Mamici si Gravidute ITalia (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Iupiiiiii, am fost la plimbare, si mi-am facut o prietena (oare cat de jalnica poate suna bucuria mea ). Dar, sa revenim, m-am intalnit cu alta mamica, tot cu baietel de 5 luni, venita la parinti, dar dintr-un orasel apropiat, Pavia. M-am intalnit cu ea si la interviul cu anestezistul, inainte de nastere . Sunt f bucuroasa ca am gasit si eu un om cu care sa mai schimb 2 vorbe

Multumim de aprecieri in privinta lui Loris (cra, cra...)

Alexandra, eu am lucrat 2 ani ca si consultant junior-secretara-impiegata aministrativa la o firma care facea proiecte din fonduri structurale pentru firme din Ro, dar mi-am dat demisia acum o luna. Imi voi cauta altceva din toamna. Inainte sa-mi gasesc locul asta de munca, vreun an am facut cursuri gratuite de estetista , make-up artist , si apoi in resurse umane, o dragoste a mea
Cum va sarbatoriti sotziorii azi??

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Acum am vazut si pozici cu Loris,doamne ce ochisori are!!!
Ma duc sa trezesc copilul,nu va spun ca ora mea de pus la nani seara trece de miezul noptii,asa ca ziua il las de 1 sapt sa faca nani numai maxim 2 ore
Pai azi e 1 martie,sarbatorim ziua femeii romanesca,iar pe 8 ziua mamei,ziua tatei la mine in fam nu exista

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

:Primavara sa va aduca un martisor
DE SANATATE
Un chiocel de NOROC
o adiere calda de FERICIRE
Un nor de IUBIRE
Si un SOARE STRALUCITOR
Asemenea sufletelor voastre.

revin cu raspunsuri cand ma lasa broscutikla tot grupul.

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza..
eu nu o mai beua..atat imi mai tb...nu mai apuc sa scriu mesajul meu kilometric..v-am citit din urma..sincer nu-mi mai aduc aminte ce mai vroiam sa spun..poate recuperez pe parcurs...
eu inca ma simt mai rau ca o lehuza
asa-i ali ..am dat din una in alta..si de la antib..cu tot cu enterogermina am dat in..kk de nu mai plec la baie ...ormai a devenit prietenul meu... iar de candida sa nu mai vorbim..sunt iritata..cu toate cremele si sapunurile speciale folosite... pai io fi ajuns si organismului meu..n-am nici 2 luni de cand am terminat tratamentul si iar am luat-o de la capat...
oricum ma simt mult mai bine cu dintii si urechile...pacat ca m-a atacat altele..stomacul ma doare de mor..ficatul mi-e obosit...si ma simt fara puteri...
sper sa revin in forta si fara sa ma mai plang de ceva

va pup si va urez zile senine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

parca dupa ce m-am plans..juma' din dureri deja au trecut...
asa ca mi-a venit si chef de scris
asa ca m-am pus pe re-citit si sa recuperez... 10 pagini
sa am spor...

raluca ..frmuoasa destinatia... e definitiva?
sper sa va iasa frumos ziua lui Anais..spor la pregatiri...iar ea se se bucure de cadouase..sa fie cumincioara !

ioana mersi de complimente
cat despre poze cu casa..cred ca ti-ai dat seama ca nu am mai reusit sa mai fac nimic..si sincer nu prea am chef..poate imi vine pe parcurs sa pun macar cele unde ne chinuiam noi la nuantese mai vede cate ceva si din pozele noi care le'am pus cu stefi..

vad ca si pe tine te ajuns oboseala... unii zic ca e astenie..mama ei..eu cred ca prea se aduna uneori lucrurile toate odata si uite asa se acumuleaza...de nu mai reusesti sa te aduni...
sa-ti revii din oboseala

nelia..ce momente din viata sunteti foarte frumusei...
iar Cris ..ce sa zic.. a devenit un adevarat flacau..wow cat a crescut...ptiu,ptiu sa nu fie de deochi...
face si el la oliza..mai, mai..sa vezi ca pana la urma ne'o ia toata lumea inainte..si ramanem numai noi pampersoase..da' noi sa fim sanatoase...asa ca sa si rimeze
mami da' ce face cu kitty in manautza ca el e baietel?

monica am vazut frumusete de baietel o mamica superba si foarte fericita

Denis a crescut foarte mult ..nu te mai necaji mamico cu "mama"..te cred ca tu vroiai probabil si o fetita...da' este timp
parca asa se zice ca daca primul copil rosteste primul cuvant "mama" faci o fata ..iar daca e "tata" faci un baiat..in fine, treburi babesti...
wow faceti kk la olita..felicitari!

