avut ce si-a dorit...

andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele! Va urez si eu o primavara frumoasa, calda si plina de iubire!

Stefania multumesc pentru mesaj!Foarte frumos ce ai scris tu acolo....dar eu de ieri dimineata am intarcat-o pe Giulia.M-am hotarat pe moment, am profitat intr-un fel de faptul ca a adormit singura si dupa amiaza si seara si azi nu i-am mai dat san.Stiu ca am zis ca nu ii pot lua sanul acum pt ca o consoleaza dar sper ca vom gasi alte modalitati de alinare.Momentan vad ca am depasit perioada grea, este vesela si nu se mai trezeste asa des noaptea, de aici si tentativa mea de a o intarca.
Motivele mele sunt legate si de faptul ca nu manaca nimic altceva decat lapte dar si de multe altele, obosela mea fizica-psihica,nervozitatea si multe altele care sunt convinsa ca o afecteaza si pe ea.Nu vreau sa-mi para rau de lucrul acesta, mai ales ca nu am vazut-o prea afectata pe Giulia.E inca devreme sa vorbesc dar sper sa trecem cu bine.

Si acum intrebarea cea mare: ce fac cu sanii?ca ma dorrr si nu stiu daca e bine sau nu sa scot cate putin cu pompa sa ma eliberez? Fetele..ce ziceti???

Andreea ce grasunel este bebe Giorgio!!!Eu cred ca trebuie sa-ti urmezi instinctul in privinta alaptatului!Nu cred in educarea bebelusilor la varsta asta!Probabil vomita ca e lacomel si mananca mult!Si legat de reflux eu stiu ca se recomanda mese de lapte la intervaluri mai scurte dar cantitativ mai putin!Sper sa nu spun prostii!

ma duc sa mai aprofundez ce ati scris ca v-au mers degetele!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Iupiiiiii, am fost la plimbare, si mi-am facut o prietena (oare cat de jalnica poate suna bucuria mea ). Dar, sa revenim, m-am intalnit cu alta mamica, tot cu baietel de 5 luni, venita la parinti, dar dintr-un orasel apropiat, Pavia. M-am intalnit cu ea si la interviul cu anestezistul, inainte de nastere . Sunt f bucuroasa ca am gasit si eu un om cu care sa mai schimb 2 vorbe

Multumim de aprecieri in privinta lui Loris (cra, cra...)

Alexandra, eu am lucrat 2 ani ca si consultant junior-secretara-impiegata aministrativa la o firma care facea proiecte din fonduri structurale pentru firme din Ro, dar mi-am dat demisia acum o luna. Imi voi cauta altceva din toamna. Inainte sa-mi gasesc locul asta de munca, vreun an am facut cursuri gratuite de estetista , make-up artist , si apoi in resurse umane, o dragoste a mea
Cum va sarbatoriti sotziorii azi??

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Daca ai sti cat te inteleg cu prietena..singura mea "prietena" aici m-a intrebat zilele trecute:"fata ...dar cu o chiama pe fiica-ta ca am uitat!" deci poti sa-ti dai seama.Am ajuns la concluzia ca pe nimeni nu intereseaza de nimeni decat de propria persoana( sper ca s-a inteles ceva)
Din pacate fetele cu care am facut cursurile muncesc si nu prea au timp sa se intalnesca cu casnica de mine!

E un scump Loris!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
11 luni

Mergi la inceput