LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bebelusi de aia le inchid si la restu'
Ma gandesc ca daca ar fi ceva urgent mamicile ar insista. Eu nu ii dau telefonul lui Fabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Am avut o super noapte, nu stiu ce e cu baiatul asta al meu nu s-a trezit decat o singura data si atunci a papat tzatzi. Iar astazi iar nu a vrut tzatzi , i-am facut mar copt cu branzica si mi-a mancat cateva lingurite, mai incerc si mai tarziu.

La multi ani, Horia!

Dark, multumesc de raspuns legat de vitamine. Tu i-ai facut analize inainte sa ti le prescrie doctorul?
Ce mancarica buna ai facut, nici nu avea cum sa nu pape
Lisa, mai bine ca megi sa-ti calculeze taxele niste persoane specializate, asa stii sigur ca sunt ok
Iulia, ce tare ai fost, bine ca ai gasit permisul Te pregatesti de petrecerea Carlei?, ca acus face si mezina 1 anisor
Aalina, felicitari pt parametrii lui Fabi, sta super bine
Selene, multumesc Si se vede vreo schimbare la Dariuta de cand le ia?
Irina, ce bine ca doamna profesor a fost in toane mai bune nu ne-ai zis cum a fost duminica la centru?
Micola, sper sa accepte lapticul cu vanilie. sa ne spui cum merge
Crisspy, e frumos baiatul asta al tau, are niste ochi si ii sta bine si oricum tuns Pana la urma ce faci cu bubitele?
Cadia succes ce gimnastica, sa aiba efectele asteptate pozele (una din primele zile de viata si alta de la 1 an) sunt pt filmuletul aniversar cu licuricii pe care il face jasmi, asa ca trimie 2 poze pe mail-ul comun
Axis, multumim de filmulet , dar nu e link-ul bun mai pune-l o data daca-l mai ai
Lily, cum se simte Ariana? Neaparat sa mergeti la doctor, offf, mititica
Anca, sanatate multa lui Andy
Cris, ce-ti mai face mergareata mica?

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
la multi ani Horia Florin!
Anna, e ok ca i-a trecut lui Vlad. eu nu i-as da vitamine acum.. o sa isi revina apetitul odata cu refacerea totala.
Raluca, eu sunt sigura ca nu e vreo problema cu chisturile alea. apar si dispar.... cateodata nici nu le observi. pupam fetele!
Iulia, zau ca e misto in state cu o zi de nastere ca a ta hihihi ce tare faza cu carnetul!!
Irino, ce bine ca vii cu vesti mai bune. hai ca zau ca nu dureaza mult adaptarea. pup iu!
Daiopri, ce bine ca da rezultate acupunctura... super!!
Lili, a fost ceva in pietricelele alea??? e posibil sa o fi muscat-o vreo insecta pe Arianna? musai mers la dr! succes!
Anca, sanatate multa lui Andy!
gata, la munca cu mine.
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

'Neata! Ahh, ce matinale sunteti, fetelor! Uite ca am corectat si eu erorile alea - phui, ma tot uitam si eu la link, vedeam ca-i acelasi, da' mi-am zis ca o fi avand vreun cod interior. hahaahhaha

O sa ma intorc si la mesajul initial.

Pentru Ainoa
http://en.tackfilm.se/?id=1266995885437RA19

Pentru Vlad
http://en.tackfilm.se/?id=1266995963187RA91

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Citat:
citat din mesajul lui axis

'Neata! Ahh, ce matinale sunteti, fetelor! Uite ca am corectat si eu erorile alea - phui, ma tot uitam si eu la link, vedeam ca-i acelasi, da' mi-am zis ca o fi avand vreun cod interior. hahaahhaha

O sa ma intorc si la mesajul initial.

Pentru Ainoa
http://en.tackfilm.se/?id=1266995885437RA19

Pentru Caterina
http://en.tackfilm.se/?id=1266995791375RA96

Pentru Vlad
http://en.tackfilm.se/?id=1266995963187RA91

axis, am vizionat filmuletul, m-am amuzat si am apreciat intentia. Dar trebuie sa te rog sa stergi linkul cu Caterina, eventual daca vrei sa-l muti pe contul comun. Eu pun pozele cu ea intotdeauna pe contul comun pt ca sotul meu nu e de acord sa le postez public.
Multumesc si sper sa nu te superi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

HORIA o asteptam pe mami sa ne mai dea vesti despre voi

Cadia asteptam pozici din minivacanta... Clarei

Fil sper sa nu fie nimik ingrijorator cu Arianna ...ce ati facut la dr?

Anca multa sanatate lui Andy

Anna ma bucur ca ati avut o noapte linistita ...poate se autointarca Vladutz, usor-usor trece el si pe solide. Cu bubitele se pare ca e pe cale de rezolvare, i-am dat cu o crema cu care i-am dat si cand a fost bebelus si facea nishte bubitze urate pe fata...am vazut ca aseara nu mai erau asa pronuntate...sper sa iasa si ceilalti dinti odata ca nu doarme nici bine si baleste la greu

Cris felicitari pt mergareatza...sa o tina tot asa...Razvi s-a pus pe tanjeala, cred ca ii este inca frica sa mearga singurel

Noi iar am avut o noapte agitata...si i s-a umflat si locul unde i-a facut Prevenarul ...sper sa treaca repede

O zi usoara si multi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

AXIS,ANNA-MAMA

AALINASaru de cafea ca aveam nevoie.Dsoara s-a trezit la 2 noaptea si pana nu i-am dat un bibe de ceai (pe care l-a ras)nu s-a culcat (adica vreo 3 dim.)

JASMI, trimit si iooooo pozeee...ACUS

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

CRISSPY, am fost in minivacanta de 5 zile fara Clara.Aveam de gand sa lucram la BB2 dar au venit rusii chiar in dimineatza plecarii
Oricum a fost piatra de incercare, ca n-am fost atat de mult despartita de ea si am vrut sa pregatesc cat de cat (mai bine zis sa ma pregatesc)pentru plecarea din mai de vreo 10 zile din Elvetia.
RECUNOSC:MI_A FOST SUUUPER SUPER GREU.Abia asteptam sa ajungem acasa.

ASA CA JOS PLARIA PENTRU FETELE CARE SUNT NEVOITE SA STEA DEPARTE DE PUII LOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aalina, am vazut pozele, ai niste baieti super, sunt tare tare fumosi amandoi. Iar tortul era super simpatic, si iepurila cel mare
Crisspy, super ca trec bubitele. Imi pare rau ca e marait, bubita de la vaccin sa treaca.
Aaa, iti dai seama ca dau petrecere daca Vladut se autointarca , dar oricum, profit de perioada asta poate i scot mai usor tzatzi de zi
Cadia, da-i seara papa mai consistent, eu cred ca i se face foame de se trezeste in fiecare noapte la aceiasi ora
Axis, super, multumesc

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

ANNA
Pai ce sa-i dau???
Ca ea mananca o masa pe la 18-19 (gris cu lapte si gem sau iaurt cu biscuiti si gem sau cuscus cu branzica si smantana sau mamaliga cu branzica)iar cand se culca pe la 21:30-22ii dau un bibe de lapte (210ml) cu o masura de cereale.Sunt seri (ca cea de aseara de ex) cand nu bea decat juma de bibe oricat as incerca.
Ce sa mai fac ca nu mai stiu? Ce sa-i mai dau???

Nu se trezeste des noaptea decat cam 1 data pe sapt in medie dar tot e ceva.

Fug sa mancam amandoua si apoi la gimnastica
Pupici

Mergi la inceput