andreea multa sanatate Ambrei ...
ma bucur ca Giorgio e un copilas cumincior si macar te lasa sa dormi noaptea
multi la mamici poate iti revii repede din starea naspa..ce sa zic..te inteleg ca nu tb sa-ti fie usor deloc
multa rabdare si putere mamico x2

trimt raspuns ca risc sa pierd...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

neatza..
eu nu o mai beua..atat imi mai tb...nu mai apuc sa scriu mesajul meu kilometric..v-am citit din urma..sincer nu-mi mai aduc aminte ce mai vroiam sa spun..poate recuperez pe parcurs...
eu inca ma simt mai rau ca o lehuza
asa-i ali ..am dat din una in alta..si de la antib..cu tot cu enterogermina am dat in..kk de nu mai plec la baie ...ormai a devenit prietenul meu... iar de candida sa nu mai vorbim..sunt iritata..cu toate cremele si sapunurile speciale folosite... pai io fi ajuns si organismului meu..n-am nici 2 luni de cand am terminat tratamentul si iar am luat-o de la capat...
oricum ma simt mult mai bine cu dintii si urechile...pacat ca m-a atacat altele..stomacul ma doare de mor..ficatul mi-e obosit...si ma simt fara puteri...
sper sa revin in forta si fara sa ma mai plang de ceva

va pup si va urez zile senine!

papa buuun

Probabil ar trebui sa cauti cauzele acestor dureri si sa incerci sa le ameliorezi,sa reusesti sa iti repari dinti,orice ai face,si apoi un control amanuntit la restul:stomac,genital.etc..altfel...mi se rupe sufletul cand aud cat suferi,ia-le incet si le 2repara"cu sanatatea nu e de jucat

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Mercic frumos
Cu hello kity,pai ce,el e pasionat de carute cu bebei,si multe lucruri de fetita,le incearca pe toat(a vazut la o fetita fr rea care nu ia dat si lui sa vada ce straluceste acolo.S-a pus pe plans iar tati nervos de nedreptate,sa dus direct la magazin si ia cumparat si lui,pt puiul mamei si singurul flacau al tatei)

momente din viata

Mergi la inceput

ely ma bucur ca inca o mai alaptezi pe Denis..stiu ce inseamna starea de oboseala din acea perioada..da' eu mai stiu si ce inseamna sa iti lipseasca acea perioada... e greu dar se merita...
dupa ce am intarcat-o pe stefi.. as a ce imi lipsea..eu cred ca mai mult nu o intarcam pt mine, nu pt ea.. ea s-a detasat foarte repede..nu a suferit ...cel putin asa am observat..ca se multumea ca sunt eu cu ea..nu neaparat tzatzauca.. dar si acum daca o vede..(uneori se intampla sa ma schimb in prezenta ei)nu se da inapoi sa nu'i faca mai-mai..si sa-mi zica ca'i a ei

ce frumos scrii despre Denis
ma bucur ca creste bine
deci sunteti in perioada de experimentare..imi aduc bine aminte cum imi scotea toate de prin dulapuri..si asa ce se distra...

si voi cu olita..bravo !!!
mai-mai e timpul sa ne punem pe treba serios si noi..ca de nu ramanem de rasul celor mici

georgiana..la Giulia sa-i treca mai repede durerile de maselutze
nu te necaji mamico cu greutatea...si noi am trecut prin perioada de scadere..si eu m-am ingrijorat..dar cica e normal..e cresc in inaltime...si daca bb e voios si il vezi ca e activ..nu cred ca tb sa-ti faci probleme...mai ales ca diferenta de greutate nu e mare..(iar de la un timp bb nu mai iau asa mult in greutate ca primele luni)
daca ar fi sa faci o comparatie se veze si la noi ...depinde de la o zi la alta..uneori avem mai multe lichide...
iar cu pofta de papat ..parca mai pusesem eu un link ..cu faptul ca ei mananca exact cat le cere organismul si nu mor de foame niciodata.. degeaba ne tot isterizam noi, ca ei mananca cat le tb...eu una m-am calmat cu stefi.. si noi avem perioada cand mananca si cand nu prea..(desigur ca are si preferentele ei..si atunci cand nu vrea sa pape, incerc sa-i dau macar cei place..sa nu o las chiar flamanda...oricum iese si pe a ei si pe a mea..nu ne lasam nici una nici cealalta suntem cornite amandoua)
dar asta e..nu poti sa-i bagi cu forza

de alaptat sigur ca nu poti sa o lasi, mai ales in perioada asta fara tzatzauca ei... te cred ca a devenit apasatot..dar pt ei tb sa fim noi puternice..si cata alinare ii aduce tzatzauca mai ales in perioada asta( dureri)
si nu cred ca depinde de ea faptul ca mananca sau nu..eu una zic (parerea mea) ca e mai bine mai ales la o fetiza sa se modereze..si sa nu mamance execesiv... are timp sa puna pe ele cand vor creste sa devina cicione daca nu vor sti sa se abtina

am vazut pozici..sunteti 2 fete frumoase foc
Giulia e superba si o duuulceee ..dar nici mami nu se da in laturi
esti o slabanoaga..si presupun de natura..
cum vrei sa fie Giulia mai plina...ca din cate vad in foto e foarte bine..ce ai mai vrea mai mult...
si ei ii place la zapada ..ce-mi plac ghemotocii cum se jaoaca ei cu zapada
un -ici la miorlaici..sa-i treaca durerile cat mai repede..folosesti Dentinal? sa-i faci masagiutz?

