LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cadia, eu nu prea stiu ca la cum mananca Vladut...., dar iti pot pune aici sfaturile Ariyei, daca nu ai apuca sa citesti din urma:

"...in principiu daca se scoala la 7 si bea lapticul,pe la 10.30-11 i se dau fructe sau iaurt,la 13.30-14,pranzul,17.30-18 gustarica,20.30-21 cina,apoi lapte...depinde si de ora la care e obisnuit sa adoarma copilul...al meu,la ora 20.30 mananca cina,iar la ora 22-22.15,negresit,ii dau lapte si doarme neintors ,pana la 9.30-10 dimineata...deci e subiectiv...singurul lucru de retinut,trebuie sa manance bine la cina,ca sa poata dormi linistiti toata noaptea..."
"....prin mancare consistenta,vreau sa spun legume de toate felurile cu carnita...si ou ...si paste,orez ,mamaliga... "

Acum, poate ii dai prea devreme cina sau o cantitate prea mica. Incearca sa-i pui si carnita sau ousor.

Imi pare rau ca au venit rusii si v-au dat planurile peste cap

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

sa va zic de ieri din parc

iesim cu trici ca sa fim si noi cool acuma ca suntem baieti mari

evident un alt baiat vrea trici si i-o lasam si lui, timp in care noi sa exersam mersul pe jos de manute.

vine si momentul cand sa se dea baiatul jos de pe trici. apare un alt baiat pe trici a unei fetite - si el trebuie sa se dea jos. toata scena se termina cu cativa copii plangand de mama focului, cu parinti care-i iau pe sus sa ii duca acasa ca nu mai aveau ce sa le faca... vai ce ne asteapta fetelor. ca aveau vreo 2 ani, asa.

trece carol inapoi in trici si facem brrrrum brrrrrum prin tot parcul, ca mie imi e frica sa merg prea repede cu trici si al meu are tendite de vitezoman de mic vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
Lilly, sa ne spui neaparat ce face printesa si ce zice drul.. de la Alexutu
Cadia, cum faci cuscus-ul? eu i-l fac cu lapte, ca si orezul..alta idee nu am..sau i-l pun in ciorbitaAzi noapte s-a culcat pe la 11.30, in urlete, ca niciodata, e tot tim[ul cu mainile in gurita, cred ca vin alti dinti ca are gingiile umflate
Aalina, pai daca esti la inceput de tot? nu doar cu A, si cu AA nici eu nu i-l dau, dar mi-l trage de la ureche...doar atunci i l-am dat ca sa ma lase sa vbesc la celalalt ...
Vaaai, ce Tzumpi frumos: baiat-baiat. nu-i asa ca pare mai mare acum tuns? si diferit? noi ne-am obisnuit greu cu el tuns:)Duminica am avut niste musafiri care ne-au zis ca era mai cminte cand era cu parul lung...pai era si mai mic, acum poate mai multe, se poate duce singur unde vrea...e si el curios..
Bee nici pe tine nu te mai lasa Alexiuta la calculator?

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI HORIA!

Eu am racit rau probabil am luat de la Ioana.

cami ce scumpa e Antonia, acum am vazut si eu pozele.

toate fetele care s-au gandit la noi si s-au bucurat ca suntem bine.

cristi Nadia de vreo 2 saptamani nu mai vrea pure-uri. Sper sa isi revina totusi.

anna . Eu i-am dat Nadiei Polyvital, la recomandarea dr. Culcer. Ne-a zis si ca Minevita sunt bune.

fil pare o reactie alergica. Sper sa se rezolve repede.

anca sanatate!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola
Azi noapte s-a culcat pe la 11.30, in urlete, ca niciodata, e tot timpul cu mainile in gurita, cred ca vin alti dinti ca are gingiile umflate

Vaaai, ce Tzumpi frumos: baiat-baiat. nu-i asa ca pare mai mare acum tuns? si diferit? noi ne-am obisnuit greu cu el tuns:)Duminica am avut niste musafiri care ne-au zis ca era mai cminte cand era cu parul lung...pai era si mai mic, acum poate mai multe, se poate duce singur unde vrea...e si el curios..

Sigur d'aia nu doarme...asa patim si noi...lasa ca ies ei si dintii si o sa avem si noi nopti linistite .

Mersi de aprecieri...imi e destul de greu sa ma obisnuiesc cu el fara pleata...

Pe pariu ca musafirii nu au copii, nu? Lasa-i sa vb si pe Alexutu' sa cotrobaie unde vrea ca asa invata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mara
Caterina
Ainoa
Fabian
Teodor Constantin
Horia Florin

Ciufik, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea din viata ta!

Am vazut toate pozicile de pe mail si de aici. Numai copii unul si unul.

Aalina, emotionant rememberul nasterii tale. Zau ca nu-mi venea sa cred ca ai nascut, ca doar erai tot timpul pe forum.
Anna, te invidiez pentru noaptea avuta. Sper sa reusesti sa-l intarci pe Vladut.
Ledi, multi .
Naty, ma bucur ca sunteti bine si tu si Nadia. Mi-am adus aminte: eu nu te-as sfatui pentru apartamentul din 13 din cauza de trafic. Pana iesi din zona asta cu masina albesti, abia pe la Panduri se decongestioneaza traficul.

Sanatate tuturor bolnaviorilor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

ANNA, multzam fain de sfaturi, inclusiv ale Aryei

Eu ii dau la 8-8:30(ca atunci se trezeste) laptele, pe la 10:30-11:00, un mar cu biscuite sau branzica de casa ori ii dau painica cu cascaval sau branzica de casa cu unt.La pranz (intre 13-15 in functie de cum doarme)ii dau supa sau mancarica cu legume dar cu carnitza sau ou in el.La 18 ii dau ceva mai usor (aici vad ca gresesc)si la 21:30 max 22 laptele ca apoi se culca.Mai mult de atat nu rezista iar laptele in somn nu i-l dau ca cica nu e bine.

O sa incerc sa-i dau mai consistenta cina (pe la 18-19)dar cred ca nu o sa mai bea bine laptele pe la 21
Va tin la curent.

SARU' MULT PT SFATURI

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si eu ca baba de ce imi aduc aminte
Raluca, di ce te ingrijorezi tu ca nu mai vrea mandra borcanele? ca doar o sa fie mancare ok ptr copii si sa ii dai bucatele.... gresesc eu sau mergeti in Turcia?
Cadia, nu m-am prins de ce te stresezi tu cu mancarea de seara. cam asta e si programul Evei - ca cel spus de tine. ea mananca la 5-5.30 fructe cu cereale/iaurt/branza, apoi la 7.30-8 laptele si atat. de ce zici ca e gresit?

Mergi la inceput

Citat:

Cadia, cum faci cuscus-ul? eu i-l fac cu lapte, ca si orezul..alta idee nu am..sau i-l pun in ciorbita

MICOLA, eu ii fierb cuscusul si apoi i-l amestec cu branza fagaras(cu smantana)Ii place foarte mult.

Mergi la inceput

NATY, sanatate multa, sa treaca repede raceala

BEEEEE, ALBINUTZOOOOO....., pe unde mai esti???

Mergi la inceput