raluca legat de gradinitza..nustiu ce sa zic..pe deoparte ar fi ok..sa ai timp de tine..si cel mic..dar ce te faci daca vine cu tot felul de microbi,viroze acasa? cred ca va fi si mai greu si pt bb mic...

papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Alexandra, inca nu i-am facut certificatul romanesc. Voi merge aici, la consulat, probabil luna viitoare. Stiu ca dureaza cam 3 luni pana ti-l dau.
Aici ai informatii cu ce iti trebuie la dosar:
http://www.consulatmilano.com/ro/lista-serviciilor-consulare/transcrierea-actelor/201-acte-necesare-pentru-transcrierea-certificatului-de-nastere-italian

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

geanina
la alocatiile din tara nu ma bag ca nu le stiu...
cat despre certificat de nastere de aici..odata depuse actele la abasada.. in max 2 sapt il ai deja ... dureaza mai mult de 2 luni sa astepti pasaportul..imediat ce ma mai dezmeticesc cu mesajele mele kilometrice va pun si informatiile cu ceea ce tb pt certificat daca veti dori...
defapt intre timp..va pot pune linkul asta..cred ca-l stiti
http://roma.mae.ro/index.php?lang=ro&id=63660

Programul de lucru cu publicul si informatii... unde si cum puteti face programarea..eu una am preferat mereu sa-l fac cu e-mail..aveam impresia ca obtim mai repede
iar daca nu esti sigur de vreo tb..e bine sa le ceri direct lor informatiile privind ceea ce tb sa faci ..iti vor raspunde tot ei email (secretariat.consulara@roembit.org;) privind tot ceea ce e necesar

cat despre conversia permisului auto
eu nu a tb sa fac nimic de special.. sotul meu a luat permisul aici..iar eu il aveam de 8 ani..asa ca m-am dus frumusel la sc. de soferi unde a facut el si am cerut informatii...avand acte si fiind in regula..am facut "tramite" ei...la motorizzazione(daca ma duceam direct la ei poate ca m-ar fi costat mai putin ..asa si-a tras si scoala un profit dar nu a fost bai pt mine, ca atunci cand nu stii nimic e mai bine sa dai un ban dar sa nu umbli tu pe drumuri )
ziceam ca facuse un tip de reconoscimento..cu actele necesare(ce mi'au cerut ei atunci)si in schimbul unei sume(nu mai stiu acum cat m-a costat, dar nu mai mult de 100 euro) ...
mi-au dat un tiket care poate fi aplicat pe carnetul de soferi ...si care demonstreaza ca sunt inscrisa la motorizzazione, iar in caz de perdita..puteam sa apelez la ei, fara sa mai fie necesar sa apelez la ambasada romana
te'am lamurit tot
oricum e bine sa mergi la o sc. de soferi si sa intrebi... sunt sigura ca te vor lamuri ei mai bine... ce si cum
cum 500 de euro
asta era odata pe vremuri cu conversatia..auzisem si eu odata de asta...dar suntem in alte timpuri acum...

papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

buna...
Mercic pt aprecieri,acum cand fac pozee,adica in fiecare luna(nu ma mai las)le bag in webshots,altfel nu le mai pierd

....
fetelor,haideti mai bine sa punem pozele pe privat,voi ce spuneti?

momente din viata

eu am incercat sa le bag si eu cateva pe webshots...dar cum nustiu..nu ma pricep daca se blocheaza...adica sa mai fie publice...am decis sa raman la altele...unde pot trimite eu cui si cand vreau...de asta vezi ca am raspandite foto peste tot.. si tot din cauza ca am mai pierdut din ele...mama lor de treburi..macar le am pe net..

cat despre privat..am mai incercat noi o tentativa..dar nu tine..caci fiecare cand si cum prinde un pic de timp..abia reuseste sa intre pe forum ....darami-te sa mai pierdem timpul cu albumul in comun... drept pt care nici adresa in comun de mamicideitalia nu o mai avem..s-a "expirat" si pt faptul ca multe mamici din cele vechi nu mai sunt active... e lipsa mare de timp, organizare,etc
nustiu daca m-am facut inteleasa...

papa buuun

Mergi la inceput